ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -

- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -

PeterPunk1330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maraki8Μέλος
11/09/2007, 08:21:10
Εγώ χτες είδα σε dvd το "Hills Have Eyes II".Θα περίμενε κανείς περισσότερα από τον Γουές Κρέιβεν,αλλά εντάξει,έπρεπε να το περιμένω ότι είναι σίκουελ,αρα έχει 80% πιθανότητες να είναι μάπα το καρπούζι!.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

11/09/2007, 08:55:27
Εχω δει το Hills have eyes 1, κι έχει πέσει πολύ γέλιο. Ελπίζω το 2 να έχει περισσότερο

...perche io sono libero
GWGWΜέλος
11/09/2007, 10:50:29
βρε παιδια..θυμιστε μου λιγο.. πρεπει να εχει γινει και αλλο εργο με τον zodiac και μαλιστα σχετικα προσφατα κιολλας...γιατι η υποθεση μου ειναι πολυ γνωστη, και ακομη δεν την εχω δει την καινουργια ταινια..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
11/09/2007, 10:55:16
quote:

Φίλε PREDATOR, δεν το έχω δει το Zodiac.
Επειδή πριν κάμποσους μήνες είδα μια άλλη ταινία με αυτό το θέμα, λέω να μην πάω στον κινηματογράφο να το δω πάλι.
Όταν βγει όμως σε dvd θα το δω ώστε να δω αν η ταινία είναι πιο καλογυρισμένη από την πρώτη.

Toτε λεω και εγω να περιμενω να βγει σε DVD (3 ή 6 μηνες, αναλογα με την "ζητηση")

12/09/2007, 07:53:46
quote:
βρε παιδια..θυμιστε μου λιγο.. πρεπει να εχει γινει και αλλο εργο με τον zodiac και μαλιστα σχετικα προσφατα κιολλας...γιατι η υποθεση μου ειναι πολυ γνωστη, και ακομη δεν την εχω δει την καινουργια ταινια..

Έχεις δίκιο, αγαπητή μου!
Πριν μήνες είχα βρει την εν λόγω ταινία στο videoclub στις τριήμερες ταινίες οπότε θα είναι σχετικά πρόσφατη.
Ίσως λοιπόν να την είδες ή να έχεις ακούσει κάποια σχόλια για αυτήν από κάποιον που την είδε.

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
12/09/2007, 14:23:23
quote:
Εχω δει το Hills have eyes 1, κι έχει πέσει πολύ γέλιο. Ελπίζω το 2 να έχει περισσότερο
Σκέψου ότι το ΙΙ έχει περισσότερο γέλιο!!!

GWGWΜέλος
12/09/2007, 14:37:24
quote:

Έχεις δίκιο, αγαπητή μου!
Πριν μήνες είχα βρει την εν λόγω ταινία στο videoclub στις τριήμερες ταινίες οπότε θα είναι σχετικά πρόσφατη.
Ίσως λοιπόν να την είδες ή να έχεις ακούσει κάποια σχόλια για αυτήν από κάποιον που την είδε.

ναι..την ειχα δει..
και επισης εχω διαβασει και αυτα...χεχεχε

link 1
link 2
link 3

Η Μεγάλη μου Αγάπη!

maraki8Μέλος
13/09/2007, 12:25:10
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα τρέηλερ από μια ταινία που θα παιχτεί τώρα στους κινηματογράφους,είναι σχετική με πρόβατα-ζόμπι!!Απίστευτο γέλιο προμηνύεται!!!Όποιος θέλει,ας μπεί στο λίνκ να γελάσει

www.blacksheep-the movie.com

αγνοώνΜέλος
13/09/2007, 18:28:05
το zodiac το είδα και είναι ΠΟΛΥ καλό !

ταινία χαρακτήρων,καμία σχέση με τρόμο

και γαμώ τα μοντάζ !

15/09/2007, 12:43:14
Πήγα χθες και είδα το zodiac.
Ηταν ενδιαφέρον αλλά δεν με κάλυψε απόλυτα, μου έδωσε περισσότερο την αίσθηση ενός δραματοποιημένου ντοκυμαντέρ, οι τρεις ώρες που κρατούσε το έργο όμως κούραζαν αρκετά καθώς το είδα και στα village που δεν έχουν διάλλειμα.Το τέλος δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε, μετά από τόσες ώρες ήρθε απότομα, γίνονται οι φόνοι, ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο αναλώνουν τις ζωές τους σε αυτό το κυνήγι, και στο τέλος να αυτός είναι, χωρίς να πουν πουθενά τα κίνητρα, το πως και το γιατί όλων αυτών των δολοφονιών, μόνο να παίξει ήθελε με τους διώκτες του και σκότωνε; Για να δει αν θα μένει ασύλληπτος;Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ήταν όλα αυτά;

Wolf