- Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ξεκινώ αυτό το θέμα όχι για να κατηγορήσω αλλά κυρίως για να μάθω την αλήθεια ή τουλάχιστον να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για όλα αυτά που λέγονται.Πού ξεκινά τελικά ένας μύθος και πού σταματά?Και κυρίως πού είναι η αλήθεια σε αυτά που ακούμε?
Περιμένω τη δική σας άποψη!
Φιλικά
P.S.
Αν οι Εβραϊοι είναι τόσο "μάγκες" ωστε κατάφεραν να ελέγχουν τους πάντες, όπως μερικοί ισχυρίζοντε, τότε χαλάλι τους και καλά να κάνουν στα κορόιδα...
Η γνώμη μου είναι οτι ο μόνος εχθρός του Ανθρώπου είναι η έλειψη συνείδησης της θεότητας που φέρει...όλα τα άλλα είναι απλώς παραφιλολογία και τροφή για "ανήσυχες πνευματικά" νοικοκυρές...
"Radamanthis"
ΦΙΛΕ radamanthi ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ.
ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ/ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΒΙΒΛΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
«Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».
Επίσης στο έργο «αποκάλυψις» αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».
Επιπροσθέτως το «Δευτερονόμιον» (34) περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «Η μάχη εκτυλισσόμενη εις τους ουρανούς όπου αι κατηραμέναι πνευματικαί δυνάμεις των βασιλείων της Περσίας και της Ελλάδος ανθίστανται εις τον Κύριον, αργοπορούντες την εκπλήρωσιν του έργου Αυτού».
Εξ’ άλλου στο «Δευτερονόμιον» (17, 12) αναφέρονται τα εξής προκλητικά: «Αυτός που δεν θα θελήση να υπακούση στην εξουσία του Γιαχβέ, θα πεθάνη».
Στον «Ιερεμία» (12, 3) οι εβραίοι απευθυνόμενοι προς τον εβραιοθεό γιαχβέ, του εκφράζουν την κατωτέρω επιθυμία: «Πάρε τους ω Γιαχβέ, όπως τα αρνιά προς το σφαγείο και ετοίμασέ τους για το μακελειό».
Αναφορικά με την εκλεκτικότητα των εβραίων, το... θεόπνευστο «Δευτερονόμιο» παραθέτει τα ακόλουθα: Ο λαός του Ισραήλ είναι διάφορος των άλλων. Ο Θεός εξ'αρχής έθεσε αυτόν εκτός και διάχωρον των άλλων εθνών».
Θα ήταν υπερβολικό, και άνευ ουσίας, το να αναλωθεί η παρούσα μελέτη στην παράθεση των εκατοντάδων, δίχως υπερβολή, χωρίων τα οποία στάζουν στην κυριολεξία θανατηφόρο δηλητήριο κατά του Ελληνισμού, προερχόμενα από τις χωρίς αξία ιουδαΪκές γραφές, οι οποίες μόνο δολοφονικές διαθέσεις, κτηνώδη ένστικτα και χυδαίες παρορμήσεις -αντιπροσωπευτικές του εβραϊκού ήθους- αντικατοπτρίζουν. Είναι ευκρινές ότι διακατεχόμενοι οι εβραίοι από ένα διαρκές σύμπλεγμα κατωτερότητας, επιδιώκουν να υποβαθμίζουν τεχνηέντως τους άλλους λαούς, επιθυμώντας για αυτούς τα χείριστα.
Τα ανωτέρω αποσπάσματα, τα οποία όλων ενδεικτικώς επελέγησαν, θα ήταν οπωσδήποτε χρήσιμο να καταστούν αντικείμενα επισταμένης αναγνώσεως και αναλύσεως από τους υποστηρικτές της ανύπαρκτης «ελληνοεβραϊκής φιλίας»...
Ο ανθελληνισμός ωστόσο των εβραίων, δεν εξαντλείται μόνο στα ιερά τους κείμενα. Προσλαμβάνει και επιστημονικοφανή χαρακτήρα, ή μάλλον οι ιουδαίοι καταφεύγουν ακόμη και στην επιστημονική παραποίηση, προκειμένου να εκδηλώσουν το ανθελληνικό τους μένος.
Αιώνες τώρα, οι εβραίοι επιχειρούν, ανεπιτυχώς, να αποκρύψουν με δόλια τεχνάσματα, τις τιτάνιες διαστάσεις του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αποσιωπώντας το γεγονός ότι όλες οι τέχνες και οι επιστήμες, γεννήθηκαν και ήκμασαν στην Ελλάδα. Βαθύς γνώστης της πανουργίας αλλά και της ιστορικής παραποιήσεως ο μοχθηρός εβραίος αποστέρησε από την Ελληνική δικαιοδοσία, προσωρινά βεβαίως, ανυπολόγιστη δύναμη γνώσεως.
Αναφορικά με το μέγεθος της πρωτοφανούς ιστορικής παραποιήσεως που συντελέσθηκε, παρατίθενται ενδεικτικά τα ακόλουθα, αδιάσειστα, στοιχεία.
Ο εβραίος καθηγητής Ερνέστος Μαξ, εκστόμισε το 1903 βαρύτατη ύβρη κατά του Ελληνικού Πολιτισμού, ισχυριζόμενος ότι «...το αρχαίο ελληνικό πνεύμα εμποδίζει την πρόοδο του πολιτισμού και των επιστημών, γι’ αυτό πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με αυτό...». Πόσο αλήθεια εναρμονίζεται η μειωτική αυτή θέση του σιωνιστή, καθώς και όσες ενδεικτικώς παρατιθέμενες έπονται, για το αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, με τα όσα αναφέρονται σχετικά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: «...Θα αντικαταστήσουμε τον κλασικισμό, καθώς και κάθε μελέτη της αρχαίας ιστορίας, η οποία δίνει περισσότερα κακά παρά καλά παραδείγματα, με τη μελέτη του προγράμματος του μέλλοντος...»
Θα ήταν επουσιώδης παράλειψη να μην αναφερθεί ότι οι διαστρεβλωτικές προσπάθειες των εβραίων δεν εστιάζονται μόνο στον τομέα της αρχαιογνωσίας, αλλά εκτείνονται και στον τομέα της ιστορίας και όλων κατ' επέκταση των επιστημών. Εβραίοι και «ιουδαϊζοντες» καθηγητές, αποδύονται σε μία συστηματική προσπάθεια να διαστρέψουν την ιστορία και την επιστημονική αλήθεια, καθώς η ανάδειξή της καταδεικνύει την ανεπιθύμητη για τους πιστούς της Σιών, πνευματική ανωτερότητα του Ελληνισμού έναντι ολόκληρης της Οικουμένης.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η απόπειρα του εβραίου μαθηματικού των αρχών του αιώνα μας Δαυίδ Χίλμπερτ, να καταργήσει την Ευκλείδιο Γεωμετρία. Ο Χίλμπερτ εξέδωσε το 1900 δική του γεωμετρία, η οποία τελικώς απεδείχθη αστήρικτη και ακατανόητη με αποτέλεσμα να καταρριφθεί.
Ενας άλλος εβραίος από την Αυστρία, ο Οθων Νοϊγκεμπάουερ, προέβη χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό, στη συνολική κριτική του Ελληνικού πνευματικού οικοδομήματος, αναφέροντας ότι «οι αρχαίοι Ελληνες εμπόδισαν την ανάπτυξη των μαθηματικών και του Πολιτισμού επί 2000 έτη». Ο ίδιος συγγραφέας υποστήριξε την άποψη, ότι το Πυθαγόρειο θεώρημα είχε επινοηθεί στη Βαβυλώνα ήδη από το 1800 π.Χ. καθώς και ότι η μαθηματική σκέψη του Πυθαγόρα δεν περιείχε κανένα είδος αποδείξεως. Την επίθεση κατά του Ευκλείδη, συνέχισε ο Ολανδοεβραίος «καθηγητής» Εβερτ Μ. Μπρουνς από το Αμστερνταμ. Ο σιωνιστής αυτός, εξέδωσε το 1968 μία μελέτη με τίτλο «Η Ευκλείδιος γεωμετρία κατά την αρχαιότητα» στην οποία επιχείρησε να παρουσιάσει τον Ευκλείδη σαν «έναν άξεστο και πειραματικό φυσικό», αμφισβητώντας άμεσα την κατάρτισή του. Αυτός ήταν και παραμένει ο σιωνισμός ανά τους αιώνες, αμείλικτος εχθρός του ανθρώπου και του πολιτισμού.
Μία πολύ «περίεργη» άποψη περί του Πυθαγόρου, δημοσιεύουν τα εβραϊκά «Χρονικά» (τεύχος Μαίου - Ιουνίου 1988).
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επί λέξει τα ακόλουθα: «Ενας από τους πρώτους Ελληνες φιλοσόφους που κατά τον Ιώσηπο ήρθε σε επαφή με την εβραϊκή φιλοσοφία ήταν ο Πυθαγόρας, επικαλούμενος κάποιον μεταγενέστερο βιογράφο του, το Ερμιππο...». Και παρακάτω υποστηρίζει: «...Με άλλα λόγια ο Ιώσηπος υποστηρίζει ότι ο γνωστός φιλόσοφος της Σάμου, που όπως γνωρίζουμε προφανώς να έχει έρθει σε επαφή και με άλλες ανατολίτικες δοξασίες, είχε εισαγάγει στη φιλοσοφική του σκέψη, στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία...».
Δυστυχώς για τους εβραίους, ουδεμία έγκυρη ιστορική μαρτυρία υφίσταται που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό ότι ο Πυθαγόρας «εισήγαγε στη φιλοσοφική του σκέψη στοιχεία από την εβραϊκή θρησκεία!», για αυτό θα ήταν συνετό να προσέχουν τι ισχυρίζονται, διότι η ιστορική παραποίηση έχει και τα όριά της...
Με εκτίμηση, Ραδάμανθυς
είναι γνωστό ότι και στα βιβλια της εκκλησίας μας υπάρχουν πολλά ανθελληνικά αποσπάσματα, κατεξοχήν εβραικά. Μα η ίδια η παλαιά Διαθήκη είναι η καταγραφή της Ιστοριας των Εβραίων και μόνο αυτών! Αλλα πρέπει να παραδεχτούμε ότι γίνεται και μια μικρή αναφορά και στους Ελλήνες...οι γνωστοί σε όλους μας Φιλισταίοι, τι εθνικότητας νομίζετε ότι ήταν???Βεβαίως και ήταν Ελληνες και συγκεκριμένα ήταν Κρητικά φύλα που είχαν αποικίσει για αιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστινης. Και στα σχολεία απο μικρή ηλικία μας μάθαιναν οτι οι Φιλισταίοι ήταν οι "κακοί"! Εγώ το δηλώνω οτί είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και είμαι περήφανος δι αυτό, αλλά δεν αποδέχομαι την Πάλαιά Διαθηκη ως μέρος της θρησκειας μου.Είναι ένα εβραικό,ανθελληνικό, χυδαίο πορνογράφημα, και το διαπυστώνει αυτο όποιοσδήπωτε διαβάσει τη Παλαια Διαθήκη.
"Ουκ ελληνικόν το προσκυνείν"
Ραδάμανθυς
ΦΙΛΕ radamanthis ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ.
ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΟΥ ΑΝΑΦΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΣΕ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΦΙΛΕ ΥΠΕΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ...
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
KAI BEBAIA ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛI ΦΙΛΕ radamanthis.
ΦΙΛΕ Υπερίων ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Mέγας Βασίλειος ΚΑΙ Ο Ιωάννης Χρυσόστομος ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
EYXARISTW
διαβάζοντας αυτά που έγραψες σχετικά με τα ταλμούδ μου δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα.Αυτό που διάβασες ήταν στα ελληνικά γραμμένο ή είσαι γνώστης της εβραϊκής γλώσσας και τα διάβασες στην γνήσια μορφή τους?Σε ρωτώ γιατί αν το διάβασες στα ελληνικά είναι δυνατόν να γράφτηκε από κάποιον που μπορεί να ήταν φανατισμένος εναντιόν των εβραίων και ίσως να παρερμήνευσε τα γραφόμενα τους και να τα μετάφρασε όπως ήθελε.Δεν θέλω να κατηγόρησω κανένα αλλά συμβαίνουν τόσα που μπορεί να υπάρχει και αυτή η μικρή πιθανότητα έτσι δεν είναι?Μπορεί να κάνω και λάθος!Απλώς προσπαθώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το θέμα.
Φιλικά
P.S.
ΦΙΛΗ ΑΜΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
(ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ)
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.
ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Υπερίων ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο radamanthis ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αν θές να είσαι σωστός πρέπει να αναφέρεις τον Ωριγένη (ξέρεις να μας πείς τίποτα για αυτόν?) και τόσους άλλους. Εσυ βρήκες πάλι δύο φανατίλες και ανέφερες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και σε αυτό το topic. Μια απο τα ίδια δηλαδή...
Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι ανήκεις σε κάποιο υπουργείο προπαγάνδας,δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το κόλημα που έχεις.
Το topic έχει θέμα ξεκάθαρο και σύ για μια ακόμη φορά μπαίνεις και λές το ποίημα σου. Έλεος πια... YΣΕ το κάνατε το μαγαζί.
Ξαναλέω για τα αυτιστικά που έχουν προβλήματα προσαρμογής :
ΤΟ TOPIC ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ : Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? ΚΑΙ ΟΧΙ "ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Ξαναματαλέω για τα αυτιστικά που έχουν προβλήματα προσαρμογής :
ΤΟ TOPIC ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ : Είναι οι εβραίοι εχθροί της ανθρωπότητας? ΚΑΙ ΟΧΙ "ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
να το ξαναπώ ?
ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΑΛΛΑ:
ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΗ."ΗΘΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ και τόσα άλλα" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ...
Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?"
"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ" ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ
Επίσης δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απο έναν λαό που πρίν 50 περίπου χρόνια κάποιοι θέλησαν να τον αφανίσουν απο προσώπου γής.
Την ομαλή πορεία της ανθρωπότητας θα την διαφυλάξει ο καθένας απο μας με τη στάση του απέναντι στα πράγματα και προτιμώ πρώτα να μιλάμε για τον δικό μας τον λαό που έχει γίνει πρωταθλητής στην ρεμούλα,το ρουσφέτι,το λάδωμα,τον ωχαδελφισμό,την κλεψιά,την απάτη και την... παχυσαρκία ....και μετά να πιάσουμε τους άλλους. Γιατι κυνδυνεύουμε φίλε μου να γίνουμε η απόδειξη μια παροιμίας που λένε στο χωριό μου..."Της στραβής.... τα μαλλιά της φταίνε!!!"![]()
Λοιπόν τι είναι τελικά αυτη οι ευραίοι;;;;
Ένας φίλος μου πρόσφατα παντος το εξής:"Εγω βλέπω τους ευραίους σαν παιδιά του ελληνισμού ....πήραν τον ελληνικό πολιτησμό τον χρησημοποιήσαν και σήμερα είναι οτι είναι.Όπως κάθε γονιός λοιπόν δεν θα έπρεπε να χερόμαστε για τα παιδιά μας;;;""
Τώρα οσο για τα περη μίσους κ.τ.λ αυτά είναι όλα ιστορίες χιλιάδων χρόνων. πάλη αυτά θα αναμασάμε;..δεν μπορούμε τελος πάντον να πάψουμε να κητάμε τι κάνουν οι "άλλοι" και να αρχήσουμε επιτέλους να κάνουμε κατι για εμάς;
don't cross the borders
HELEKTRON
Δώσε ένα ραντεβού με τον ΕοΝ και να πάτε να δείτε μαζί μια ταινία που έσπασε τα ταμία στην Αμερική!
τίτλος
Ο Μεγάλος και Παχύς ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ…*(δεν είδα το original πως λεγοταν !)
Προβλέπω…. να γελάσετε με την καρδιά σας... (ΚΑΙ με τα χαλια μας!)
Α και μην σταματήσετε να τρώγεστε!!
….Άρχισα και τη βρίσκω![]()
Φιλικα και στους δυο!![]()
όσο για σένα Υπερ-προπαγάνδα καταρχήν δεν μισώ κανέναν αλλά έχω ξαναπεί οτι δεν μπορώ να σεβαστώ τους κάθε λογής ελληνολιγουρονταβατζήδες. Είμαι λάτρης της Ελλάδος και του Ελληνικού πνεύματος και πιστός στα διδάγματα του Ιησού Χριστού. Τώρα αν εσύ δε μπορείς να το χωρέσεις αυτό που μου συμβαίνει, τότε προσευχήσου για μένα να φωτιστώ...καλό θα μου κάνει , να το κάνεις με την καρδιά σου όμως ...όσον αφορά τους ψευτοιεράρχες είπαμε πάμπολλες φορές οτι αυτά είναι ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της Διδασκαλίας Εκείνου αλλά με τον ανθρώπινο βούρκο της πτώσης...αλλά μάλλον αυτό δεν βολεύει το κάστρο που έχεις χτίσει γύρω σου...
Symfono pos to Xristianiko Ierateio exei praksi ta kakista kata tis an8ropotitas kai tou Ellinismou eidikotera afou to Elliniko genos einai katarameno mexri kai simera auti tin stigmi apo to Xristianiko Ierateio . Opou mia ekkliseia xtismeni simera ,enas Ellinikos Naos sto parel8on.
Auta omos einai erga ton An8ropon kai tou Ierateiou pou ekmetaleuonte gia prosopiko ofelos tin Eksousia kai tin Dynami pou exei apoktisi o Xristianismos.
O Xristianismos einai kati to teleios diaforetiko pistevo (oxi i Palaia Dia8iki) kai 8eoro tin filosofia tou Xristianismou mia antigrafi kai prospa8eia synexisis tis Ellinikis Filosofias sto megalitero meros tou .
Den yparxoun katares kai kazania tis kolaseos sto Xristianismo kai opios ta pisteui einai nomizo afelis afou kai i leksi Kolasi simeni apomakrynsy, eite apo to 8eo eite apo tin Ali8eia i to Logo...
Edited by - KALIGOULAS on 20/12/2002 17:28:43
ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ???????????
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΑΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΦΡΙΚΗ???????
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ.... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
EYXARISTW
Σήμερα επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ, ευχαρίστηση και ηδονή, *(και δεν υποστηρίζω πως δεν έχουν θέση στη ΖΩΗ μας), απλά τα ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ πάνε εκεί, μιας και κάτι που έχει να κάνει με ποσότητα, (περισσότερη η λιγότερη ηδονή), κυριαρχεί στη ΖΩΗ μας.
Τώρα για ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ο Υπερίωνας έγραψε,
quote:
Αυτοί που θεοποιούν την αρχαία Ελλάδα ή κολλάνε στο παρελθόν δεν ξέρουν τι σημαίνει Ελλάδα. Ελλάδα, Φύσις, Άνθρωπος, Εξέλιξη, Γνώση, Θεοί, Χαρά είναι έννοιες ταυτόσημες.
…ξέχασε τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!!! ![]()
![]()