- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Εγώ το Sesostris το διάλεξα από το όνομα του δρόμου που ήταν το σπίτι μου στην Αλεξάνδρεια , και για άλλους δύο λόγους . Πρώτον γιατί προσομοιάζει ηχητικά με το Σωτήρης που είναι το όνομά μου , και δεύτερον γιατί το Sesostris ήταν το όνομα δύο Φαραώ της χώρας που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα 20 μου χρόνια .*
Edited by - Sesostris on 18/04/2012 14:17:07
Άσχετο:Πριν 5 χρόνια ήμουν στο παρά πέντε να τα πουλήσουμε όλα με την γυναίκα μου και να πάμε μόνιμα στην γενέτηρά σου. Ευτυχώς τελικά που αλλάξαμε γνώμη όταν μας εξιστόρησε ο πατέρας μου τι έπαθαν οι Έλληνες της Αιγύπτου όταν ανάλαβε ο Νάσερ την χώρα.
Τώρα θα ήμασταν επί ξύλου κρεμάμενοι στην κυριολεξία, όχι ότι εδώ είναι καλύτερα τελικά αλλά τεσπα εδώ μπορεί και να ζήσουμε ![]()
Στο Θέμα μας,
Το ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ προέρχεται από τον Απόστολο Παύλο: "εγώ είμαι ο ελάχιστος των Αποστόλων που δεν είμαι ικανός να καλούμαι απόστολος" Α' Κορ. 15/9
quote:
και το Stv απο το Στάυρος που ειναι το ονομα μου Stv-Steve
Steve σημαίνει Σταύρος; Εμένα γιατι μου έχει κολλήσει πως σημαίνει Στέφανος...
Τωρα απο που προέρχεται το δικό μου ψευδώνυμο; Το σπίτι που μένω βλέπει απο τη μια μεριά δάσος και απο την άλλη σχεδόν όλη την πόλη. Την πρωτη φορά λοιπόν που βγήκα στο μπαλκόνι (ήταν βράδυ) διάβασα τα τεράστια κόκκινα γράμματα ενός νυχτερινού μαγαζιού CAMELOT. Το κέντρο αυτό έχει κλείσει και δεν πάτησα πότε το πόδι μου εκεί
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Ξέρω, καμιά σχέση με το παραφυσικό. Τι ψευδόνυμο θα έβαζα άραγες αν είχα ξεκινήσει από παραφυσικό forum;
I don't exist.
Εντούτοις, επειδή δεν σχετίζεται με την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-., όπου ανοίχθηκε αρχικά και "ξεχάστηκε" σ' αυτήν, θα ήταν καλύτερο να μεταφερθεί στην Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού".

In anticipation of my resurrection...
Δούλευε ή θεία μου σε μιά βίλα στην Θεσσαλονίκη καί μέ ''βάφτισε''
ή αφεντικίνα της ετσι.
Φιλάκια σέ όλους ![]()