- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Πέθανε μια άλλη μέρα
υποθέτω χρειάζεται συστηματική αύ΄ξηση της ώρας...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
πρέπει να το έχω πει ξανά αυτό. Όταν ήμουν 10 ή 11 ή 12 χρονών (απ'ότι βλέπεις έχω μνήμη ελέφαντα
T-SEEKER,
νομίζω ότι αυτό που λες συμβαίνει και σε εμένα. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι θέμα χρόνου αλλά τρόπου, η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Παραδείγματος χάριν, χθες διάβασα ένα κομμάτι στην Αγία Γραφή (μην νομίζεις ότι είμαι κανένας θεούσος, απλά ενδιαφερόμουν για την κατάρα που έριξε ο Χριστός σε μία συκιά και το έλεγε ακριβώς από κάτω) που έλεγε " πίστεψε ότι μπορείς να το κάνεις και ακόμη και αν πεις σε ένα βουνό να σηκωθεί και να πέσει στην θάλασσα θα γίνει. Και τότε συνειδητοποίησα ότι όντως είναι όλα θέμα πίστης και ότι αν το πιστέψω θα γίνει και έβαλα λοιπόν ένα μολύβι πάνω σε ένα χαρτί και προσπάθησα να το κουνήσω. Νομίζω ότι άρχισε να κουνιέται λίγο στις άκρες. Όπως είναι φυσικό σταμάτησα να το προσπαθώ αλλά μετά όταν ξανάρχισα δεν κατάφερα τίποτα, γι'αυτό νομίζω ότι αυτή την φορά δεν ήταν θέμα τύχης. Δυστηχώς όμως σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.

Τωρα θα μου πειτε τι σχεση εχει να κανει αυτο με την τηλεκινηση ε?
Ισως με την επικληση πνευματων και με την χρησιμοποιηση μαγειας να ειναι δυνατο να υπαρξει τηλεκινηση ελενχομενη ή μη.Τα συμπερασματα δικα σας...
(ΟΧΙ ΠΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ
1:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1369 = OUIJA
2:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1008 = ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
ΤΑ ΛΕΜΕ... ![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ;;; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ;;;![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ CYBERHOOD:ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
(ΚΥΡΙΩΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)
1)ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.
2)ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ![]()