- ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΙΚΑ,
HELLSPAWN
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?
quote:
ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! ![]()
...HELLSPAWN ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ Π.Χ. ΚΑΠΟΙΟ VIDEO ΣΕ LINK ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ... ![]()
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...!
Edited by - Σκορπιός Νότης on 23/06/2004 13:22:58
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 99.99999% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
quote:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΙΟΝΙΚΟΥΣ?
Το πιστέυω απόλυτα...όλοι μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτές τις δυνάμεις...και όχι να τις αποκτήσουμε! Γιατί απλά ο άνθρωπος από "φυσικού" του τις κατέχει...όποιος θέλει να μάθει τα "πάντα" για την τηλεκίνηση ας αγοράσει το βιβλίο Παράξενα φαινόμενα" από τον εκδοτικό οίκο "Αρχέτυπο"...
Φιλικά, Νότης Σκορπιός...
Κι όμως η γη γυρίζει...!
SOME THINGS REMAIN FOREVER.![]()
![]()
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=300
A reason 2 start over new 'n' the reason is u..
------------------------
ΦΙΛΕ YPOKINITIS ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
![]()
![]()
Ξέρετε την Νίνα Κουλαγκίνα; Ήταν η πιο διάσημη που μπορούσε να κάνει τηλεκίνηση του περασμένου αιώνα...και επειδή με ενδιαφέρει αυτό το θέμα παρακαλώ προσέξτε...λίγο αυτό που θα ρωτήσω...!
---------------------------------------------------------------
Υπάρχει κάποιο μέλος του esoterica...που μπόρεσε να ασκήσει τηλεκίνηση?
---------------------------------------------------------------
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Προσωπικά οι Charmed μου αρέσουν πολύ και κρίμα που βάλαν την Πρου...φυλακή!
Κι όμως η γη γυρίζει...!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΨΗΛΟΒΑΡΕΜΑΡΑ!!!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΟΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕSOTERICA ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΨΗΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ!!!
------------------------
Τώρα στο θέμα...Μήπως ξέρεις κάποιος μία σελίδα όπου περιγράφει πολύ καλά την πρακτική για τα διάφορα φαινόμενα όπως τηλεκίνηση η υπνωτισμός;
Φιλικά, Νότης!

Όταν κάτι το θελήσεις πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει για να το πετύχεις...!
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΨΑΞΕ ΚΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.
![]()
![]()