ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kapodistria7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/10/2004, 18:58:24
quote:

"Η κότα γέννησε τ' αυγό
ή τ'αυγό την κότα;"

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εχει συμβολική σημασία αυτή η ερώτηση...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!! ΕΣΤΩ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ...
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ LEGEND?

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

04/10/2004, 19:06:13
quote:

Προς το παρόν μία ερώτηση έχω:
ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ;;;

Ε, ΑΥΤΟ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΗΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ...

pouliΝέο Μέλος
06/10/2004, 23:42:56
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ:ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ:
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ) ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ?????????????????????????????????????????????????????????

pouliΝέο Μέλος
06/10/2004, 23:43:31
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ:ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ:
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ) ΠΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ?????????????????????????????????????????????????????????
ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ

19/10/2004, 12:53:31
Απάντηση ,στον Μπάξτερ.
Η θρησκεία αγαπητέ συνάνθρωπε Μπάξτερ, είναι ένας τρόπος ζωής ,τον οποίο δεν είναι υποχρεωμένος, να υιοθετήσει κάποιος στην ζωή του.
Η εκκλησία δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Η θρησκεία ανήκει στους ανθρώπους και διαμορφώνεται ,σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας.
Η κοινωνία μας γενικά ,θα συμφωνήσω με εσένα ,ότι το ύψιστο αγαθό που περιέχει στα σπλάχνα της ,είναι η ανθρώπινη σοφία.

Η εκκλησία ( χριστιανική ),είναι του Ιησού χριστού και ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν.
Την ίδρυσε θυσιάζοντας την ζωή του και κατέχει όλα τα πνευματικά δικαιώματα ,που πηγάζουν από τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί.
Είναι ένα θεϊκό μυστήριο ,το οποίο οδηγεί την ανθρώπινη ψυχή στην αφθαρσία.
Το ύψιστο αγαθό της διδασκαλίας αυτής είναι η αλήθεια.

Μία είναι η αλήθεια της.
Δεν μπορεί ο άνθρωπος μονάχα με την σοφία του ,να ελέγξει και να διαχειριστεί τα υλικά και τα πνευματικά αγαθά ,που ανήκουν στον δημιουργό όλων μας δίκαια.
Βλέπεις άλλωστε και εσύ ,πως έχει καταντήσει η ανθρωπότητα ,με την ανθρώπινη σοφία.
Παντού υπερισχύει το μίσος ,η αδικία και ο εγωισμός.
Την ύλη την δημιούργησε ο δημιουργός και μας την έδωσε ως εφόδιο ,για να επιβιώνουμε και να ενισχύουμε την πνευματική μας διάνοια.
Μερικοί άνθρωποι εκμεταλλεύθηκαν την ελευθερία που μας έδωσε ο δημιουργός μας και θεώρησαν την ύλη ,ως προσωπική τους ιδιοκτησία.

Αυτήν την αδικία ,αγαπητέ Μπάξτερ ,την αφήνει ο θεός να περάσει ,από τους δυνατούς ( άδικους ) ανθρώπους ,στους ασθενέστερους ( δίκαιους )ανθρώπους.
Αν δεν το έκανε αυτό θα παραβίαζε την ελευθερία ,που μας έδωσε .
Προτιμάει να αδικούμαστε εμείς μεταξύ μας ,παρά να επιβάλει την θεϊκή του τάξη .
Αν την επέβαλε ,τότε θα έχανε ο άνθρωπος την απόλυτη ελευθερία που έχει απέναντι στον δημιουργό του.
Άλλωστε το βλέπεις και μόνος σου ,ότι τα ζώα και τα φυτά ,τα έχει προγραμματίσει να διαιωνίζονται εις τους αιώνες τους άπαντες.
Τα ζώα όμως και τα φυτά ,δεν περιέχουν την θεϊκή ουσία του θεού ,που δεν είναι τίποτε άλλο από το ενεργό πνεύμα του.
Ο θεός και δημιουργός μας σεβόμενος τον άνθρωπο, σέβεται ταυτόχρονα και τον ίδιο του τον εαυτό.
Ζει μαζί μας και καθημερινά ,βιώνει τα πάντα μαζί με όλες τις ανθρώπινες ψυχές ,που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Ο δημιουργός έχει μονάχα έναν κανόνα ( φυσικό νόμο ) Δωρεάν λάβατε ,δωρεάν δώσατε.
Ο άνθρωπος ( πλειοψηφία ) ,κατασκεύασε έναν ακόμη. Ότι αποκτάω στην ζωή με τον ιδρώτα μου, είναι αποκλειστικά δικό μου.

Όποιος προσπαθεί να νοήσει τον νόμο του θεού ( με την ελεύθερη θέλησή του ), πράττει το θέλημα του θεού.

Όποιος παραδόθηκε και προσκυνάει τον ανθρώπινο νόμο της κοινωνικής επιβίωσης , ζει και παλεύει για μια ζωή , να αποκτήσει υλικά αγαθά.
Με αυτόν όμως τον τρόπο ,πηγαίνει αντίθετα με τον θεϊκό νόμο.
Σήμερα η πλειοψηφία της ανθρωπότητας ,ακολουθεί τον δικό της κανόνα επιβίωσης.

Και να θέλει να σταματήσει αυτόν τον μάταιο κανόνα , δεν γίνεται πλέον ,επειδή τα υλικά αγαθά ,αυτού του πλανήτη ,έχουν διαχειρισθεί και διαμοιραστεί , άδικα μεταξύ μας.
Έχει χυθεί πολύ ανθρώπινο αίμα ,για να αποκτηθούν και δεν μπορεί να αντιστραφεί η εγωιστική αυτή ανθρώπινη εξέλιξη.

Δεν μπορώ εγώ να κάνω τίποτε άλλο για τον εαυτό μου παρά μονάχα το εξής.
Εργάζομαι στο άδικο ανθρώπινο κοινωνικό μας σύστημα περίπου για 8-10 ώρες ημερησίως.
Προσπαθώ να εργάζομαι ακριβώς ,όπως περιμένει ο εργοδότης μου ,από εμένα.
Όσο εργάζομαι για τον συνάνθρωπο μου ,είμαι λίγο από όλα. Λίγο ψεύτης ,λίγο πονηρός ,λίγο κουτός ,λίγο έξυπνος.
Πρέπει να το κάνω για να έχω την δυνατότητα ,να επιβιώσω σωματικά ,εγώ και η οικογένεια μου.
Όταν με το καλό τελειώσει η εργασία μου, αφιερώνομαι αποκλειστικά στον θεϊκό νόμο που περιέγραψα ποιο πάνω.
Προσπαθώ να υλοποιήσω το δωρεάν λάβατε ,δωρεάν δώσατε.
Αυτό το κάνω ,επειδή νόησα ,ότι τα πάντα είναι του δημιουργού.
Έτσι κατόρθωσα σήμερα να εργάζομαι υπό την επίβλεψη του δημιουργού μου ,περισσότερο από ότι εργάζομαι για τον εργοδότη μου.
Ο εργοδότης μου δίνει τα χρήματα που χρειάζομαι για να επιβιώσει το σώμα μου.
Ο δημιουργός μου ,μου δίνει την θεϊκή του ενέργεια ,που χρειάζομαι για ν υπάρχω.
Αυτό για να το αντιληφθώ έτσι ορθά ( όπως εγώ πιστεύω ), ξόδεψα αρκετό χρόνο και ώρα.
Τώρα ζω ( προσωπική μου άποψη ) ,ευτυχισμένος.
Πριν το αντιληφθώ ,ζούσα ως ζώο .Την θεϊκή ενέργεια την σπαταλούσα ,για να ικανοποιήσω τον προσωπικό μου εγωισμό.
Δεν κατάφερα τίποτα και η αλήθεια είναι ,ότι γινόμουν περισσότερο δυστυχισμένος ,με τον χρόνο που ξόδευα άσκοπα.
Ζούσα σωματικά ( υλικά ) ,αλλά ήμουν νεκρός πνευματικά. Οι γαργαλιστικές απολαύσεις των υλικών αγαθών που αποκτούσα ,δεν με ικανοποίησαν ποτέ ,μέχρι σήμερα .

Θα ρωτήσω τώρα αγαπητή Καποδίστρια τον δημιουργό και πνευματικό πατέρα όλων μας , το εξής .

Πότε δημιουργέ και πλάστη μου ,θα βρεθώ και πάλι μέσα στην αγκαλιά σου ;

Την περιμένω ,όπως ο άγγελος τα φτερά του.
Όπως ο διψασμένος το νερό.
Όπως η ψυχή τον δημιουργό της.
Μην αργείς σε παρακαλώ ,γιατί η ανθρώπινη αυτή κοινωνία ,είναι φτωχή από θεϊκή σοφία και δεν έχει να μου δώσει, παρά μονάχα υλικό πλούτο και αυτός όπως γνωρίζεις ,διαφθείρει το πνεύμα το θεϊκό σου ,που το κρατάω ως ιερό κειμήλιο μέσα στην βασανισμένη ψυχή μου.

Μου απάντησε ήδη αγαπητή Καποδίστρια .

Άφησε αγαπητό και πνευματικό μου παιδί ,να κρίνω εγώ την ώρα που θα αποχωρήσεις από την ζωή αυτή και ίσως ενωθείς μαζί μου , γιατί εγώ σε γνωρίζω καλύτερα ,από ότι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Ζητώ ταπεινά συγνώμη ,αν σας κούρασα αγαπητοί φίλοι.

05/11/2004, 17:23:33
quote:
Μία είναι η αλήθεια της.
Δεν μπορεί ο άνθρωπος μονάχα με την σοφία του ,να ελέγξει και να διαχειριστεί τα υλικά και τα πνευματικά αγαθά ,που ανήκουν στον δημιουργό όλων μας δίκαια.

Η ΣΟΦΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΓΑΠΗ...
Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΙΝ...
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ!!!

01/01/2005, 19:28:21
Cold
Lying in my bed
Staring into darkness

Lost
I hear footsteps overhead
And my thoughts return
Again

Like a child who's run away
And won't be coming back
Time keeps passing by
As night turns into day

I'm so far away
And so alone
I need to see your face
To keep me sane
To make me whole

Try to stay alive
Until I hear your voice
I'm gonna lose my mind
Someone tell me why
I chose this life
This superficial lie
Constant compromise
Endless sacrifice

Pain
It saddens me to know
The helplessness you feel
Your light
Shines on my soul
While a thousand candles
Burn

Outside this barren room
The rain is pouring down
The emptiness inside
Is growing deeper still

You're so far away
And so alone
You long for love's embrace
To keep you sane
To make you whole

Try to stay alive
Until I hear your voice
I'm gonna lose my mind
Someone tell me why
I chose this life
This superficial lie
Constant compromise
Endless sacrifice

Moments wasted
Isolated
Time escaping
Endless sacrifice

Moments wasted
Isolated
Time escaping
Endless sacrifice

Over the distance
We try to make sense
Of surviving together
While living apart

Striving for balance
We rise to the challenge
Of staying connected
In spite of circumstance

All you've forsaken
And all that you've done
So that I could live out
This undying dream

Won't be forgotten
Or taken for granted
I'll always remember
Your endless sacrifice

Moments wasted
Isolated
Time escaping
Endless sacrifice

Moments wasted
Isolated
Time escaping
Endless sacrifice

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,
ΙΠΠΟΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.