ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
momyΝέο Μέλος
11/08/2005, 19:15:11
quote:

Ποιά η σχέση του ενός με το άλλο?
Αλήθεια εν έτι 2005 υπάρχου πολλοί που να θεωρούν ότι το οικουμενικό πατριαρχείο και ο Βαρθολομαίος δεν τηρούν ύποπτη(για να μην πω τίποτα άλλο) στάση?
Η σχέση του πατριαρχείου με τις γείτονες χώρες(Τουρκία, Ισραήλ) μήπως έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια?
Δεν πιστέυω τη λαϊκή ρήση "στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος" αλλά αναγνωρίζω ότι η Εκκλησία της Ελλάδος στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο πράτει ορθά.
Τί λέτε?

Εγώ λέω να ξεφορτωθούμε και τον Βαρθολομαίο και τον Χριστόδουλο και όλους τους όμοιούς τους. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται προστάτες...το μόνο που χρειάζεται είναι ανθρώπους λογικούς που την αγαπούν.

11/08/2005, 22:43:00
quote:
Εγώ λέω να ξεφορτωθούμε και τον Βαρθολομαίο και τον Χριστόδουλο και όλους τους όμοιούς τους. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται προστάτες...το μόνο που χρειάζεται είναι ανθρώπους λογικούς που την αγαπούν.

Δεν το θεωρείς όμως δύσκολο να γίνει, φίλε μου?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

momyΝέο Μέλος
11/08/2005, 23:02:24
Είπα'γω ότι είναι εύκολο;
DAGONΜέλος
14/08/2005, 16:13:10
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Η σχέση του πατριαρχείου με τις γείτονες χώρες(Τουρκία, Ισραήλ) μήπως έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια?

--------------------------------------------------------------------------------

Δώσε μου λίγες διευκρινίσεις ακόμα, φίλτατε! Τι εννοείς?

Dying Incubus αναφέρομαι σε οικονομική σχέση και όχι μόνο.
Αλήθεια γιατί σε κάθε επέτειο του "Ολοκαυτώματος" ο Βαρθολομαίος είναι παρών?

Όταν ο Βαρθολομαίος προσεύχεται μαζί με ραβίνους και εκπροσώπους άλλων θρησκειών στο Ανώτατο Πνευμα(χμ...Πανθρησκεία?), διχάζει και παίζει το παιχνίδι των αμερικανών σχετικά με τις λεγόμενες νέες χώρεςκλπ τότε ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
Αυτά είναι μερικά από τα πολλά και αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα το θέμα.

for a fistful of
dollars.............

14/08/2005, 16:24:39
quote:
Όταν ο Βαρθολομαίος προσεύχεται μαζί με ραβίνους και εκπροσώπους άλλων θρησκειών στο Ανώτατο Πνευμα(χμ...Πανθρησκεία?), διχάζει και παίζει το παιχνίδι των αμερικανών σχετικά με τις λεγόμενες νέες χώρεςκλπ τότε ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

Όχι!
Σε αυτό παίζουν 2 περιπτώσεις:

1) Προσωπική προβολή.

2) Οικονομικά συμφέροντα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...