- TO ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
22Μέλος
Kάτι μου λέει πως ο Στιτς σπάει πλάκα μαζί μας με τις ερωτήσεις του.
Εγώ ακόμα περιμένω την απάντηση για το ποιός είναι ο τρίτος Σελημ.
Πάντως για ένα είμαι σίγουρος,ότι όλα θα αρχίσουν ή φέτος μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή το αργότερο του χρόνου το φθινόπωρο.
Εγώ ακόμα περιμένω την απάντηση για το ποιός είναι ο τρίτος Σελημ.
Πάντως για ένα είμαι σίγουρος,ότι όλα θα αρχίσουν ή φέτος μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή το αργότερο του χρόνου το φθινόπωρο.
22Μέλος
Υπάρχει μια προφητεία που αποδίδεται στον Παίσιο και λέει ότι όταν οι Ρώσοι στριμώξουν τους Τούρκους στην ανατολή,τότε θα ξεσπάσει ανάμεσα τους μια επιδημία χολέρας που θα τους αφανίσει.Σκεφτόμουνα λοιπόν μήπως αυτή η επιδημία είναι η γρίπη των κοτόπουλων,που μέχρι τότε θα έχει μεταλαχθεί και θα κτυπήσει τους Τούρκους.Άλλωστε τα πρώτα κρούσματα της γρίπης των πουλερικών φάνηκαν ήδη στην Τουρκία.
Υπάρχει και άλλη μια προφητεία που λέει ότι κατα τη διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου και ενώ οι Ρώσοι θα είναι στην Κωνσταντινούπολη,θα γίνει μια εξέγερση των ελλήνων της Ηπείρου και η βόρεια ήπειρος θα περάσει σε ελληνικά χέρια,κάτι που θα δεχτούν αμέσως οι μεγάλες δυνάμεις.
Υπάρχει και άλλη μια προφητεία που λέει ότι κατα τη διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου και ενώ οι Ρώσοι θα είναι στην Κωνσταντινούπολη,θα γίνει μια εξέγερση των ελλήνων της Ηπείρου και η βόρεια ήπειρος θα περάσει σε ελληνικά χέρια,κάτι που θα δεχτούν αμέσως οι μεγάλες δυνάμεις.
kyriakopoulosΜέλος
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο STITS ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ STITS ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ(ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ)ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.Ο STITS ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ STITS ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ STITS ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ.ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΤΟ Τ ΠΡΩΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ(ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΥΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΣΟΥ)?ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΙ,ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΙ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΟΙ(ΠΑΤΕΡΕΣ)ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΝΤΕΛΛΕΙ ΓΙΑΤΙ STITS ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.΄΄Τ Ι Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ε Ι Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ΄΄.