- Απότομη "ζέστη!" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ήταν με γάντια , κασκώλ και χοντρά μπουφάν και παρ' όλα αυτά είχαν ξεπαγιάσει. Ξαφνικά, εκεί που έτρεμαν από το κρύο, ένιωσαν σα να "άνοιξε μία πόρτα" (όπως είπαν), και τους αγκάλιασε ένα κύμα μίας ξαφνικής ζέστης, τόσο έντονης που αναγάστηκαν και έβγαλαν τα μπουφάν (!)-(μάλιστα κοιταζόντουσαν μεταξύ τους και αναρωτιώντουσαν τι γίνεται) Η "ζέστη" κράτησε λιγότερο από λεπτό, και πάλι εντελώς ξαφνικά, ένιωσαν πάλι το έντονο κρύο να τους παγώνει.
Φιλικά...
...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...
Μένω Σπάτα απο τότε που γεννήθηκα και πραγματικά θεωρώ πως η περιοχή μου κρυβει πολλά μυστικά και περίεργους τόπους. Πολλοι θα έχουν ακούσει ίσως για την αρχαία ερχιά, για τον Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου στην περιοχή του αεροδρομίου και άλλα πολλά.
Μπορείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις για ποιά ακριβώς περιοχή μιλάς στο μήνυμα σου ??? Αν μπορείς μέσω του συζύγου σου να μου δώσεις ακριβείς συντεταγμένες ή κάποια ονομασία περιοχής.
Ευχαριστώ
Αναζητώντας την αλήθεια
η περιοχή είναι ακριβώς στον Άγιο Γεώργιο Σπατών...
Φιλικά..
...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...
quote:
καλησπέρα και σε σένα...
η περιοχή είναι ακριβώς στον Άγιο Γεώργιο Σπατών...
Φιλικά..
Ύπάρχουν αρκετές εκκλησίες και περιοχές που ενδεχομένως να έχουν αυτό το όνομα. Εγώ ξέρω μόνο μία που μάλιστα συχνάζω σχεδόν καθημερινά εκεί (είναι αρκετά απομονωμένη και έχει κάτι διαφορετικο...). Εκεί υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου μέσα σε αμπέλια και ελαιώνες (μέσα στον Κάμπο των Σπάτων) αλλα πολύ κοντά στον δρόμο (αυτόν που περνά μέσα απο τον κάμπο των Σπάτων και μεσω μιας παρκάμψης βγάζει στην μαρκοπούλου).
Μιλάμε για την ίδια περιοχή ?
Αναζητώντας την αλήθεια
για αυτή ακριβώς την περιοχή μιλάω!
Ήταν τον τον Άυγουστο που μας πέρασε. Περασμένες 12 τα μεσάνυχτα ήμουν έξω απο το εκκλησάκι με μια φίλη και ξαφνικά ένώ εκείνες τις ημέρες είχε πάρα πολύ ζέστη (38++) και φυσικα τα βράδυα ήταν επίσης ζεστα, νιώσαμε κάποια στιγμή να κρυώνουμε. Περιέργως δεν κουνιόταν ούτε φύλλο είχε δηλαδή πλήρη άπνυα. Παρόλαυτα ήταν τόσο έντονη η αίσθηση της ψύχρας που αναγκαστήκαμε να μπούμε μέσα στο αυτοκίνητο.
Πάντως η ευρύτερη περιοχή του κάμπου των Σπάτων η οποία δυστυχώς καταστράφηκε σε μεγάλο ποσοστό με την κατασκευή του αεροδρομίου, έχει να διηγηθεί αρκετές ιστορίες. Μιλάμε για μια περιόχή που ήταν ίσως η μεγαλύτερη παραγωγός κρασιού της αττικής απο την αρχαιότητα και τροφοδοτούσε την Αρχαία Αθήνα με το πολύτιμο αυτό νέκταρ.
Αν μένετε στην ευρύτερη περιοχή θα χαρώ πολύ να μου πείς και ότι άλλο έχετε ακούσει η βιώσει σχετικά με αυτή.
Αναζητώντας την αλήθεια
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ,ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ..
ΤΙ ΛΕΤΕ ?
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Πριν λίγες μέρες έγραψα σε ένα άλλο θέμα κάτι παρόμοιο.
Θα το ξαναγράψω εδώ, αφού εδώ θα είμαι σίγουρα εντός θέματος.
Δεν μένω στην δική σας περιοχή, αλλά στη Μακεδονία.
Πριν από 2 εβδομάδες περίπου,κι ενώ εδώ πάνω είχε τρομερό κρύο και παγωνιά, βλέπω στο θερμόμετρο του αυτοκινήτου 21 βαθμούς.
Σταματάω σε ένα περίπτερο αγοράζω τσιγάρα και ξαναμπαίνω στο αμάξι.
Με έκπληξη διαπιστώνω πως το θερμομετρο δείχνει 6 βαθμούς.
Σκέφτηκα πως κάτι γίνεται με το θερμόμετρο πως χάλασε κλπ.
Ώσπου σε λίγες μέρες μου λένε και κάποιοι άλλοι οτι παρατήρησαν το ίδιο.
Απότομες μεταβολές στη θερμοκρασία σε λίγα λεπτά.Ο γνωστός μου μάλιστα μίλησε για μια διαφορά από 5 σε 26 βαθμούς!
Καταλαβαινω γιατην περιοχή που λέτε, ότι ΄μπορεί να ισχύει η εξήγηση που δίνετε.
Αλλά και στη δική μου περιοχή?
Ποιος ξέρει και που αλλού?
Τι συμβαίνει τελικά?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
Αν έχεις opel η κάποιο άλλο αυτοκίνητο που έχει το θερμόμετρο μπροστά να ξέρεις ότι πάει αρκετούς βαθμούς πιο πάνω για να δείχνει σωστά λόγο ότι εν κίνηση ο αέρας ψήχει το θερμόμετρο, αυτό που είδες δεν νομίζω να ήταν τίποτα παράξενο, εγώ το βλέπω καθημερινά.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΠΕΛ ΑΛΛ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.

Ναι, opel έχω.To vectra.
Αλλά το θερμόμετρο ναι όπως λες δείχνει πάντα λίγο παραπάνω όταν βάζω μπροστά και για λίγα λεπτά, ώσπου να δείξει την κανονική θερμοκρασία.
Ποτέ όμως τέτοιες μεγάλες διαφορές.
Τέλος πάντων κι εγώ αρχικά κάτι τέτοιο υπέθεσα και το ξέχασα.
Έλα όμως που σε λίγες μέρες κάποιοι άλλοι γνωστοί μου εντελώς τυχαία μου είπαν το ίδιο!
Όχι όλοι από το θερμόμετρο του αυτοκινήτου.
Κάποιος το ένιωσε για λίγα λεπτά ενώ ήταν έξω.
Μοιάζει με αυτό που ανέφερε η φίλη iaira για τον άντρα της.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
![]()
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΗΛΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΧΙ ΕΠΒΑΤΙΚΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΓΡΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΔΩ..
ΦΙΛΗ iaira KAI ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ??
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ...
ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ
Απλα στεωματα ζεστου και κρυου αερα...!
Η φυση πολλα τετοια "παιχνιδακια"...!
Αληθεια andrian, τι πειραματα εννοεις?!
quote:
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΗΛΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΧΙ ΕΠΒΑΤΙΚΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΓΡΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΔΩ..
Πειρανατα σε ανθρωπους.............?!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ??
ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ
ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ
Αχχχχ...τι να πεις...!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ
Όχι,δεν πρόσεξα τσούξιμο στα μάτια.
Αν και πέρυσι που είχαμε τρομερές πλημμύρες,
είχαν πει στις ειδήσεις πως οι δορυφορικές εικόνες έδειχναν ένα σύννεφο ακριβώς πάνω από το δήμο μας για 4 μέρες.
Μπορεί βέβαια να ήταν και καιρικό φαινόμενο
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...