ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στοιχειά στην Ελλάδα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στοιχειά στην Ελλάδα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Petrucci9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
PetrucciΝέο Μέλος
26/10/2005, 04:29:36
Αν ξερετε Στοιχιά στην Ελλαδα γραψτε τα και πειτε και που ειναι...;)

_m/ StratoVariuS m/_

Edited by - Petrucci on 26/10/2005 04:30:59

26/10/2005, 13:43:42
petrucci, νομίζω πως υπάρχουν αρκετά θέματα που θα μπορούσαν να σε καλύψουν ενδεχομένως.
Θα μπορούσες να κοιτάξεις τα topics που θα σου πρότεινα, πιστεύω θα τα βρείς ενδιαφέροντα:

Πνεύματα κακής προέλευσης?

Φαντάσματα

ΞΩΤΙΚΑ

Ιστορίες από παππούδες και γιαγιάδες

Παράξενες Ιστορίες...

In anticipation of my resurrection...

27/10/2005, 01:33:24
Petrucci πιστεύω κι εγώ, πως τα θέματα που σου προτείνει ο Dying_Incubus είναι υπεραρκετά για αρχή.
Σαφώς μπορείς να βρεις και πολλά άλλα σχετικά, εάν περιηγηθείς λίγο στην κατηγορία ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

Οπότε, καλύτερα είναι να συνεχίσει η συζήτηση αυτή σε ένα ήδη υπάρχον θέμα και να απενεργοποιηθεί αυτό.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

StudentΝέο Μέλος
28/10/2004, 17:58:42
Κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών όλοι παρακολουθήσαμε στις ειδήσεις το θέμα σχετικά με τους αλλοδαπούς σημαιοφόρους. Δεν με πείραξε τόσο πολύ η στάση των παιδιών όσο με πείραξε η στάση των γονέων. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με το ζήτημα.(Είναι το πρώτο μου θέμα έτσι συγχωρέστε με αν έκανα κάποια λάθη)
seminaΜέλος
28/10/2004, 18:54:32
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ..
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ..
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ!!!ΕΦΟΣΟΝ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!
ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ..

κανεναν μην αφησεις να σε μειωσει και να σε θιξει....κανενας δεν ξερει τον εαυτο σου καλυτερα απο εσενα...απλα ασε τους αλλους να εχουν τη δικη τους αποψη,μεχρι να καταλαβουν ποσο λαθος εκαναν...

SagaviperΜέλος
28/10/2004, 22:11:31
Πρώτον καλωσόρισες και δέυτερον συμφώνω μαζί σου student και με κάλυψε η semina. Απαράδεκτη η κατάσταση αυτή.

ΑΝΑΛΥΩΝΜέλος
29/10/2004, 01:09:58
Αγαπητοί μου , φίλες και φίλοι γεια σας.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό !! Θα μπορούσε να είναι ,αλλά δυστυχώς
δεν είναι.
Κατ'αρχήν πρέπει να ξέρουμε όλοι μας πως η Σημαία είναι ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.Όπως και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ.
Πιστεύω πως ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ η σύνδεση των σχολικών βαθμών ΜΕ ΤΑ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ.Μ'αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε , κατά τη διάρκεια της παρέλασης , να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της ... χώρας του καλού μαθητή !!!! Και μην μου απαντήση κάποιος φίλος ότι "άλλο το ένα κι άλλο το άλλο" γιατί όπως αναφέρω και πάρα πάνω "και τα δύο είναι σύμβολα".
Πιστεύω λοιπόν πως κάποιος ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ υπήρξε που συνέδεσαν
τον αριστούχο μαθητή με τη Σημαία.Γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ αυτός
που έβγαλε τη σχετική απόφαση ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δεν έχω καμμία αντίρηση ο αριστούχος μαθητής ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ με πάρα πολλούς τρόπους και πάρα πολλές φορές μάλλιστα , όμως αυτό τί σχέση έχει ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ;;;;
Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αλλοδαπούς , αλλά και στους Έλληνες αριστούχος μαθητές.
Πριν κάποια χρόνια τη Σημαία την κρατούσε ο
ψηλότερος μαθητής , ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ;;
Μην μου πείτε πως το έκαναν για "να διαβάζουν οι μαθητές περισσότερο"
γιατί μάλλον ... θα γελάσω.Εάν μ'αυτό το σκεπτικό το έκαναν τότε είναι ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Άποψή μου λοιπόν είναι πως πρέπει να καταργηθεί αυτή η κουτή απόφαση και όχι ....να καταργηθούν οι παρελάσεις (όπως είπε κάποιος).

ΑΝΑΛΥΩΝ

+

29/10/2004, 03:31:12
Student, καλώς ήλθες!

Πριν τοποθετηθώ, θα ήθελα να διατυπώσω δύο παρατηρήσεις:

• Το θέμα μάλλον δεν ταιριάζει στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, και
  • έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές στην αγορά του esoterica, με διάφορες αφορμές και με όχι πάντα καλή κατάληξη, λόγω της "θερμόαιμης" ψυχικής ιδιοσύστασής (ταμπεραμέντο) μας.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Φυσικά, πάντα (για τέτοιες περιπτώσεις) επαν-έρχεται μία καλή ευκαιρία για crash test...

Νομίζω ότι οι μέχρι τώρα εκφρασμένες απόψεις στο παρόν θέμα έχουν σημαντικά στοιχεία για προβληματισμό.

Θα ήθελα να επισημάνω στον αγαπητό ΑΝΑΛΥΩΝ, ότι όταν θεσμοθετήθηκε ο συγκεκριμένος σχολικός κανονισμός, κανείς προφανώς δεν είχε αναλογιστεί ότι θα υπήρχε μελλοντικά το ζήτημα, το οποίο συζητάμε εδώ.

Κι επειδή, η αγορά εδώ ασχολείται με τον εσωτερισμό, στον οποίο δεν αφορούν εφήμερες καταστάσεις, τί θα λέγατε να αναρωτηθούμε τί θα γίνει μελλοντικά, προσπαθώντας δηλαδή να προβλέψουμε, να προλάβουμε και όχι να "θεραπεύσουμε";

Αλήθεια, πώς θα αισθανόμαστε όταν (δυνητικά) οι Τούρκοι γίνουν εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Τί θα σημαίνει για το έθνος μας η ύπαρξη κοινής σημαίας με άλλα τουλάχιστον 25 κράτη;

Θα χαθούμε ή θα βρούμε τελικά την πραγματική μας ταυτότητα;

Η λέξη "κρίση" στα κινέζικα ιδεογράμματα αποτελείται από δύο άλλες λέξεις: "κίνδυνος" και "ευκαιρία".

Θα μείνουμε στον κίνδυνο ή θα αδράξουμε την ευκαιρία;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ALOSΜέλος
29/10/2004, 14:03:53
και το 2012 όταν δεν θα μας σώσει ο Bruce Willis απο τον κομήτη
και άμα δεν σταματήσουν οι παρελάσεις μέχρι τότε
και η Τουρκία θα είναι η Ευρώπη
και οι αριστούχοι σημαιοφόροι είναι Ευρω-Τούρκοι την 25 Μαρτίου
θα την βαστάν ;