ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- To be... or not to be? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- To be... or not to be? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

190030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lorenzoΜέλος
22/02/2005, 20:27:17

Αγαπητή Mantis,
ζητώ συγνώμη αν παρεννόησα κι ενδεχομένως σας αδίκησα. Ειλικρινά δεν είχα τέτοια πρόθεση, τουναντίον, αλλά... τέλος πάντων.. ότι έγινε έγινε και επειδή αυτού του είδους η στείρα αντιπαράθεση δεν μ' εκφράζει και είναι κι έλλειψη σεβασμού για τους υπολοίπους συνομιλητές, - απ' τους οποίους ζητώ συγνώμη - αποχωρώ απ' την συνέχεια της συζήτησης.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια.. Ίσως μιάν άλλη φορά όταν αβλυνθούν οι εντυπώσεις.

GothicΜέλος
22/02/2005, 21:19:55
Καλό θα ήταν οι καθ' όλα σεβαστοί και αγαπητοι συνομιλητες,όταν γραφουν κάποια ποιηματάκια,να μας λένε και ποιοι τα έγραψαν,έτσι ώστε να πληροφορούμεθα κι εμείς που δεν έχουμε και υψηλή μόρφωση και να μαθαίνουμε.

Αγαπητέ Πλάτωνα,το τμήμα που μας παρέθεσες,το οποίον ειλικρινά προσπαθω ακόμη να κατανοήσω όπως και του αγαπητού lorenzo,(μην με παρεξηγείτε,ίσως είμαι λιγο ακαλλιέργητος και βραδύνους),αναφαίρεται σε τρίτο πρόσωπο.
Αλήθεια για ποιούς μιλάει;

quote:
τόσο η σωματική μου κατάσταση όσο και η πνευματική μου διαύγεια είναι αρκούντως επαρκείς για να διακρίνουν την αγνότητα και την αθωότητα του Εδώ...

Τώρα αυτό αγαπητέ lorenzo.....δηλαδή θα μπορούσες να μας αναλύσεις το σωματότυπό σου; Θα είναι ενδιαφέρον σίγουρα από τα λεγόμενά σου.

Πάντως για να κάνω και λίγο χιούμορ και καθόλου να ειρωνευτώ,κατω από άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι είστε το ίδιο άτομο

Θα κλείσω κι εγώ με ένα ωραίο απόσπασμα που άπτεται του θέματος και εμένα προσωπικά με έχει αγγίξει :

"Στων Ψαρρών την ολόμαυρη ράχη
περπατάει η δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλλικάρια
και στην κώμη στεφάνι φορεί
καμωμένο από λίγα χορταρια
πού 'χαν μείνει στην έρημη γη".

22/02/2005, 22:23:36
Δεν καταλαβαίνω την δυσκολία σας αγαπητέ Gothic,

Έννοιες, φαεινότερες του Ήλιου είναι…
Όπως……. και σε ποιους απευθύνεται.

Ιερείς….και θεόκρατούμενους

Τώρα για το Χιούμορ σας,

Μιας και γνωρίζω πως είστε θεολόγος,
για να μην μπερδευτείτε
στο μέλλον,
σας λέγω (θεο-λογικά)

πως η θλίψη,
κρατά μακριά την αγάπη...

γιαυτο δέχομαι το Χιούμορ σας,
αλλαζοντας το λιγο.

"Στων Ψαρρών την ολόμαυρη ράχη
περπατάει η πίκρα μονάχη,
προσκυνα τους λαμπρούς της παπάδες
και στην κώμη, την πίστη φορεί,
καμωμένο από λίγες μετάνοιες..
ψάχνει αγάπη, σε μια έρημη γη".

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 22/02/2005 22:46:16

GothicΜέλος
22/02/2005, 23:07:59
Αγαπητέ Πλάτωνα και πάλι δεν καταλαβαίνω όμως πως συνδέεις την θεολογία με τους παππάδες και τις μετάνοιες;
Η θεολογία είναι επιστήμη όπως θα ξέρεις που ερευνά το φαινόμενο των θρησκειών.
Όπως δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί μεταφέρεις εδώ το κλίμα από το "Μύθος και θρησκεία";
Το οτι ειμαι θεολόγος είναι αληθές.
Αυτό όμως δεν με κάνει και έξυπνο.
Ίσως γι αυτό και έχω αποτυχία στις γυναίκες,σε αντίθεση με εσένα που οι επιτυχίες σου στο σάιτ ειναι αμέτρητες.......

Οι κυρίες στο παρόν θέμα δεν εχουν υποκύψει ακόμη (και ούτε προκειται βέβαια),γι αυτό μάλλον και βρίσκεσαι εδώ.

Τώρα τα περί εσωτερισμού σου δεν τα σχολιάζω.

Λοιπόν τώρα κάνε sign out,sign in σαν lorenzo και πες μου εξοργισμένος με αυτήν την λανθασμένη καθαρεύουσα : "ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΧΕΕΙΣ;;;

Θέλει λέει η ... να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει (του Αριστοτέλη ειναι αυτό μου φαίνεται..)

Με πολύ αγάπη και σεβασμό και ειλικρινά καμμία διάθεση ειρωνείας

Edited by - Gothic on 22/02/2005 23:18:54

22/02/2005, 23:18:09
quote:
Οι κυρίες στο παρόν θέμα δεν εχουν υποκύψει ακόμη (και ούτε προκειται βέβαια),γι αυτό μάλλον και βρίσκεσαι εδώ

ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΙΚΑ!!!

22/02/2005, 23:34:30
quote:
Θέλει λέει η ... να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει (του Αριστοτέλη ειναι αυτό μου φαίνεται..)

Εισαστε πεπεισμενος βλεπω!

Τελικα ειμαι ο LATIN LOVER του διαδυκτιου, ο ΛΟΡΕΝΤΖΟ...και ο ΜΑΒΥΛΗΣ!!!

22/02/2005, 23:52:45
Καλέ μου μεγάλε αδελφέ,

αλήθεια, δεν καταλαβαίνω το λόγο να χρησιμοποιείς δύο ταυτότητες... νόμιζες πως δεν θα σε αναγνωρίζαμε?

Πραγματικά θεωρώ πιο αντρίκειο να βγεις και να πεις το παράπονο σου, παρά να δημιουργείς αντιπαραθέσεις... στις οποίες δεν μπορούσες, δεν μπορείς και ποτέ δεν θα μπορέσεις να κερδίσεις...

Κάπου "αλλού" έπιασες στα λερωμένα σου λογάκια την ψυχή μου με σκοπό να την λεκιάσεις... πάλι το ίδιο προσπαθείς να κάνεις...

Δεν τα κατάφερες τότε... αυτή σου η αποτυχία θα έπρεπε να σε αποτρέψει από μελλοντικές προσπάθειες... αλλά είναι προφανές ότι η δυνατότητα της αντίληψης σου είναι περιορισμένη...

Σου είχα γράψει κάποτε, καλέ μου, τι γίνεται όταν δεν μου αποδίδουν τον απαιτούμενο στην προσωπικότητα μου σεβασμό...

Θεωρώ, την διπλή παρουσία σου στο θέμα μου, το λιγότερο προσβλητική, προς τα υπόλοιπα μέλη και προς εμένα...

Σε παρακαλώ να αποσύρεις τις μάσκες σου από το "To be... or not to be?"... πριν ξεπεράσεις τα ανώτερα επιτρεπτά όρια της καλής μου διάθεσης προς το άτομο σου...
.
.
.
The She Mantis... with sword and flame

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
23/02/2005, 00:10:25
και μια και είμαι μία από τις κυρίες που συμμετείχαν στο παρόν θέμα

θα ήθελα να προσθέσω σε όσα έγραψαν οι αγαπητοί Mantis και Gothic

κάτι το οποίο έχω ξαναπεί:

Το δις εξαμαρτείν ΟΥΚ ανδρός σοφού

ακόμα και αρχαίου ...

ή πόσο μάλλον αρχαίου...

γιατί υπάρχει Θεός και admin

και μας βλέπει με ένα μάτι πελώριο...

η αγαπητή amalia θα το θυμάται φαντάζομαι..

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
GothicΜέλος
23/02/2005, 00:30:10

quote:
ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΙΚΑ!!!

Ναι ο άτιμος .....αλλά όχι πάντα...

Άντε αγοράκι μου τώρα να πούμε και καμμιά κουβέντα της προκοπής.

23/02/2005, 00:39:59
Θα σας αφήσω να πείτε κουβέντες μεταξύ σας,
μα θα σας πω και κάτι άλλο,
θεωρείστε το ευγένεια από μέρους μου
προς εσάς!

Εσείς που βλέπετε τόσα,
Και καταλαβαίνεται… άλλα τόσα….

Ο Πλάτωνας, δεν είναι ο Λορέντζο

Και ουδέποτε έγραψε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ,
με άλλο ΝΙΚ,
πλην του ΠΛΑΤΩΝΑΣ.

Αγορακια, Κοριτσακια...Καλυνηχτα σας!