- "βαμπιριστές" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Α) Όλα σχετιζονται με όλα και όλα με ΕΝΑ(Αυτό το ένα είναι ουσιαστικά αυτό που πρεπει ολοι οι ερυνητες να προσπαθησουμε να βρουμε , και όχι να ασχολουμαστε με τα Όλα.. Για να βρουμε το ΕΝΑ όμως πρεπει να ερευνησουμε πρωτα τα όλα , για να μας οδηγησουν στο τελος σε αυτό το ΕΝΑ που εγω προσοπικα δεν εχω βρει. Από αυτό προκυπτουν Δυο συμπεράσματα:
i)Πρεπει να δουλευουμε συλλογικα και όχι ο καθενας ξεχωριστα για να κατά φερει να αναδειχτει ή για να μπορει να καυχιεται σατους φιλους και γνωστους του για τα κατορθωματα του..
ii)Δεν υπαρχουν κανόνες απλα πλειοψηφεία επαληθευσης καποιου φαινομενου.. Και αν μου πειτε κοιτα.. αυτος ο κανονα ς δεν εχει εξαιρεση , να ειστε σιγουροι ότι απλα δεν καταφαραμε ΑΚΟΜΑ να τη βρουμε…
Τελος παντων ζητω επικοινωνια με ατομα που ασχολουνται , θελουν να ασχοληθουν η ακομα και αν ασχολουνταν στο παρελθον με τα Vampires , τους Βαμπιριστες-τριες.... Επισης ζητω πληροφοριες για την Ιστορια των Vampires (για εξακριβωση, ταυτιση , συγκριση και συμπληρωση των ερευνων μου) γιατι δεν καλυφθηκα απο τα υπολλοιπα FORUMS που υπαρχουν σχετικα με το Βαμπιρισμο,τους Βαμπιριστες κτλ..ΟΛΕΣ οι πληροφοριες δεκτες και επισης δεκτα ΟΛΑ τα σχολια απο ολους σας ,και δεκτες ΟΛΕΣ οι φωτο σχετικες με το θεμα..
Φιλικα , Vampirioum…..
The world was on Fire , noone could save me but you………
ΦΙΛΕ Vampirioum ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΤΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ Vampires...
ΟΧΙ ΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΧΡΟΝΩΝ.....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ....
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ....
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Αναφέρεις στο εισαγωγικό μήνυμά σου στο παρόν τόπικ:
quote:
Επισης ζητω πληροφοριες για την Ιστορια των Vampires (για εξακριβωση, ταυτιση , συγκριση και συμπληρωση των ερευνων μου) γιατι δεν καλυφθηκα απο τα υπολλοιπα FORUMS που υπαρχουν σχετικα με το Βαμπιρισμο,τους Βαμπιριστες κτλ..
Αλλά...
αν εννοείς τα υπόλοιπα θέματα που σου υπέδειξα, και τα οποία σχετιζόντουσαν άμεσα με αυτό εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω πως τα ίδια άτομα που έγραψαν εκεί δεν σε κάλυψαν τότε, και θα σε καλύψουν τώρα;
Άλλωστε, δε μπήκες καν στον κόπο να θέσεις την ερώτηση που θέτεις εδώ, σε κάποιο από αυτά τα θέματα, οπότε πως περιμένεις εδώ απάντηση και αποκλείεις την περίπτωση να σου δοθεί εκεί;
Προτείνω λοιπόν, να το δοκιμάσεις! ![]()
το παρόν θέμα δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!