ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζωντανή "ΝΕΚΡΗ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ζωντανή "ΝΕΚΡΗ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

blackstate7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
blackstateΜέλος
14/05/2003, 01:53:54
Την δεκαετία του 1960, ένας φαντάρος γνωρίζεται στην Θεσσαλονίκη με μια κοπέλα.
Μετά από μερικές συναντήσεις, ένα χειμωνιάτικο βράδυ.. το κορίτσι λεει στον φαντάρο πως πρέπει να διακόψουν την σχέση τους για λόγους που δεν μπορεί να του εξηγήσει.. Ο νεαρός, που την αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να τη χάσει, σκέφθηκε να πάει να συζητήσει με τους γονείς της.

Ζήτησε τη διεύθυνση και του δόθηκε. Λίγο πριν αποχωριστούνε, επειδή έκανε αρκετό κρύο, ο νεαρός προσφέρθηκε και της έδωσε το μπουφάν του για να γυρίσει σπίτι.. Μετά από δυο μέρες πήγε στο σπίτι της, και αφού συστήθηκε στους γονείς της, τους εξήγησε την κατάσταση. Οι γονείς του απάντησαν πως έκανε λάθος ..μιας.. και η κόρη τους είχε πεθάνει πριν τρία χρόνια!.. Εκείνος τότε είδε την φωτογραφία..! της κρεμασμένη και γεμάτος απορία αποκρίθηκε.. « Μα να, η κοπέλα για την οποία σας μιλάω» ..
Την επόμενη μέρα μαζί με τους γονείς του κοριτσιού, πήγε στο νεκροταφείο και είδε με κατάπληξη τον τάφο της ενώ από τα δεξιά κρεμόταν το μπουφάν που αυτός της είχε δανείσει..

www.blackstate.gr

Edited by - blackstate on 20/05/2003 14:21:25

dimindyΜέλος
14/05/2003, 02:31:26
asto file...palio

14/05/2003, 03:19:37
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΗΔΗ...
ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΣΩ...

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΙΣΩΣ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΕΙΠΩΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ)ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΠΕΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ...
ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ URBAN LEGEND*...MA ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...

Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ..ΠΑΡΑΔΟΞΑ...
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ/ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

*ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1204

aummmmmmm

14/05/2003, 08:54:30
Την καλημέρα μου σε όλους...

Φίλε dimindy, όσο παλιό και να είναι ένα ΓΕΓΟΝΟΣ (υποθετικό ή μη), δεν είναι "κακό" να το επαναφέρουμε στην επιφάνεια....

Φυσικά η καλή μας ΑΤΜΑ έχει δίκιο που αναφέρει ότι το θέμα έχει ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ παλαιότερα στους χώρους συζήτησης, αλλά υποθέτω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι για να το ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ο φίλος μας blackstate, κάτι θα έχει κατά νού του....

Ας τον αφήσουμε να μας πεί λοιπόν ΤΙ είναι αυτό και ας μη τον ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ...

Περιμένωντας λοιπόν τις απαντήσεις του στην ΑΤΜΑ...

Καλή σας ημέρα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

blackstateΜέλος
14/05/2003, 13:41:02
Την καλησπέρα μου σε όλους.. και ειδικότερα στον φίλο Κέλσο! ;)

Την αναφορά αυτή φίλη ΑΤΜΑ τη βρήκα εντελώς τυχαία σε ένα site..
Είπα να το γράψω στο Forum Εξαιτίας του ότι μου προκάλεσε μια ψυχική.. αίσθηση (όπως στο τέλος τις Ταινίας ¨Έκτη Αίσθηση¨ για όσους την έχουν δει)
Με έβαλε αμέσως σε διάφορες σκέψεις.. πιστεύω πως θα έχει βάλει και εσάς.. (όσοι την πρωτομαθαίνετε)..
Όσο παιδιά για την Θεσσαλονίκη.. πραγματικά.. ακόμη και να μην έχεις διαβάσει το βιβλίο ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .. Λίγες βόλτες να κάνεις στους δρόμους της.. (με μικρή κινητικότητα) θα δεις πολλά και διάφορα.. (δεν θα σας πω.. ελάτε να δείτε..:P) Εγώ προσωπικά είμαι από εκεί.
Λοιπόν.. Καλό ταξίδι στις σκέψεις της άπειρης φαντασίας σας παιδιά!
Περιμένω και άλλες απόψεις.. μην περιμένετε όμως παιδιά συγκεκριμένα δικές μου απαντήσεις! Οκ?
Το Forum είναι για ΟΛΕΣ τις απόψεις..

www.blackstate.gr

spiritΜέλος
15/05/2003, 16:02:12
blackstate xere apo to hliolousto helsinki..
kalo to site sou
alla sto poihma tou kabafy I8AKH
O KA8ENAS mporei na diapistwsei ths dikes tou alh8eies.
esy poia alh8eia brhkes s ayto?

dsm

blackstateΜέλος
15/05/2003, 16:22:44
Καλησπέρα σου ¨Πνεύμα¨..

Προσωπικά φίλε μου, βρήκα σε αυτό το ποίημα ¨Κλειδιά¨ για μια σωστότερη πορεία στη ζωή μου.. και πολλά άλλα πράγματα.. τα οποία δεν θα τα αναφέρω.. διότι θα είναι σαν Μασημένη τροφή για τους αναγνώστες..
Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου..!!

www.blackstate.gr