ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
christ-kΝέο Μέλος
14/04/2005, 16:44:12
Γειά σας...

Χρόνια ακουγα για τα μυστήρια της Πεντέλης και του σπήλαιου του Νταβέλη, πρόσφατα όμως αποφάσισα με ένα φίλο με αντίστοιχα ενδιαφέροντα να την ψάξουμε λίγο περισσότερο και έτσι το Σάββατο λέμε να πάμε να κάνουμε επιτόπια εξέταση...

Θα ήθελα μερικές συμβουλές σχετικά με το πώς θα προσεγγίσουμε με ι.χ. το σπήλαιο ή που θα το αφήσουμε και πόσο περίπου ποδαρόδρομο θα κάνουμε...

Ακόμα πείτε μου, πού βρίσκεται ο δρόμος όπου συμβαίνει η αντιστροφή των βαρυτικών δεδομένων και πώς θα φθάσουμε και θα τον αναγνωρίσουμε...

Αν επίσης μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ με χάρτη της περιοχής, ακόμα καλύτερα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

14/04/2005, 17:12:29
quote:

ο δρόμος όπου συμβαίνει η αντιστροφή των βαρυτικών δεδομένων και πώς θα φθάσουμε και θα τον αναγνωρίσουμε...

Πολύ απλό.
Εκεί που γίνεται αντιστροφή των βαρυτικών φαινομένων, εκεί δηλ. που αντί για "προς τα κάτω" πηγαίνει "πρός τα πάνω", ονομάυεται επιστημονικά "συνθήκη έλλειψης βαρύτητας".
Είναι το σημείο, που η συνισταμένη των δυνάμεων που ασκούνται σε μία μάζα είναι μηδέν.
Τις συνθήκες αυτές τις γνωρίζουν καλά οι αστροναύτες, κοσμοναύτες και οι λοιποί της κλαδικής της αεροδιαστημικής.

Λοιπόν, πώς θα αναγνωρίσετε το σημείο που γίνεται αντιστροφή της βαρύτητας.
Θα ανεβείτε το δρόμο, τη μεγάλη ανηφόρα πρός Νέα Μάκρη.
Όταν θα αρχίσουν να πετάνε αναπτήρες, τσιγάρα, γυαλιά και όσοι δεν είναι δεμένοι μέσα στο αυτοκίνητο, πα να πεί οτι πετύχατε διάνα !

Για τις υπόλοιπες πλεροφορίες, διαβάστε τα 2-3 τόπικ της Πεντέλης.
Θα τα βρείτε όλα εκεί.

Και φυσικά, γουελ-κάμ του δώθε !

Φιλικότατα,

ο κακός Βρίλ

Edited by - Vril on 14/04/2005 17:14:14

19/04/2005, 01:50:21

προσπαθω να βαλω φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να κανω login στον παθφαϊντερ που τις φορτωνω.

οταν συνελθει ο παθ, θα συνεχισω με τα ορμπς και την συμπεριφορα τους.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

20/04/2005, 00:10:22

στο εν τω μεταξυ ας αναφερω τι μου ειπε ενας ανθρωπος που συναντησα την Παρασκευη στην σπηλια.

ανεβηκαμε απο το αρχαιο μονοπατι και δεν υπηρχε κανεις στην περιοχη.

την ωρα που φευγαμε ηρθαν δυο ατομα και πιασαμε την κουβεντα.

καποια στιγμη με ρωτησε ο ενας: "πιστευεις οτι υπαρχει θετικη ενεργεια στην περιοχη?"

"φυσικα" του απαντησα, "γι αυτο ερχομαι στην πρωτη ευκαιρια".

χαρηκε με την απαντηση και μου ειπε την ιστορια του την οποια παραθετω συνοπτικα.

δεν καπνισε ποτε, δεν ηπιε, και ηταν αθλητικος τυπος.

ωστοσο καποια στιγμη του διαγνωστικε "μεγαλοκαρδια" με διαφορες επιπλοκες.

η περιπτωση ηταν μη αναστρεψιμη και οι προσπαθειες των γιατρων περιοριζονταν στο να κρατησουν την κατασταση σταθερη.

αυτος εκανε ενα κλικ και πηρε τα μονοπατια της Πεντελης αν και απαγορευοταν.

η βελτιωση του προβληματισε τους γιατρους, που εφτασαν να μιλουν για "εσωτερικη ενεργεια" που προκαλουσε την ιαση.

ο ιδιος γνωριζει πολυ καλα οτι την ενεργεια την πηρε απο το συγκεκριμενο βουνο.

με επιβεβαιωσε και τον επιβεβαιωσα!

μακαρι να αποφασισει να γραψει ο ιδιος την ιστορια του.

τον ευχαριστω που μου την διηγηθηκε, και ευχαριστω την συγχρονικοτητα που τον συναντησα στην σπηλια!!!

20/04/2005, 11:23:41
quote:

και ευχαριστω την συγχρονικοτητα που τον συναντησα στην σπηλια!!!

Να αυχαριστείς τον Μίνι-Βρίλ που μας καθυστάρησε και μας έβγαλε τελείως εκτώς προγράμματος...

Συγχρονικότητα ?
Ανωτέρα βία ?
Θεία Πρόνοια ?

Χου νόους...
Εγώ το λέω "Κατηγορία Νο. 2 : Χωρίς σαφή λόγο΄ύπαρξης, προφανή εξήγηση ή εύλογη αιτία..."

ο κακός Βρίλ

20/04/2005, 12:53:19

quote:

Να αυχαριστείς τον Μίνι-Βρίλ που μας καθυστάρησε και μας έβγαλε τελείως εκτώς προγράμματος...

Συγχρονικότητα ?
Ανωτέρα βία ?
Θεία Πρόνοια ?

Χου νόους...
Εγώ το λέω "Κατηγορία Νο. 2 : Χωρίς σαφή λόγο΄ύπαρξης, προφανή εξήγηση ή εύλογη αιτία..."

ο κακός Βρίλ

δεν σε ειχα ρωτησει αν ηθελες να σε αναφερω ως αυτοπτη και αυτηκοο μαρτυρα κακε μου βριλ, και δεν τοκανα.

χαιρομαι που το εκανες μονος σου!

20/04/2005, 15:39:12
Νεο βιβλίο

Οδηγός θετικής ενέργειας
Χριστιάννας Λάμπρου
Εκδόσεις Φρενίκη

λέει (μεταξύ άλλων)

"όταν γελάς, γέλα με την καρδιά σου. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει συνέχεια"

Λοιπόν. Μπορεί να μήν πιστεύω στη θετική ενέργεια, μπορεί να διάβασα για την θετική ενέργεια, παρόλα αυτά αποκλείεται να γίνω ποτέ καλός άνθρωπος, έ, καλός Βρίλ ήθελα να πώ.

Παρόλα αυτά γελάω με την καρδιά μου, όταν διαβάζω στο νέτ τις διάφορες σάλτσες και φαντασίες που τυλίγουν (κυρίως) το Όρος Πεντελικόν.
Βλέπεις, μπλέξαμε τον Νταβέλη και με τη βαρύτητα τώρα. Όπου Νταβέλης και θηλυκιά γάτα...

Και η παραμυθολογία καλά κρατεί...

21/04/2005, 01:27:22
quote:

Συγχρονικότητα ?
Ανωτέρα βία ?
Θεία Πρόνοια ?

Μήπως βρεγμένο pampers?
Ρε παιδιά δε ρίγνετε και μια εξήγηση για τα όρμπς?
Τι στο καλό είναι αυτά?
Πρώτη φορά τα ακούω...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
21/04/2005, 11:28:21

καλη μου Αβαλλον, τα ορμπς ειναι λαμψεις (συνηθως σφαιρικες) που εμφανιζονται στις φωτογραφιες.

η επισημη εξηγηση την οποια και δεχομαι ειναι οτι προκειται για αντανακλασεις σε μικροσωματιδια σκονης ή υγρασιας.

δεν εξηγει ομως ολες τις περιπτωσεις εμφανισης τους, ουτε την περιεργη πολλες φορες συμπεριφορα τους.

ξεκινησα να διηγουμαι την δικη μου επαφη με τα ορμπς στην σπηλια και παρεθεσα τα δυο πρωτα που φωτογραφισα.

η συνεχεια ειναι ενδιαφερουσα και "κουφη" μερικες φορες!

θα γραψω και θα παραθεσω και φωτογραφιες, αλλα ας αναφερω κατι περιεργο που συνεβει χτες στο βουνο.

μετα το ποτισμα πηγαμε στην σπηλια.

σε ορισμενα σημεια εξω απο την εισοδο και μπροστα στο εκκλησακι μυριζε εντονα κατσικιλα.

λες και βρισκομουν σε μαντρι!

παρολλο που ψαξαμε την περιοχη δεν ανακαλυψαμε πατηματα κατσικιων ή καποιο ιχνος κοπριας.

για τα ορμπς θα επανελθω συντομα!

zagreasΜέλος
21/04/2005, 12:10:15
Μια ερωτηση για το φιλο jonniebegood.
Πολλα ατομα εχουν αναφερει διαφορες εμπειριες στη Πεντελη.
Αλλες εμμπειριες ηταν θετικες αλλες αρνητικες.

Ποιοι παραγοντες κατα την γνωμη σου καθοριζουν το ειδος της εμπειριας?

999