- Βαβυλωνια Αδελφοτητα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
IxnilatisΝέο Μέλος
Καλησπερα σε ολους.Μηπως κανενας γνωριζει την υπαρξει αυτης της Αδελφοτητας που πολλοι πιστευουν οτι ειναι και το κεντρο ελενχου εδω και χιλιαδες χρονια?.Το μονο που γνωριζω και εχω διαβασει ειναι οτι αυτη η αδελφοτητα ξεκινησε απο την Σουμερικη κοινωνια και εξαπλωθηκε σιγα σιγα απο τα ορη του καυκαυσου και την Εγγυς Ανατολη στην Σουμερια την Αιγυπτο και την Κοιλαδα του ινδου.Αυτο που αναφερεται εντονα ειναι οτι μεσα σε αυτην την φυλη αυτην την Αδελφοτητα υπηρχε μια λευκη φυλη οπου υπηρχε ενα γενετικο παρακλαδι το οποιο ονομαζεται ερπετοειδες αριο η ερπετοειδες ανθρωπινο..Η αδελφοτητα αυτη η οποια ελενχει τον κοσμο απο τοτε μεχρι σημερα ειναι η συνχρονη εκφραση της Βαβυλωνιας Αδελφοτητας των ερπετοειδων-Αριων ιερεων και βασιλεων που συγκεντρωθηκαν εκει μετα τον κατακλυσμο.Εκει δημιουργηθηκαν ολες οι μυστικες σχολες και οργανωσεις οι οποιες εξαπλωθηκαν σε ολοκληρο τον κοσμο μετα το 6000π.χ περιπου.Ιδρυτης της Βαβυλωνας τοτε ηταν ο Νεμδωρ..
Αν γνωριζεται περισσοτερα θα ηθελα να το αναπτυξουμε
Αν γνωριζεται περισσοτερα θα ηθελα να το αναπτυξουμε
mp-----
aroisunΝέο Μέλος
Καλησπέρα σας
Εγώ έχω ακούσει ότι αυτή η συγκεκριμένη φυλή μάλλον ήρθε από τον Σείριο τον αστερισμό με τους δύο ήλιους πριν από 12.000 χρόνια σε αναζήτηση χρυσού. Στην γη έκαναν γενετικά πειράματα με αγελάδες στην αρχή. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου κατασκευάστηκαν τότε από αυτούς για την αποστολή του χρυσού σε μορφή ενέργειας από την γη στον πλανήτη τους.
Εγώ έχω ακούσει ότι αυτή η συγκεκριμένη φυλή μάλλον ήρθε από τον Σείριο τον αστερισμό με τους δύο ήλιους πριν από 12.000 χρόνια σε αναζήτηση χρυσού. Στην γη έκαναν γενετικά πειράματα με αγελάδες στην αρχή. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου κατασκευάστηκαν τότε από αυτούς για την αποστολή του χρυσού σε μορφή ενέργειας από την γη στον πλανήτη τους.