ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εικόνες από διάφορες θρησκείες - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Εικόνες από διάφορες θρησκείες - ΕΙΚΟΝΕΣ

Wolffaced54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
sansationfΜέλος
09/11/2003, 08:32:36
ΧΜΜΜΜΜΜΜ!!!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!!!!!

respect

WarfaceΜέλος
09/11/2003, 14:02:31
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ

endoramaΜέλος
09/11/2003, 19:52:29
καλη μου sansationf με το τσιγκελι στα βγαζουμε ολα δεν θα μας πεις τι εμαθες? υποσχομαι να μην το πω σε κανεναν
οοοοοολα θελω να τα ξερω οοοοοολα δεν το κανω απο κακο θελω να εχω υλικο οχι γιατι ειμαι κουτσομπολαααααααααα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

PikoulinosCΝέο Μέλος
10/11/2003, 00:36:51
Καταπληκτικό το θεμα σου φίλε μου! ειληκρινά ανατριχιαστικό! θα έπρεπε να είχε σπάσει κάθε ρεκόρ. Εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω να σου πώ, αλλά ξέρω οτι υπάρχουν πολλές παρόμοιες θεωρίες σχετικές με αυτό. Η δικιά σου ήταν η ποιο πιστική από ότι είδα. συγχαρητήρια και πάλι για το θέμα σου!

!pik!

sansationfΜέλος
11/11/2003, 18:43:27
ΚΟΙΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΕΝΔΟΡΑΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ θΑ ΣΑΣ ΠΩ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ Η ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΞΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΑΝΤΙΖΕ Ο ΠΑΠΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΙΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ( ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ) ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ(ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΝΖΑΡΟΙ ΦΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ)ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΑΝΤΙΣΕΙ(ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ) ΤΟ ΣΚΥΛΕΚΙ ΓΑΥΓΙΖΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΑΛΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΨΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΟΘΗΚΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ . ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!

ΦΡΙΚΤΟ ΕΤΣΙ?????? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΕΧΟΥΝ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ.....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

respect

sansationfΜέλος
11/11/2003, 18:46:26
ΣΥΓΝΩΜΗ MOHEL-L ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

respect

endoramaΜέλος
11/11/2003, 18:56:00
ΑΦΩΝΟΣ.............................................................

from us

MoHe-LΝέο Μέλος
12/11/2003, 13:51:59
Καλημέρα και πάλι σε όλους .
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το άσχετο post που έκανες φίλε μου .
Απλά ας προσπαθούμε να δίνουμε στοιχεία και απόψεις μόνο για τα θέματα που ξεκινάμε να αναλύουμε .
Έκανα αρκετές έρευνες σχετικά με το φαινόμενο TRANCOMMUNICATION και τις μεθόδους που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη του .
Όλοι λίγο πολύ τα ίδια λένε .
Βρήκα ένα site http://www.worlditc.org/ το οποίο είναι πολύ αναλυτικό .
Αναφέρει καταγραφές εικόνας και ήχου από το παρελθόν και από άλλες διαστάσεις ..

Η τηλεόραση έχει δύναμη .

1. Έχουν αναφερθεί αρκετά πειράματα για mind controlling χρησιμοποιώντας την τηλεόραση .Οι πιο πολλοί ίσως έχετε ακούσει για την SONY και τα μυστικά πειράματα της καθώς επίσης και για την μήνυση που είχε ασκηθεί εναντίον της την δεκαετία του ‘80 .Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ιστορία αυτή http://www.forteantimes.com/articles/115_sonypsi.shtml

2. Το μάτι όπως ξέρετε είναι το μόνο όργανο το οποίο έχει άμεση σύνδεση με τον εγκέφαλο μας .Πολλές φορές το μάτι παίρνει πληροφορίες τις οποίες δεν μπορεί να καταλάβει συνειδητά ο άνθρωπος και απλά αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο μας .Π.Χ. η ιστορία με τις διαφημίσεις γνωστού αναψυκτικού και διαφόρων τσιγάρων στα cinema . αντικαταστούσαν 1 frame το δευτερόλεπτο από την ταινία με διάφορα slogan των εταιριών [πχ πιείτε κοκ@ κολ@] και στο διάλειμμα όλοι έτρεχαν σαν τρελοί να αγοράσουν τα προϊόντα αυτά .

Ο συνδυασμός τηλεόραση + μάτι είναι απλά καταστροφικός για όσους έχουν τις γνώσεις και τις προθέσεις να μας ελέγξουν .
Δεν θέλω να γίνω γραφικός και να νομίζετε ότι την θεωρώ όργανο του κακού .
Απλά θέλω να σας δείξω ότι έχει πολλές δυνατότητες [ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ]

Και κάτι τελευταίο .
Έχετε δει την ταινία THE RING ? [usa version 2002]
Αν ναι τότε μάλλον θα νιώσατε κάπως περίεργα όταν έδειχνε τα αποσπάσματα από την βίντεο-κασέτα .
Έψαξε ποτέ κανείς τον λόγο ?
Πιστεύω ότι για να γίνει πιο πιστευτό το θέμα της ταινιας έχουν χρησιμοποιήσει κάποιες τεχνικές βάση των οποίων σε κάνουν να νιώθεις άβολα με ένα αίσθημα τρόμου .

Εφόσον λοιπόν έχει τέτοιες δυνατότητες γιατί να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους πειραματισμούς σε σχέση με εικόνα από παρελθόν ?
Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες ανακαλύψεις έχουν γίνει τυχαία και σχεδόν πάντα από άτομα που δεν κάνανε κάτι σκόπιμα .

Περιμένω τις απόψεις σας .

Πάντα φιλικά MoHe-L

Edited by - MoHe-L on 12/11/2003 13:58:11

inandaboveΜέλος
12/11/2003, 19:39:04
TO THEMA TOU "SUBLIMINAL MESSAGING" POU THIGEIS FILE MoHe-L, DEN KSERW AN EINAI SXETIKO ME TI SYZITISI ALLA THEWRW OTI EINAI AKSIO PROSOXIS KAI DIEREYNISIS, GIATI OPWS POLY SWSTA LES, AN XRISIMOPOIITHEI APO LATHOS XERIA MPOREI THAYMASIA NA GINEI ENA ERGALEIO EPIRROIS KAI XEIRAGWGISIS.
MERIKES FORES OMWS, APO OTI EXW KATALAVEI, XRISIMOPOIEITAI APO AYTOUS POU EXOUN TA MESA MONO KAI MONO GIA "NA KANOUN TIN PLAKA" TOUS KAI NA PAIKSOUN ME TO MYALO TOU THEATI. ENA PARADEIGMA EINAI AYTO TIS TAINIAS "FIGHT CLUB" (FANTAZOMAI, OLOI TIN EXETE DEI) POU STIN EKDOSI TOU DVD, (STO TELOS TOU ERGOU KAI AMESWS META TIN TELEYTAIA SKINI OPOU OI DYO IRWES VLEPOUN TO APENANTI KTIRIO NA EKRIGNYTAI, KAI PRIN PAIXTOUN TA CREDITS), EMFANIZETAI GIA KLASMATA DEYTEROLEPTOU ENA ANDRIKO PEOS!!! DEN KANW PLAKA!!! TIN TAINIA TIN EVLEPA ME ENA FILO MOU POU DEN PARATIRISE TIPOTA...TO DIKO MOU TO MATI OMWS EPIASE TIN EIKONA, KI OTAN PROSPATHISAME NA KANOUME PAUSE GIA NA TO DEI KI AYTOS, EIDAME KAI PATHAME NA TO PETYXOUME, GIATI DIARKOUSE ELAXISTA...ALLA STO TELOS TA KATAFERAME (PALI KALA, GIATI ALLIWS THA ME EIXE VGALEI TRELI, I STIN KALYTERI DIESTRAMENI!). EYTYXWS TO DVD EIXE COMMENTARY (SXOLIASMO TIS KATHE SKINIS APO TOUS ITHOPOIOUS), KAI OTAN ARXIZAN NA PAIZOUN TA CREDITS APLA SXOLIASAN..."WPA, TI EINAI AYTO? KAPOIOS PETAKSE STI MESI ENA PEOS!! XAXAXA!!" (ELEYTHERI METAFRASI!)KAI TIPOTA PARAPANW PERI AYTOU...
GI'AYTO SAS LEW, SE ORISMENES PERIPTWSEIS KAPOIOI APLWS XRISIMOPOIOUN TETOIES TEXNIKES GIA NA PAIKSOUN PAIXNIDAKIA, KAI NA MAS KANOUN NA ANARWTIWMASTE....

FILIKA
alexandra

Edited by - inandabove on 12/11/2003 19:41:29

endoramaΜέλος
13/11/2003, 01:10:50
quote:
KAPOIOI APLWS XRISIMOPOIOUN TETOIES TEXNIKES GIA NA PAIKSOUN PAIXNIDAKIA, KAI NA MAS KANOUN NA ANARWTIWMASTE
πολυ σωστη και αυτη η αποψη γιατι επιτυχημενο ειναι αυτο που θα συζητηθει ετσι λοιπον δινουν καμια φορα και τα κινητρα για να γινει η συζητηση

για παραδειγμα μια διαφημιση για να πετυχει πρεπει να ειναι ή τελειως απαραδεχτη ή πολυ καλη γιατι γινεται θεμα συζητησης "την ειδες την διαφημηση της ταδε με το προβατακι που κυνηγαει τον σκυλο?" "ναι ναι πολυ γελιο" "την ειδες την διαφημηση με το αποφρακτικο?" "πω πω χαλια" ετσι λοιπον με τον σχολιασμο αθελα σου συζητας και για το προιον και η δουλεια της διαφημησης ειναι να μπορει να κανει τον κοσμο να συζηταει για το προιον

from us

LogicalΜέλος
13/11/2003, 05:16:57
[quote]
Έχετε δει την ταινία THE RING ? [usa version 2002]
Αν ναι τότε μάλλον θα νιώσατε κάπως περίεργα όταν έδειχνε τα αποσπάσματα από την βίντεο-κασέτα .
Έψαξε ποτέ κανείς τον λόγο ?
Πιστεύω ότι για να γίνει πιο πιστευτό το θέμα της ταινίας έχουν χρησιμοποιήσει κάποιες τεχνικές βάση των οποίων σε κάνουν να νιώθεις άβολα με ένα αίσθημα τρόμου .
[quote]

Πριν βγει η αμερικάνικη έκδοση είχα νοικιάσει σε DVD την πρωτότυπη ιαπωνική ταινία. Μέσα στα extras υπάρχει μεμονωμένο ολόκληρο το βιντεάκι αυτό και μάλιστα υπάρχει και προειδοποίηση ότι δεν παίρνουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα μετά τη θέασή του.
Παρότι δεν δείχνει κάτι τρομακτικό (όλες αυτές οι εικόνες μοιάζουν σαν απόκοσμες και είναι ακατανόητες) μου δημιούργησε σύγχυση και πανικό και έκλεισα την τηλεόραση χωρίς να το δω όλο. Το πιο απίστευτο είναι ότι για μια εβδομάδα φοβόμουν μη πάθω κάτι!
Φίλε MoHe-L ενδιαφέροντα τα sites που προτείνεις.
Τα πείραμα με την βιντεοκάμερα και την τηλεόραση το έκανα και είδα κάτι σαν αναλαμπές χωρίς νόημα.
Θα ξαναδοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή.

Logical

Astral_Μέλος
13/11/2003, 10:42:59
Καλημέρα.

Logical, νομίζω πως δεν υφήστατε κάτι το περίεργο. Δοκίμασε να την προβάλεις σε κάποιον που δεν έχει καμία γνώση περί τίνος πρόκειτε...
Σε κάποιον που δεν έχει ακούσει η διαβάσει και δεν γνωρίζει καθόλου το θέμα. Θυμηθείτε και την ταινια "Blair Witch" για να καταλάβετε τι
τεχνικές χρησημοποιούνται για να πιάσουνε ακροματικότητες.

LogicalΜέλος
14/11/2003, 05:38:16
quote:

Logical, νομίζω πως δεν υφήστατε κάτι το περίεργο. Δοκίμασε να την προβάλεις σε κάποιον που δεν έχει καμία γνώση περί τίνος πρόκειτε...

Συμφωνώ μαζί σου, απλώς με επηρέασε το όλο κλίμα της ταινίας η οποία προφανώς πέτυχε το σκοπό της.

Logical

10/04/2005, 23:59:48

quote:

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΞΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΤΠΝΟΥΣΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ, ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΦΟΥ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΣΠΙΤΙ.

ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ .

δεν ξερω αν θα σε διαφωτισω ή θα σε μπερδεψω περισσοτερο, αλλα ΕΣΥ την κλεινεις!

οχι με το χερι σου ντε και καλα - θελεις υποσυνειδητα να κλεισει και κλεινει.

τα φαινομενα πολτεργκαϊστ οφειλονται σε ανθρωπους και οχι σε πνευματα και αφου μενεις μονη εσυ το προκαλεις.

το γιατι "την κλεινεις" πρεπει να ψαξεις!

κατι θελεις να σου πεις!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν