ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

hacker neo31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PyRoVaTiSΝέο Μέλος
17/02/2004, 23:40:13
φιλε δεν το πα για σενα.για τον φιλο σπιν.και γς στο ιδιο μικοσ κιματοσ με σενα βρισκομαι.δεν ιπαρχει κανενασ λογοσ να παρεξηγηθουμε με κανεναν.

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

SpinΝέο Μέλος
18/02/2004, 21:41:02
quote:
δεν γινεται λοιπον ουτε ολα τα ονειρα να εξηγουντε επιστημονικα αλλα ουτε να τα δεοχομαστε ωσ παραφυσικα φαινομενα.αυτη ειναι η γνωμη μου

Δεν καταλαβαίνω την άποψή σου. Από τη μία λες ότι δεν εξηγούνται όλα επιστημονικά αλλά από την άλλη δεν είναι ούτε παραφυσικά! Πως γίνεται αυτό; Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι; Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να είσαι λίγο "έτσι" και λίγο "αλλιώς";
Επίσης, νομίζω ότι από τη στιγμή που παρέθεσες την εμπειρία σου σε αυτό το φόρουμ, μάλλον αναζητούσες κάποια μεταφυσική εξήγηση...

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
19/02/2004, 11:43:29
Βρε φιλε δεν καταλαβαινεις με τπτ.ολα εξηγουνται επιστημονικα θεσ να μου πεις εσυ τωρα?υοαρχουν καταστασεις οι οποιες μπορουν να εξηγηθουη επιστιμονικα αλλα υπαρχουν και αλλες που και κατω να χτυπιομαστε δεν γινεται.αυτο με κανει να ειμαι την μια ετσι και την αλλη αλλιως?δεν σε καταλαβαινω.αυτα απο μονα τουσ ειναι ετσι,δεν τα κανω εγω.και αν οπως λες εγω μπηκα εδω μεσα περιμενωντας κατι παραφυσικο γιατι μπηκες εσυ που τα εξηγεις ολα επιστημονικα? ΄) ειδες λοιπον οτι δεν με καταλαβαινεις?

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

_Μέλος
19/02/2004, 22:53:56
Hacker_Neo Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο τίτλος που έδωσες όποτε τον βλέπω μου μοιάζει περισσότερο για στιχάκι από τραγούδι παρά για οτιδήποτε άλλο, δεν συμφωνείτε?

Κάτω Πάυλας

IzauraΜέλος
19/02/2004, 23:00:20
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ...
ΟΥΤΕ ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ
ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ
ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!

ΑΜΗΝ

"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"

SpinΝέο Μέλος
20/02/2004, 01:15:06

quote:
υοαρχουν καταστασεις οι οποιες μπορουν να εξηγηθουη επιστιμονικα αλλα υπαρχουν και αλλες που και κατω να χτυπιομαστε δεν γινεται.

...και από την στιγμή που δεν εξηγούνται επιστημονικά εσύ το ανάγεις σε κάτι μεταφυσικό...ωραία! ό,τι δεν θα μπορούμε να εξηγήσουμε από εδώ και πέρα θα το βαφτίζουμε μεταφυσικό. Που να τρέχεις τώρα να κάνεις επιστημονικές έρευνες...!

quote:
αν οπως λες εγω μπηκα εδω μεσα περιμενωντας κατι παραφυσικο γιατι μπηκες εσυ που τα εξηγεις ολα επιστημονικα?

Για να κάνω ακριβώς αυτό! Για να πω πως υπάρχει μία επιστημονική εξήγηση για όλα. Μία εξήγηση που είτε την έχουμε ανακαλύψει ήδη, είτε θα την ανακαλύψουμε στο μέλλον, είτε δεν θα την ανακαλύψουμε ποτέ.

quote:

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

Συμφωνώ. Ο εγκέφαλος είναι η πολυπλοκότερη δομή στο σύμπαν! Απλά κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει και υποτιμούν τις λειτουργίες του.

_SayNoMore_Νέο Μέλος
20/02/2004, 01:24:19
quote:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ...
ΟΥΤΕ ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ
ΟΥΤΕ ΨΥΧΗ
ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΑΜΗΝ

Δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύεις αυτά που λες εγώ όμως θα συμφωνήσω!!!

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
20/02/2004, 12:54:55
Φιλε πιστεψε με επειδη εχω δει πολλα πραγματα στη ζωη μου δεν υπαρχει για ολα τα πραγματα μια επιστημονικη λυση.γνωμη δεν μπορω να σου αλλαξω αλλα πιστεψε με δεν μπορεις να κρινει κανεις κανεναν απο δω.εχεις μια γνωμη και εχω μια αλλη.αυτο δεν κανει ουτε εσενα χαζο ουτε εμενα.Ας πιστεθεισ εσυ οτι ηταν τυχαιο γεγονοσ το ονειρο που ειδα.ουτε μπορω να σου αλλαξω γνωμη ουτε καμια τετοια διαθεση εχω.δεν ειναι και οτι καλυτερο το να ροσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγγι.το καλυτερο ειναι να τα εξεταζεις ολα απολες τισ σκοπιες μεχρι να καταληξεις καπου και να μη βλεπις προσ μια κατευθυνση μονο...αυτα φιλικα παντα ;)

IzauraΜέλος
20/02/2004, 21:29:53
Αγαπητοί φίλοι που πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά,δεν θα σας πω ότι είστε χαζοί...

Θα σας πω την αλήθεια...Είστε άνθρωποι χωρίς αυτογνωσία και απληροφόρητοι...
Είστε πρωτόγονοι και θα έπρεπε να ζείτε στο μεσαίωνα.

Σας προκαλώ να μου πείτε 1 πράγμα που δεν εξηγείται επιστημονικά και θα σας εξηγήσω την απάντηση.

"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"

katiaΜέλος
20/02/2004, 23:24:03
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ.

hacker neoΝέο Μέλος
21/02/2004, 12:32:54
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΙΑ,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.