- Τι μπορεί να σημαίνει? (Ισχυρισμός θέασης της Παναγίας) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
θελω να τονισω οτι ολα οσα λεω εχουν σιμβει.. και οπιος ειναι θεσσαλονικη μπορει να ερθει στον ευοσμο να με βρει και να του αποδιξω οτι χριαζετε...
ζυτω και παλυ συγνωμη για την συμπεριφωρα μου..
δεν καθισα να διαβασω ολες της απαντισησ γιατι καπια ατομα φλιαρουν εχωντας ξεφιγει εντελος απο το θεμα
quote:
Darkk λέει....δεν καθισα να διαβασω ολες της απαντισησ γιατι καπια ατομα φλιαρουν εχωντας ξεφιγει εντελος απο το θεμα
Τότε φίλτατε..ΧΑΝΕΙΣ...!!! δίαβασε τα όλα..... ΑΞΙΖΕΙ....

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
quote:
Συγνωμη για τιν απουσηα μου τοσο καιρο... δεν μπικα να κανω πλακα αλλα εμπλεξα ξανα με το φιλαρακι μου και αρχισαμε μαζι ξανα μια αναζιτηση για τα αποκριφα ευαγγεληα και αρχισαμε μπενοντας στα βαθηα ψαχνωντας να καλεσουμε διμονες που τα οικανοπιησουν καθε επιθημια μας...αυτα τα ορθογραφηκα λαθη δεν ειναι φτιαχτα απλα μου βγενει και γραφω ετσι...ζητω και εγω συγνωμη απο την μερια μου αλλα επιδει εχω COMPLEX με καπια πραματα δεν μαρεσει να μου τα υπενθιμηζουν ειμουνα επιηκος απαραδεκτος...θελω να τονισω οτι ολα οσα λεω εχουν σιμβει.. και οπιος ειναι θεσσαλονικη μπορει να ερθει στον ευοσμο να με βρει και να του αποδιξω οτι χριαζετε...
δεν καθισα να διαβασω ολες της απαντισησ γιατι καπια ατομα φλιαρουν εχωντας ξεφιγει εντελος απο το θεμα
Και καλά έκανες και δεν τις διάβασες. Δεν έχασες και τίποτε σημαντικό. Κλασικές περιπτώσεις αστειοπροβληματισμοκαταθλιψης.! με μπλουζάκι πάντα!
Πλάκα πλάκα AZAΧ_ΧΑΖΑ στην υπογραφή σου θεωρείς σωστό να χλευάζεις το logo του esoterica?

quote:
Πλάκα πλάκα AZAΧ_ΧΑΖΑ στην υπογραφή σου θεωρείς σωστό να χλευάζεις το logo του esoterica?Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
Αγαπητέ Marte (ένα) από τα χαρακτηριστικά που υποτίθεται πως διαφοροποιούν τον άνθρωπο από τα αδελφάκια του τα ζώα είναι το χιούμορ...
Από αυτό (το χιούμορ) μάλλον δεν διαθέτεις...
Α, και κάτι άλλο: στη φωτό με την ομίχλη εσύ είσαι; μπα...
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
quote:
dim.kar
Α, και κάτι άλλο: στη φωτό με την ομίχλη εσύ είσαι; μπα...
Δημήτρη !!!!!!!
Είμαι εγώ στη δικία μου !![]()
![]()
![]()
Βέβαια... είμαι πλάτη και δεν φαίνομαι καλά. ![]()
Αλλά για κάποιον που με ξέρει...![]()
Στράτος

quote:
Marte λέει...Πλάκα πλάκα AZAΧ_ΧΑΖΑ στην υπογραφή σου θεωρείς σωστό να χλευάζεις το logo του esoterica?
Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
Κοίτα αν σε πειράζει τόόόόόόόσο πολύ ... και σε βλέπω πώς είσαι έτοιμος να πηδήξεις στο γρεμό...(η φώτο σου)...να την αλλάξω βρε αδελφέ..... δεν βαριέσε...προκειμένου να σώσω μια ψυχή.....!!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
quote:
ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ.
quote:
Συγνωμη για τιν απουσηα μου τοσο καιρο... δεν μπικα να κανω πλακα αλλα εμπλεξα ξανα με το φιλαρακι μου και αρχισαμε μαζι ξανα μια αναζιτηση για τα αποκριφα ευαγγεληα και αρχισαμε μπενοντας στα βαθηα ψαχνωντας να καλεσουμε διμονες που τα οικανοπιησουν καθε επιθημια μας...αυτα τα ορθογραφηκα λαθη δεν ειναι φτιαχτα απλα μου βγενει και γραφω ετσι...ζητω και εγω συγνωμη απο την μερια μου αλλα επιδει εχω COMPLEX με καπια πραματα δεν μαρεσει να μου τα υπενθιμηζουν ειμουνα επιηκος απαραδεκτος...θελω να τονισω οτι ολα οσα λεω εχουν σιμβει.. και οπιος ειναι θεσσαλονικη μπορει να ερθει στον ευοσμο να με βρει και να του αποδιξω οτι χριαζετε...
Καλε Darkk...
Δε φοβασαι?
Θελω να πω, καλος ο μυστικισμος και το παραξενο, αλλα...θα ρισκαρεις την αιωνια ψυχη σου για την ικανοποιηση μιας θνητης επιθυμιας?
Πειτε με δειλη, αλλα εγω προτιμω να ασχολουμαι με τα ιρλανδεζικα ξωτικα και τον πολυαγαπημενο μου Κογιοτ..κατα τ αλλα, γνωση ναι, αλλα εφαρμογη..μπα..
Ετσι κι αλλιως κατα τη γνωμη μου η εφαρμογη ειναι αχρηστη. Για μενα τα ξωτικα υπαρχουν γιατι μου ομορφαινουν τη ζωη, μεσα απο τις ιστοριες τους.
Τωρα οι δαιμονες..υπαρχουν-δεν υπαρχουν λιγο με νοιαζει..αρκει να μενουν μακρια μου![]()
Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να καταθέσω κάποιες γενικότερες απόψεις μου επάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Αλήθεια, τι είναι σημαντικότερο?
Να καταλαβαίνουμε οτι μια πράξη μας ήταν λανθασμένη επειδή κάποιος μας επεσήμανε το λάθος μας ή επειδή κατανοούμε εμείς οι ίδιοι οτι έχουμε κάνει ένα λάθος?
Κι αν το έχουμε αντιληφθεί εμείς οι ίδιοι ποιά θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά μας?
Κι όταν έρθει αυτή η συνειδητοποίηση του λάθους μας μέσα από μια επισήμανση, θα μας έχει αγγίξει αληθινά ή επιδερμικά?
Κατά κάποιον τρόπο όλοι οι συνάνθρωποι μας είναι ένας καθρέφτης του εαυτού μας, όλοι τους έχουν κάτι κοινό με εμάς, παρά τις όποιες φαινομενικές διαφορές τους με εμάς.
Για να αποδεχθούμε τον εαυτό μας θα πρέπει να αποδεχθούμε και τον συνάνθρωπο μας και το αντίθετο.
Να αντιληφθούμε οτι το λάθος που έπραξε κάποιος απέναντι μας το έχουμε πράξει κι εμείς οι ίδιοι – έστω και με διαφορετικό τρόπο σε κάποια άλλη περίπτωση – απέναντι σε κάποιον άλλον συνάνθρωπο μας.
Αυτό που πλήγωσε, εξαγρίωσε, μείωσε εμάς τους ίδιους δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που ένιωσε ένας άλλος άνθρωπος με αφορμή κάποια δικά μας λεγόμενα και μια δική μας συμπεριφορά απέναντι του.
Η κατάσταση στην οποία περιήλθαμε εμείς δεν είναι τίποτα άλλο από την αναπαραγωγή της κατάστασης στην οποία επιβάλλαμε κατά κάποιον τρόπο έναν άλλον άνθρωπο να περιέλθει.
Αν σκεφτούμε λίγο επάνω σ’ αυτό θα καταλάβουμε οτι με το να αφορίσεις, να περιπαίζεις και να υποτιμάς έναν συνάνθρωπο σου, δεν αφορίζεις/περιπαίζεις/υποτιμάς τίποτα άλλο πέραν από το είδωλο του εαυτού σου.
Το να μην αποδέχεσαι έναν άλλον άνθρωπο σημαίνει οτι δε μπορείς να αποδεχθείς τον εαυτό σου.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι να σπάσει αυτός ο καθρέφτης, ίσως εκ φύσεως να μη μπορεί να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ελαττώσουμε τα χτυπήματα που δίνουμε καθημερινά σε αυτόν τον καθρέφτη, χτυπήματα που δίνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό τελικά...
Darkk, νομίζω πως το γεγονός της έξαψης σου σχετικά με τα ορθογραφικά σου λάθη θα μπορούσε να σου δείξει κάποια πράγματα.
Ενδεχομένως κάποιες συμπεριφορές να σε εξαγρίωσαν, αναλογίσου όμως για το ποιές είναι οι δικές σου ευθύνες γενικότερα επί του θέματος.
Και φυσικά δεν εννοώ αυτές τις αιτίες που σε οδήγησαν στο ξέσπασμα σου, αναφέρομαι σε άλλες αιτίες, περισσότερο πρωτογενείς....
Όσον αφορά τα ορθογραφικά σου λάθη, εφόσον σε ενοχλούν πιθανά σχόλια επάνω σ’ αυτά, θα μπορούσες να γράφεις τις απαντήσεις σου σε κάποιο κείμενο Word το οποίο διαθέτει ηλεκτρονικό ορθογράφο.
Ίσως είναι μια καλή λύση...

In anticipation of my resurrection...