ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
wiccaΜέλος
23/07/2003, 13:35:06
...ΕΣΥ ΦΙΛΕ cyberhood ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
T-SEEKERΜέλος
23/07/2003, 16:11:02
σχετικά με την τκ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... για να δεις κάποια σημαδια πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή ωστε να είσαι συγκεντρωμένος για ωρες ... όμως σε αυτήν την κατάτσαση καθε λετπό μοιάζει αιώνας και έτσι καταλήγω πάντα στα 20 λεπτά το πολύ να σταματάω...
υποθέτω χρειάζεται συστηματική αύ΄ξηση της ώρας...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 10:50:59
Wicca,
πρέπει να το έχω πει ξανά αυτό. Όταν ήμουν 10 ή 11 ή 12 χρονών (απ'ότι βλέπεις έχω μνήμη ελέφαντα ) έμαθα από έναν φίλο μου ,συγκεκριμένα ένα χρόνο μεγαλύτερο μου, ότι ο άνθρωπος έχει δυνάμεις τις οποίες δεν έχει ανακαλύψει ακόμη. Μία από αυτές έμαθα ότι είναι η τηλεκίνηση (μάλιστα όπως σου είπα πιστεύαμε ότι η τηλεπάθεια ήταν η ίδια δύναμη με την τηλεκίνηση και γι'αυτό την ονομάζαμε έτσι). Κάναμε μάλιστα διάφορες ασκήσεις με διάφορες κάρτες που είχαν πάνω ή σχήματα ή αριθμούς αλλά τίποτα το συστηματικό. Πρόσφατα (να έχει δύο μήνες-όχι παραπάνω) άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο σχετικά με την τηλεκίνηση και μετά από αρκετές διευθύνσεις που βρήκα και με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας είδα στο Pathfinder στην κατηγορία X-Path μία σύνδεση στο ESOTERICA ... and here I am.

T-SEEKER,
νομίζω ότι αυτό που λες συμβαίνει και σε εμένα. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι θέμα χρόνου αλλά τρόπου, η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Παραδείγματος χάριν, χθες διάβασα ένα κομμάτι στην Αγία Γραφή (μην νομίζεις ότι είμαι κανένας θεούσος, απλά ενδιαφερόμουν για την κατάρα που έριξε ο Χριστός σε μία συκιά και το έλεγε ακριβώς από κάτω) που έλεγε " πίστεψε ότι μπορείς να το κάνεις και ακόμη και αν πεις σε ένα βουνό να σηκωθεί και να πέσει στην θάλασσα θα γίνει. Και τότε συνειδητοποίησα ότι όντως είναι όλα θέμα πίστης και ότι αν το πιστέψω θα γίνει και έβαλα λοιπόν ένα μολύβι πάνω σε ένα χαρτί και προσπάθησα να το κουνήσω. Νομίζω ότι άρχισε να κουνιέται λίγο στις άκρες. Όπως είναι φυσικό σταμάτησα να το προσπαθώ αλλά μετά όταν ξανάρχισα δεν κατάφερα τίποτα, γι'αυτό νομίζω ότι αυτή την φορά δεν ήταν θέμα τύχης. Δυστηχώς όμως σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.

24/07/2003, 11:42:39
Γεια σας φιλοι μου.Η γιαγια μου,ηταν "σατανιστρια".Συχνα εφερνε πολλους φιλους της στο σπιτι και μετα απο καποια συγκεκριμενη ωρα αρχιζαν να κανουν διαφορες τελετες για να καλεσουν πνευματα.Αυτες τις "τελετες" τις κανανε για περιπου 1 μηνα αλλα μετα προσπαθησανε να ξεκοψουν αφου ο σατανας ή οι δαιμονες του αρχισαν να ζητανε θυσιες καποιου ζωου.(η γιαγια μου και οι αλλοι το κανανε απο περιεργεια αφου επεσε στα χερια τους ενα βιβλιο που περιειχε διαφορες ευχες και ξορκια).Αφου ξεκοψε,αρχισαν να γινονται περιεργα πραγματα στο σπιτι οπως να πεφτουν πινακες,τα συρταρια και τα ντουλαπια να ανοιγουν μονα τους,πραγματα να κινουνται χωρις να τα σπρωξει καποιος και αλλα πολλα που μας ειχαν τρομοκρατησει.(Αμεσως φεραμε παπα για να κανει ευχελεο).
Τωρα θα μου πειτε τι σχεση εχει να κανει αυτο με την τηλεκινηση ε?
Ισως με την επικληση πνευματων και με την χρησιμοποιηση μαγειας να ειναι δυνατο να υπαρξει τηλεκινηση ελενχομενη ή μη.Τα συμπερασματα δικα σας...

wiccaΜέλος
24/07/2003, 12:05:26
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!
(ΟΧΙ ΠΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

1:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1369 = OUIJA

2:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1008 = ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
ΤΑ ΛΕΜΕ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 12:20:35
Νομίζω πάντως ότι εγώ σας έχω δώσει να καταλάβετε ότι Τηλεκίνηση με επίκληση πνευμάτων/μαγεία και οτιδήποτε άλλο δεν έχει καμία σχέση. Είναι απλώς μια δύναμη που την έχουν όλοι οι άνθρωποι απλώς!

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 12:50:01
Αλήθεια, αν μας διαβάζει ο SK και θέλει να απαντήσει, μήπως μπορείς να μου πεις πώς έμαθες εσύ για την τηλεκίνηση?

wiccaΜέλος
24/07/2003, 14:00:54
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ;;; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
24/07/2003, 16:47:10
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ CYBERHOOD:ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
(ΚΥΡΙΩΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)

1)ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.

2)ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

cyberhoodΜέλος
24/07/2003, 19:45:31
Σπίρτο αναμένο ο wicca... Εύγε παιδί μου εσύ θα προοδέψεις στη ζωή σου. Σε βλέπω 23 χρονών άνεργο να παθιάζεσαι μπροστά απ'την οθόνη του υπολογιστή στα φόρουμ της ESOTERICA χωρίς να έχεις βάλει ακόμη μυαλό για τον πίνακα ouija ενώ τα μέλη νέα και παλιά προσπαθούν να σε λογικέψουνε σε όλα τα φόρουμ. Ακριβώς wicca θέλω να μάθω πώς έμαθε ο κάθε ένας για την τηλεκίνηση ακριβώς για τον ίδιο λόγο που εσύ ρωτούσες πιο πριν στο φόρουμ ποιο τρόπο χρησιμοποιούν. ΕΥΛΟΓΗΤΕ πες ότι έχουμε ένα σφυρί. Ο κακός της ιστορίας χτυπάει έναν άνθρωπο. Ποιος φταίει ο κακός ή το σφυρί?