- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.
STRIKER
1) Aυτός που κτυπά(τουναντίον,είμαι άτομο χαμηλών τόνων που σέβομαι τον άλλον. Εκείνο που με εκνευρίζει είναι όταν αδικούνται άλλοι για το άτομό μου δεν με νοιάζει ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ)
2) Απεργός --> ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ (Τουλάχιστον προσπαθώ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
STRIKER.................................
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ:"ΛΑΜΨΗ"(ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ).Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΠΟΡΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ...
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ESOTERICA.GR ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙR-CONDITION.ΑΦΟΥ ΤΑ "ΠΗΡΑ" ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ:"ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΟΣΩ ΜΩΡΗ ΠQΥ*@Ν@"(ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)
ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ?
Ε,ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΑΝ ΝΙCKNAME
...ΤΕΛΟΣ...
Ωστόσο με εκφράζουν και τα νοήματα αυτής. Ποιός ορίζει τη ζωή και το ποιός έχει δικαίωμα σε αυτήν... Ε;
Αυτά.....
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
TO PANX EINAI TO PROTO MISO APO ENA SIGROTIMA PANX-ROMANA TO TO ROCKER EPEIDI AKOUO KAI ROCK KAI TO 82 EPEIDI TO TE IDRITHIKAN OI PANX-ROMANA KAI ETSEI PROEKIPSE TO PANX_ROCKER82.ALLA EMENA MOU ARESEI PIO POLI ME TO ONOMA TO OTI TO PANX AKOUGETE SAN PUNKS.
EYXARISTO
PaNx-RoMaNa
γιατί επέλεξα το νικνειμ μου είναι εμφανές μια και το επεξηγεί το ίδιο...
και μάλιστα μου φανηκε περίερφο πως δεν το είχε επιλεξει κάποιος πριν απόμενα μια ς και βασικα όλοι εδω μέσα αυτό είμαστε ... αναζητητές
.για να πω την αληθεια μετα από μερικό καιρό ήθελα να το κανω σκέτο "seeker" αλλα μιας και όλοι με ξέρατε με το "TSEEKER" το άφησα...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Πολύ "ψαγμένο" nick βρε αδερφέ. ![]()
Λέτε να το αλλάξω?
Άσε.Βαριέμαι(έχει και ζέστη). ![]()
Πάντως μου άρεσαν όλα τα nicknames.Μάλλον σας εκφράζουν...
ton apsogo dromo
Για την Ελληνικότατη Ψυχή μου και το Ελληνικότατο Παρουσιαστικό μου
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=361
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=611

ΜΠΡΡΡ.....![]()
![]()
![]()
Επίσης κάποτε ένα από όλα, το είχε κρατήσει στο σπίτι της η κόρη του αρχαιολόγου που το είχε βρει. Μια νύχτα που πέρασε από μπροστά του, το είδε να λάμπει και ένιωσε - λέει - να την καλεί. Όταν πήγε κοντά του, το πήρε στα χέρια της, κοίταξε μέσα από τα μάτια και είδε διάφορα..... Όπως έναν άλλο κόσμο από τον οποίο προερχόταν, της αποκάλυψε το νόημα και την αξία αυτών των κρανίων και άλλα πολλά.
Λένε μάλιστα ότι το κρανίο αυτό τη βοηθούσε να διατηρεί καλή την υγεία της μέχρι τα βαθειά γεράματα. Αυτά...
Πάντως αυτό με το κρανίο που πέταγε, δεν θα ήθελα να το ζήσω.....![]()
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?