ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/11/2007, 17:53:37
τι εγινε βρε παιδια? σας επεσαν βαρια τα donuts?

27/11/2007, 18:27:39

"Ξυπνηστε"... ο ζεστος καφες σας περιμενει στο σαλονι

seirios12aΜέλος
27/11/2007, 20:00:51
Καλησπέρα, ρε παιδιά τι γίνεται? Δουλεύει κανείς σας τα πρωϊνά? Δεν σας προλαβαίνω, όλο το πρωϊνό είμαι στους δρόμους και μέχρι να μπω το απόγευμα να δω τι κάνετε, μιλάμε έχουν πέσει δέκα κατεβατά. Χαμός. Καφέδες, κρουασάν, ζαχαρωτά, κόλαση χοληστερίνης έχει γίνει η σελίδα.
Εγώ τώρα τι να σας κεράσω, που έχω κατέβει στα Χανιά για δουλειά? Άντε καμιά σφακιανή πίτα ή κανένα ντάκος. Αλλά που να τα βρω να τ΄ ανεβάσω. Δεν πειράζει όμως φανταστείτε τα.

Φίλε Κριέ, ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά της γυναίκας μου.

Predator, μην μασάς ανέβασε ότι γουστάρεις, μόνο κανά πανό μην ανεβάσεις πάλι. Κι εγώ βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια και για συμπαράσταση, επειδή έχω φίλους στην Κοζάνη όχι τίποτε άλλο, δες αυτό..

seirios12a
27/11/2007, 20:08:45
Πολυ ωραιος ο Ηλιος στο πρασινο φασματοσκοπιο

seirios12aΜέλος
27/11/2007, 20:36:44
quote:

Πολυ ωραιος ο Ηλιος στο πρασινο φασματοσκοπιο

Το είχα και σε μπλεδάκι, σε ροζάκι, σε γκριζάκι, αλλά μιας και δεν είμαι σπίτι και δεν τα είχα ανεβάσει στο imageshack, μου έμεινε το πράσινο. Όντως είναι ωραίος, φαντάζεσαι να ξύπναγες ένα πρωϊνό και ν΄ ανέτειλλε ένας πράσινος ήλιος? Δεν εννοώ του ΠΑΣΟΚ, για να μην παρεξηγούμαστε. Του βάζελου ίσως. Ωχ το χάλασα τώρα?

Καλά η σύνδεση στο internet cafe είναι για κλάματα. Και έγραφε απ΄ έξω με μεγάλα γράμματα ADSL 2.048 Kbps. Μάλλον σε κιλά το μετράει, γιατί τόσο βαρύ είναι. Άστα.. Home Sweet Home..

seirios12a
karmaΜέλος
27/11/2007, 23:30:05
Καλησπέρα παιδάκια!!!!!!!!!!!

Η άσωτη κόρη... γύρισε!!!!!!!!!

Σας έλειψα;;;;;;;;;;;;

Επανέρχομαι δριμύτερη... δέστε τις ζώνες σας και... ξεκινάμε!!!!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

28/11/2007, 07:39:13
Καλή σας μέρα!

quote:
Αλλα το ζητουμενο ειναι η "υπογραφη" ή ο "γραφων" ???

Ο γραφών είναι αγαπητέ φίλε!
Οπότε εκφράσου ελεύθερα!!!!!!!!!!

quote:
Τί έγινε ρε παιδιά; Το έχω παρακάνει; Απλά ό,τι έχω να πω, το λέω, αλλά πάντα καλοπροαίρετα! Αν έχω ξεφύγει, να μου το πείτε. Δέχομαι παρατηρήσεις!

Δεν το έχεις παρακάνει βρε!!!
Σε πειράζω!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

28/11/2007, 07:53:31
Αυτή είναι υπογραφή "θηρευτή", όχι οι άλλες...
Καλημερούδια και σήμερα που είναι μία υπέροχη μέρα - όλο σύννεφα και έτοιμο για βροχή...
28/11/2007, 08:02:30
Καλημέρα σας!

quote:
Εγώ τώρα τι να σας κεράσω, που έχω κατέβει στα Χανιά για δουλειά? Άντε καμιά σφακιανή πίτα ή κανένα ντάκος. Αλλά που να τα βρω να τ΄ ανεβάσω. Δεν πειράζει όμως φανταστείτε τα.

Καλημέρα στην πατρίδα!
Μένεις μέσα στην πόλη ή κάπου έξω;
Τώρα πάντως που είπες ότι είσαι και βάζελος, ανεβαίνουν οι μετοχές σου!!!

Καλώς μας ήλθες και πάλι, αγαπητή karma!

In anticipation of my resurrection...

28/11/2007, 09:28:08
Kαλημερα σας... καλη επανοδο φιλη Καρμα... καλως ορισες και παλι στην παρεα μας!

Φιλε Serios... δεν μας στελνεις και καμμια Κρητικια?? χαχαχα