ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επαναφορά προσώπου - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Επαναφορά προσώπου - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Giannis3410 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Giannis34Νέο Μέλος
11/08/2006, 01:18:28
Η επαναφορά προσώπου είναι εφικτή και έχει αρκετή επιτυχία ανάλογα με την υποβλητικότητα του ατόμου που θα επαναφέρουμε. Στόχος είναι να ξανανιώσει το άτομο που επαναφέρουμε τα αισθήματα που ένιωθε πριν και για κάποιον λόγο έσβησαν.
11/08/2006, 04:01:53
Γειά σου Giannis34, καλώς ήρθες στα forums.
Ίσως θα ήταν χρήσιμο, να μας έλεγες λίγα περισσότερα πράγματα σχετικά.
Τι εννοείς λέγοντας "επαναφορά προσώπου";

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

11/08/2006, 16:24:45

ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Crystal_tearΜέλος
13/08/2006, 21:50:36
το κείμενο που παραθέτει ο φίλος μοιάζει σαν απαντιση στην ερώτηση αν η εναναφορά ειναι εφικτή...
Τι είναι επαναφορά όμως;
BizarreΜέλος
14/08/2006, 10:06:46
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο giannis34, λέγοντας επαναφορά, εννοεί Ανάσταση.

Τι εννοείς, όμως, Gianni? Το έχεις επιτύχει ή έχεις μελετήσει σχετικά?

JayaΜέλος
14/08/2006, 12:09:03
Προφανώς εννοεί την επαναφορά κάποιου προσώπου σ’ έναν δεσμό τον οποίο για τον α-β λόγο, αποφάσισε να σπάσει!
Ακόμη κι αν είναι εφικτό αυτό Giannis34, για πιο λόγο δηλαδή πρέπει να επέμβουμε? Γιατί να το επαναφέρουμε?
Να θυμάσαι πως τα πάντα είναι δανικά…

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…

Edited by - Jaya on 14/08/2006 12:09:52

XARTOMANTHSΝέο Μέλος
18/06/2008, 15:32:30
γενικα εχω την εντυπωση πως η δυνατοτητα επαναφορας υφισταται αφου
τα συναισθηματα μπορει να παραγκωνιζονται η σφραγιζονται στον ψυχικο κοσμο αλλα ουσιστικα υπαρχουν

ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ

seirios12aΜέλος
22/06/2008, 09:39:19
Εάν όντως αναφέρεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε αυτό είναι απαράδεκτο και άκρως εγωϊστικό. Εάν κάποιος δεν έχει τι ίδια συναισθήματα για σένα (εμένα και πάει λέγοντας, δεν το προσωποποιώ), δεν νομίζω πως είναι σωστό να κάνει κανείς επαναφορά με διάφορες γειτανίες. Διότι τότε μιλάμε για έλλειψη σεβασμού προς εκείνο το πρόσωπο και το πως το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είναι καλά ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.
Προσωπικά δεν θα ήθελα κάποιον πίσω με αυτόν τον τρόπο. Η αγάπη θα είναι μονομερής και όχι αληθινή, πως θα είσαι ευτυχισμένος όταν ξέρεις πως αυτός που είναι μαζί σου, δεν είναι από επιλογή δική του αλλά από επέμβαση δική σου?

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

MarteΜέλος
22/06/2008, 10:05:28
quote:
ΜΕΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

22/06/2008, 10:43:49
Κατά πόσο όμως αυτή η επαναφορά του προσώπου είναι ηθικά αποδεκτή από αυτόν που την πραγματοποιεί;

Όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο - είτε ερωτικά, φιλικά, ανθρώπινα κλπ - δεν θα πρέπει να τον αφήνουμε ελεύθερο να πράττει αυτό που επιθυμεί κι αποφασίζει πως είναι το καλύτερο για αυτόν;
Δεν θα πρέπει να βάζουμε στην άκρη τα δικά μας εγωιστικά συναισθήματα που μας επιτάσσουν να τον κρατάμε δέσμιο μας και να του δώσουμε τα περιθώρια της ελεύθερης επιλογής;

Αν δεν επιθυμούμε το καλύτερο για αυτόν τον άνθρωπο, πως γίνεται να τον αγαπάμε;
Αγαπάμε εν τέλει αυτόν ή μόνο τον εαυτό μας;

In anticipation of my resurrection...