ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ-«ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ».... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΕΛΛΗΝΕΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ-«ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ».... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

VAIHINGER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
24/02/2004, 23:32:57
quote:
ΡΕ DRUM 13, ΆΝΤΕ ΖΉΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ

ρε VAIHINGER

διαβαζοντας σε μου ηρθε ενα τραγουσδι που ελεγε
"παιδια σηκωθητε να βγουμε στους δρομους
με οπλα στους ομους..."

Επανασταση με αναμηκτα κινητρα κατα του... κοκκαλη, του μπραουδακη των εβραιων, του εσωτερικα και τον βολεμενων.

Ομολογω οτο απο ιδεολογικη πλατφορμα "σκιζεις"

Μια συμβουλη
Το πληλτρολογιο και η τηλεοραση και το κινητο δεν ειναι οπλα επαναστατικα ειναι μερος του συστηματος...

και το ποδοσφαιρο δεν ειναι αιτια για να κανουμε επανασταση

συμβουλη δευτερη
ξεκολα απο το πληκτρολογιο και την τηλεοραση και
αντε να βρεις καμια γκομενα.

οσο για αυτο που μου λες

quote:
ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ

ειμαι ποιο παρτακιας και σε οποιον αρεσουμε (πληθυντικος μεγαλοπρεπειας )

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

25/02/2004, 01:27:01
quote:

quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ DRUM13 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!..

Ας την παρατηνει

εμενα τι με νοιαζει....

δεν με αφορα

Κι όμως φίλε Drumx13, σε αυτόν τον κόσμο, θα ζήσουν τα παιδιά σου. Πως είναι δυνατόν να μη σε αφορά;
Σ'αυτόν τον κόσμο θα ζήσεις κι εσύ ως γέροντας, και σου εύχομαι ολόψυχα (όπως και σε όλους μας) να μην γεράσουμε ευχόμενοι ότι καλύτερα θα ήταν να έχουμε πεθάνει.

Δες τα παιδιά στα σχολεία.
Τι ξέρουν... παρά μόνο τον φραπέ και το τσιγάρο; Εχουν σώματα νεανικά και δυνατά, μυαλά χαρισματικά, κι έχουν ξεχάσει να τα χρησιμοποιούν πριν καν συνειδητοποιήσουν ότι τα έχουν!

Μπορεί να μην είμαστε τελικά ικανοί να τους παραδώσουμε έναν κόσμο καλύτερο. Γιατί όμως να τους αφήσουμε έναν χειρότερο; Και τι όπλα θα τους δώσουμε για να τον διορθώσουν, όταν αποποιούμαστε κάθε ευθύνη, ακόμα και τις αυτονόητες;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

VAIHINGERΜέλος
25/02/2004, 01:44:11
ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΖΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 21ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ-ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ-ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΘΑΧΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΟΥΛΗ ΣΕ ΚΟΒΩ!ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟΥΜΠΕΚΙ!ΑΞΙΟΣ!ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ?ΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ!ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΝΤRA-COM...ΜΕ ΕΙ ΤΟ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΤΟ ΩΜΟΥΣ,ΓΡΑΨΤΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

ΠΒ*

25/02/2004, 01:54:17
Φίλε VAIHINGER ,

έισαι απόλυτα ελεύθερος να διαφωνείς με τις απόψεις του drumx13, το να τον προσβάλλεις όμως, και ιδιαίτερα για πράγματα όπως η κοσμοθέασή του ή η ορθογραφία του, είναι τουλάχιστον αγένεια! Για να μην αναφερθώ για άλλη μια φορά στους κανονισμούς λειτουργίας του forum...
Που σου δίνει ένα βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου, αλλά όχι και για να προσβάλλεις τους άλλους!

Συνετίσου σε παρακαλώ, και περιορίσου στον ευγενή διάλογο. Αν μη τι άλλο, αυτό θα ήταν ανωτερότητα!

κάνε κλικ!
Να σπας τα σύνορα
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

VAIHINGERΜέλος
25/02/2004, 03:04:52
ΗΜΟΥΝ ΑΓΕΝΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΥΝΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣ,ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ!ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛ?ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΘΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ DRUM13 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ?ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕΣΧΟΛΙΟ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ!!!

ΠΒ*

25/02/2004, 07:47:29
Καλημέρα VAHINGER!

Η Ανδρική Λεβεντιά, δεν κρίνεται από το πόσο αντριλίκι πουλάει, αλλά από την ικανότητά της να είναι τόσο αυθεντική, ώστε να μη χρειάζονται λόγια για να τη στηρίξουν. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου γνώμη.

Οσο για τον Drumx13, αναγνωρίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο σου απευθύνεται κινείται επικυνδύνως στα όρια, θα σε παρακαλούσα ωστόσο, να λάβεις υπόψιν σου, ότι έτσι είναι το στυλ που διαφωνεί και δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου.

κάνε κλικ!
Να σπας τα σύνορα
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

VAIHINGERΜέλος
25/02/2004, 18:03:06
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ...ΣΕ ΠΑΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΝΤΡΑΜΕΡ,ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΑΩ ΠΑΣΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ...ΨΗΛΩΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΔΗΛ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΔΗΛ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΩΡΕ!Η ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ..ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ????? ΠΒ*

ΠΒ*

drumx13Μέλος
27/02/2004, 00:26:39
quote:
Οσο για τον Drumx13, αναγνωρίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο σου απευθύνεται κινείται επικυνδύνως στα όρια, θα σε παρακαλούσα ωστόσο, να λάβεις υπόψιν σου, ότι έτσι είναι το στυλ που διαφωνεί και δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου.

Καταρχην δεν διαφωνω με εσενα επι πρωσοπικου θεματος αλλα με αυτα που πρεσβευεις...και ο λογος

εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω Ελληνες να μεμψημοιρουν και να κλαιγονται για το ποσο σαπιοι ειναι ολοι και ποσο κοιμουνται-κοιμομαστε ως Εθνος

Κανεις ενα βασικο λαθος

Κανεις δεν κοιμαται φιλε μου και κανεις δεν περιμενει κανεναν για να τον ξυπνησει.Οποιος υποτημισε τον λαο και τονθεωρησε πιονι ή κοιμησμενο ...ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο καθενας ξερει πολυ καλα τι συμβαινει γυρω του και εχει σχηματισει την γνωμη του....και την εκφαρζει εστω και με την σιωοη

σε αλλα θεματα εχει αναπτυχθει κατα κορον το πως λειτουργει η λογικη ,ο ανθρωπος, τι ειναι καλο και κακο και ποσο πρωσοπικη επιλογη ειναι αυτα .
Απο αυτα τα θεματα αλλα και μια ματια στο τι γινεται γυρω σου (στις εκλογες πχ) θα καταλαβεις νομιζω οτι η ιδεολογιες εχουν πεθανει μαζι με τον Υπαρκτο σολιαλισμο.....

και πλεον το προτυπο συμπεριφορας ειναι ο ανθρωπος ο ανταγωνιστικος ή αλιως ο παρτακιας οπως το ειπες σε προηγουμενη απαντηση σου .

Αν θες να πετυχεις κατι στην ζωη σου θα το πετυχεις μονος σου και μεσω της αυτοβελτιωσης του καθενος θα βελτιωθει το συνολο.

Αυτα για να καταλαβεις πως σκεφτομαι αλλα και πως θεωρω οτι σκεφτονται οι περισοτεροι ανθρωποι σημερα ....

Ειναι αυτο που λενε η παλιοι "αν δεν δουλεψεις δεν θα σου δψσει κανενας να φας"

Υπαρχει ομως μια κατηγορια ανθρωπων που για καποιους λογους ειναι αντιθετοι κατα αρχην στο συστημα και κατα δευτερον σε κατεστημενες νοοτροπιες

αυτοι ειναι κατα την γνωμη μου......

πιτσιρικαδες ή απελπισμενοι.

ΟΙ πρωτοι γιατι ακομα δεν εχουν αποκτησει συμφεροντα στο συστημα ετσι ωστε να το στηριζουν ή τουλαχιστον αποδεχονται

και ...οι δευτεροι διοτι εχουν χασει καθε συμφερον στο συστημα και θελουν να το αλαξουν για να ξαναβολευτουν .

Σε καθε περιπτωση ο καθενας απο εμας κοιταζει να φτιαξει ενα περιβαλον φηλικοτερο για αυτον
και εσυ κανει ακριβως το ιδιο πραγμα....

πρευβεβεις καποια πραγματα (θελω να πιστευω συνηδειτα) προσπαθοντας να φτιαξεις αυτο το φηλικοτερο (για εσενα) περιβαλον...

Αναρωτηθηκες αν αυτο το περιβαλον που ονειρευεσαι ειναι φηλικο για μενα;;;

Δεν νομιζω διοτι αν αναρωτηθηκες και κατεληξες στο συμπερασμα οτι

με το να κατηγορεις ολους οσους δεν σκεφτονται οπως εσυ και να τους αποκαλει κοιμησμενους κλπ....
κερδιζεις;;;

ή χανεις ....

Παρακατω

quote:
Είστε αξιοθρήνητοι, ιδεολογικά τρομοκρατημένοι, ακόμα και το ψεύτικο ολοκαύτωμα, θυμόσαστε μονομερώς, έχετε κάνει την κακομοιριά αξία

εχεις υποψιν σου αραγε οτι ο ακομα και ποιο φανατικος αντισημητης ερευνητης (με στοιχειωδη σοβαροτητα) δεν εχει υποστηρηξει οτι το ολοκαυτωμα δεν εγινε;;;

εχεις υποψην σου αραγε οτι το μονο που ισχυρηστικαν (σοβαροι ερυνητες ) ειναι οτι ο αριθμος δεν ηταν 6 εκατομυρια αλλα μικροτερος ;;;

και ερωτω
ειναι ή δεν ειναι εγκλημα ακομα και ενας θανατος αμαχου για φυλετικους λογους;;;

Εχει υποψην σου οτι οι ναζι στην Ελλαδα εκαναν θυριωδιες (καλαβρυτα. Μεγαλοποπολη κα ) και εξαφανισαν ολοκληρα χωρια;;;

εχεις υποψην σου οτι αυτα που λες ειναι καθαρη ναζιστικη ιδεολογια ;;;;

και πεσμου τωρα τι σχεση εχει η Ελλαδα με της παλαβομαρες ενος παραφρονα ανθρωπου απο την γερμανια που χωρισε την ανθρωποτητα σε ανωτερες και κατωτερες ρατσες;;;;

Εχεις αναρωτησθει ποτε απο που πηγαζει η θεωρεια του Ελληνοκεντρισμου και ποια ιδεολογια καμουφλαρεται πισω απο αυτην :;;

Εχεις υποψιν σου οτι ο Χιτλερ εμπεονταν απο την αρχαια Ελλαδα και θαυμαζε την τεχνη της
Ειναι τυχαιο οτι το σημα τον SS ειναι δυο κεραυνοι;;;

Ψαξε αυτα τα πραγματα και ρωτα αυτους που σε εμαθαν να σκεφτεσαι τοσο δηλιηριωδη πραγματα για συν- ανθρωπους σου ..
να δουμε τι θα σου πουν

παρολα αυτα εγω σου προτεινω να βρεις καμια γκομενα και να μην ασχοληθεις καθολου μαζι τους

και δεν το λεω υποτιμητικα αλλα σαν ευχη.

για την Ιστορια ειμαι 31 χρονων.

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

27/02/2004, 02:06:21
Γειά σας.
Λοιπόν VAHINGER, μερικές φορές, η τύχη μας φέρνει τις καταστάσεις με ιδιαίτερο χιούμορ! Ζητάς απάντηση στο θέμα σου, κι εκείνη έρχεται, από το άτομο, με το οποίο διαφωνείς!!!

Και που θα συμφωνήσω μαζί του (με τον drumx13) σε ένα σημείο από τα γραφόμενά του:

quote:
Υπαρχει ομως μια κατηγορια ανθρωπων που για καποιους λογους ειναι αντιθετοι κατα αρχην στο συστημα και κατα δευτερον σε κατεστημενες νοοτροπιες
αυτοι ειναι κατα την γνωμη μου......
πιτσιρικαδες ή απελπισμενοι.

ΟΙ πρωτοι γιατι ακομα δεν εχουν αποκτησει συμφεροντα στο συστημα ετσι ωστε να το στηριζουν ή τουλαχιστον αποδεχονται

και ...οι δευτεροι διοτι εχουν χασει καθε συμφερον στο συστημα και θελουν να το αλλαξουν για να ξαναβολευτουν .

Βέβαια, υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία, ιδεολόγων οραματιστών, που θέλουν να δουν τον άνθρωπο μέσα σε μία κοινωνία ανθρώπινη, μία κοινωνία για κάποιους ουτοπική - γιαυτούς στόχο πολλών ζωών, αλλά οι δύο κατηγορίες που προανέφερες, αποδεικνύουν, το πόσο δύσκολο είναι τελικά, μία φιλοσοφία να την κάνεις πράξη, έργο ζωής.

κάνε κλικ!
Να σπας τα σύνορα
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

VAIHINGERΜέλος
27/02/2004, 16:11:52
ΛΟΙΠΟΝ DRUM13,ΓIA NA KATAΛABEIΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΟΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΡΗΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ IQ 188,ΟΠΩΣ Ο ΙZAURA,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΥΦΥΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ,ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ SITE.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Α ΣΗΜΑΣΙΑ,ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑ.Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ.ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΛΙΜΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΙΣΤΕΣ ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ...ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΟΣΙΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 10 ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.Α-ΠΟ-ΠΡΟ-ΣΑ-ΝΑ-ΤΟ-ΛΙ-ΖΕ-ΤΕ,ΕΚΟΥΣΙΑ Η ΑΚΟΥΣΙΑ!ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ "ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ!!!ΑΝ ΝΤΡΑΜ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΟΛΕΨΩ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛ-ΛΑΣ?ΩΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΛ,ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΑΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ.ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ "ΕΠΙΣΗΜΕΣ"¨,"ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΕΣ" ΘΕΣΕΙΣ.ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΤΡΑΜ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ{ΑΛΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ} ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ,ΣΙΜΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ,ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ?ΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΕΙΤΕ ΤΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ! ΠΒ*

ΠΒ*

VAIHINGERΜέλος
27/02/2004, 16:21:46
Α,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΤΡΑΜ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ.ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΩ ΡΕ ΝΤΡΑΜΕΡ,ΕΧΕΙΣ ΨΑΓΩΘΕΙ ΡΕ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ? ΠΒ*

ΠΒ*