ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μεταφυσική επαφή - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μεταφυσική επαφή - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Master of the Wind12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Master of the WindΝέο Μέλος
29/03/2004, 02:53:35
Ενα βράδυ ενώ ημουν ξαπλωμενος στο κρεβατι μου μπηκε η αδερφη μου μεσα στο δωμάτιο και καθισε διπλα μου. Προσπαθησα να της μιλησω χωρις ανταποκριση. Σε καποια στιγμη προσπαθησα να την αγγιξω και το χερι μου τη "διαπερασε".Πηγα στο δωματιο της και την ειδα να κοιμάται.Τι μπορει να ηταν αυτο που ειδα

Edited by - Master of the Wind on 29/03/2004 03:27:24

ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
29/03/2004, 16:23:24
καλησπερα master of the wind

κατα τη γνωμη μου επροκιτο για καποιο ονειρο αλλα δεν μας ειπες μετα τι εκανες για παραδιγμα ξαπλοσεσ ξανα ,την ξυπνισες δεν θα μποροσα να μιλισω για οτιδιποτε αλλο οπως και τα υπολιπα μελη του εσοτερικα (πιστευω). εσυ τι πιστευεις οτι ηταν αυτο ?

''η αρχη του τελους''

ΚωσταςΜέλος
29/03/2004, 19:21:49
Καλησπερα φιλε, κατα την δικια μου γνωμη μπορει να βιωσες αστρικη προβολη. Δηλαδη να ειχες βγει εξω απο το σωμα σου χωρις να το ειχες συνειδητοποιησει και αυτο εξηγει το γεγονος οτι το χερι σου διαπερασε την αδελφη σου.
Αν δεν ηταν ονειρο.

Περισοτερα για την αστρικη προβολη εχουμε ηδη θεμα εδω

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2213&whichpage=1

Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...

29/03/2004, 19:34:04
quote:
Καλησπερα φιλε, κατα την δικια μου γνωμη μπορει να βιωσες αστρικη προβολη. Δηλαδη να ειχες βγει εξω απο το σωμα σου χωρις να το ειχες συνειδητοποιησει και αυτο εξηγει το γεγονος οτι το χερι σου διαπερασε την αδελφη σου.
Αν δεν ηταν ονειρο.

Θα συμφωνήσω με το φίλο Κώστα και θα συμπληρώσω:

Ίσως, η αδελφή σου, ενώ κοιμόταν, να σε επισκεύθηκε στο δωμάτιό σου, με το αστρικό της σώμα.
Πες μας, όμως, εσύ κοιμόσουν ή ήσουν ξύπνιος, εκείνη την ώρα;

Ζήσε τη στιγμή!

katiaΜέλος
29/03/2004, 20:01:15
ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

sansationfΜέλος
30/03/2004, 11:47:59
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ

respect

30/03/2004, 13:10:28
quote:
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ

Τι εννοείς, φίλη sansationf, όταν λες ΕΙΔΟΣ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ;

Ζήσε τη στιγμή!

YHVHΜέλος
30/03/2004, 17:15:21
quote:
Ίσως, η αδελφή σου, ενώ κοιμόταν, να σε επισκεύθηκε στο δωμάτιό σου, με το αστρικό της σώμα.

Το αστρικό σώμα αποκλείεται, όμως το αιθερικό σώμα είναι η πιο πιθανή εκδοχή. Φαινόμενα σαν και αυτό συμβαίνουν σχετικά συχνά.
.
.
.
Υπάρχει περίπτωση η αδελφή σου να παίρνει βαριά ναρκωτικά??? Είναι η πιο συχνή αιτία του φαινομένου για τους αμύητους.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
GuessWhoΜέλος
31/03/2004, 02:41:27
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ MASTER OF THE WIND.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.

Ε.μ.ΑΜέλος
02/04/2004, 13:05:14
ΦΙΛΕ MASTER OF THE WIND ΣΤΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΗΙΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ" ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ...

sansationfΜέλος
02/04/2004, 14:27:55
quote:
Τι εννοείς, φίλη sansationf, όταν λες ΕΙΔΟΣ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ

ΔΙΠΛΟ ΕΙΔΩΛΟ(DOPPELGANGER) ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Η ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΚΡΥΑ.ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ.Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΟ DOPPELGANGER ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ. Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟ.

respect

Ε.μ.ΑΜέλος
04/04/2004, 14:15:54
ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ
ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...