ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προς Διαχείριση (περί απενεργοποίησης δεύτερου λογαριασμού) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Προς Διαχείριση (περί απενεργοποίησης δεύτερου λογαριασμού) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Shadow_Dancer4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Shadow_DancerΜέλος
18/06/2014, 21:48:32
Καλησπέρα.

Είμαι ο Lock_Smith.
Βασικά έπαθα μια μεγάλη ζημιά στο σκληρό μου δίσκο και έχασα άπαντες κωδικούς, μεταξύ αυτών και τους κωδικούς του λογαριασμού μου.

Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα να σας ζητήσω να διαγράψετε τον παλιό μου λογαριασμό, ή έτσι κι αλλιώς αφήστε τον στο σκοτάδι.
Δεν με πειράζει που τον έχασα, έτσι κι αλλιώς, εγώ δεν μπαίνω εδώ μέσα για να έχω "όνομα και αστέρια", μπαίνω για τη συζήτηση.

Τοποθετούμαι δημόσια διότι ο καινούριος μου λογαριασμός δεν έχει να κρύψει τίποτα, καλό θα είναι επίσης οι χρήστες να γνωρίζουν οτι είμαι αυτός που είμαι

Αυτά και....φτου κι απ' την αρχή.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

19/06/2014, 00:57:50
Γεια σου Shadow_Dancer / Lock_Smith
Έχεις χάσει και τους κωδικούς του email σου;
Αν όχι, τότε μπορείς να ανακτήσεις τον παλιό σου λογαριασμό (σε περίπτωση που θα ήθελες κάτι τέτοιο). Αν πατήσεις το "Ξεχάσατε τον Κωδικό;" στο πεδίο όπου κάνεις login, επάνω δεξιά στη σελίδα των forums, θα σταλεί αυτόματα ο κωδικός στο email σου.

Shadow_DancerΜέλος
19/06/2014, 01:24:47
Άστα Αμαλία, χαθήκαν όλα όλα.
Δε βαριέσαι, αυτά για να βάλω μυαλό και να παίξω backup σε εξωτερικές μονάδες.

Βέβαια υπάρχει και η λύση restore αλλα πρέπει να αντικαταστήσω το chip απο την πλακέτα του controller και δεν ξέρω ΑΝ θα παίξει.

Βέβαια υπάρχει και ακόμη μια λύση, να χακέψω το email μου, άστα να πάνε, δε πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.

Καλώς σας βρήκα.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

19/06/2014, 18:39:48
Ο λογαριασμός Lock_Smith απενεργοποιήθηκε.
Καλώς επανήλθες Shadow_Dancer.

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην ενότητα των Τεχνικών Θεμάτων. Ο τίτλος τροποποιείται: Θα προστεθεί το διευκρυνιστικό "(περί απενεργοποίησης δεύτερου λογαριασμού)"

Σημ: με την μυστική ερώτηση θα μπορούσες ίσως να επανακτήσεις το email σου.