- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -
....Κατι δεν παει καλα. Κατ αρχην δεν μου φανηκε για επισημο site οπως αυτοπροβαλεται....Καποιο λακο εχει η ...φαβα. (..ο Αλεξανδρος με ...μαυρα μαλλια; ) Λες να μας την κανανε παλι....Κοντος ψαλμος αληλουια... Οπου ναναι μπαινει ο χειμωνας..θα δουμε.
Για οποιον ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια www.alexanderthegreatmovie.com
Λες να ειναι τελικα ανθρακες ο θησαυρος ;
Βασησμένη στην νούβελα του Στανισλάβ Λιμ. Σας την προτείνω ανεπιφήλακτα, θα σας αποζειμιώση, ειδικά τους φίλους του φανταστικού.

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ Κ-ΡΑΧ
ΕΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !(ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ Κ-ΡΑΧ)
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ
- ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΪ .
ΦΙΛΤΑΤΕ FLAWLESS ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.θΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!
Το δικό μου tip είναι η "Αποστολή στον Άρη" που σ'αυτή την κατηγορία ήταν για μένα η καλύτερη ταινία που έχω δει.
Πρόκειται για μια ταινία του Brian De Palma και παίζουν o Tim Robbins,o Gary Sinise κ.ά.
Έχει φοβερά εφέ και μια υπέροχη ιστορία με πολύ φαντασία(ή μήπως όχι?)
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΙΤΛΟ?
(ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΩ
ΜΗΝ ΠΑΡΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑ !!!)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΑΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ )
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.......
ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΣΟΛΑΡΙΣ !
ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ (ΠΩΣ ΤΑ ‘’ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ )
ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ --- ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ (ΦΟΒΕΡΟΣ ??)
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ !

Τελικα τα εργα με sad end (το αντιθετο του happy end) ειναι και αυτα που σου μενουν !! Συμφωνειτε ? (βλεπε και Braveheart.Ανυπερβλητο εργο) !!!!!!!!!
Τι θελει να πει λοιπον ο ποιητης;Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι επειδη ο αυτιστικος ηταν ο λιγοτερο "αμαρτωλος",ο πιο αγνος απο ολους εκει μεσα,τελικα σωθηκε.Μηπως το εργο θελει να πει πως η αγνοτητα και η αθωωτητα τελικα επιβραβευεται;Αυτο μου θυμιζει την Τελικη Κριση και τον Παραδεισο για τους καλους & Κολαση για αμαρτωλους.Ειμαι σε καλο δρομο ; Θα μου πεις οτι δεν υπαρχει ΜΟΝΟ μια απαντηση.Ο καθενας το καταλαβεινει διαφορετικα.
ΒΛΕΠΕ FOREST GUMP ΦΟΒΕΡΟ-ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
ΦΙΛΕ MASDIVAL ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΒΡΑΔΥ !
ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ‘ΞΕΡΑΘΩ΄ ΚΑΝΑ ΕΦΤΑΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ !
ΦΦΦζζΖΖΖΖζζζΖΖΖΖ
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!
ΩΧχχχ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ
ΦΦΦζζΖΖΖΖζζζΖΖΖΖ

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!(ΚΑΙ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 2)
ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΜΕ αυτιστικός ήταν ο λιγότερο "αμαρτωλός",
ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΗΤΑΝ (ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ??)
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΟ 2 ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ !(ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ VHS)
ΠΩ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ μΟΥαΧαΧαΧαχΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ TRAYLER (ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ?)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΛΕΡ ΔΕΝ ΛΕΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ)
http://www.fourfeathersmovie.com/

Sorry που ξέχασα τον ξένο τίτλο: Mission to Mars(USA 2000)
Το Solaris θα τρελλαθώ αν το ξαναδώ. Άσε καλύτερα. Είναι κάποιες ταινίες που βλέπονται μόνο μια φορά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι science fiction, αλλά περισσότερο ψυχολογικού περιεχομένου ταινία.
Φίλε masdival, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην δίνεις στοιχεία που θα χαλούσαν την "μαγεία" της ταινίας, που κάποιος δεν έχει δει ακόμη. Μην μου θυμώσεις για την παρατήρηση.
Αυτές τις μέρες (έμεινα μόνη βλέπετε, αφού την "κοπάνησαν" όλοι), που με χάνεις που με βρίσκεις,στο video-club είμαι.
Έχετε να προτείνετε κάποια καλή ταινία μεταφυσικού περιεχομένου?
quote:
Φίλε masdival, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην δίνεις στοιχεία που θα χαλούσαν την "μαγεία" της ταινίας, που κάποιος δεν έχει δει ακόμη. Μην μου θυμώσεις για την παρατήρηση.
Εν μερει εχεις δικιο και ζητω συγγνωμη!!
Αλλα απο την αλλη εχω την πεποιθηση οτι ο καθενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμερασματα βλεποντας μια ταινια.Βλεπουμε καθε ταινια,ο καθενας απο διαφορετικη οπτικη γωνια.Απλα εγω (κακως τελικα) αποκαλυψα μια απο τις οπτικες του εργου.Πως θα μπορουσα βεβαια να σου θυμωσω με αυτην την (εν μερει)ΣΩΣΤΗ παρατηρηση ? Καλα εκανες και το ανεφερες !!
Τι να πω κι εγω που μενω μονος μου ?Σε λιγο ο ιδιοκτητης του video club θα μου δινει στις τρεις ταινιες μια δωρο.
Οσο για... περιεργες ταινιες,δοκιμασε τον Χρησμο της Πεταλουδας (αν δεν το εχεις ηδη δει).
Φανταζομαι οτι θα εχεις δει το αριστουργημα (κατ'εμε) "ΟΙ ΑΛΛΟΙ".
Edited by - Masvidal on 07/08/2003 13:28:58
Στις τρεις μια δώρο! Τέλεια! Όπως με τις πίτσες ένα πράγμα.
Νομίζω πως έχω δει τον "Χρησμό της πεταλούδας", αλλά δεν μου "έμεινε", διότι δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ αυτή την στιγμή.
Σε αντίθεση βέβαια με την ταινία που αναφέρεις: "Οι άλλοι".
Πραγματικά αριστούργημα. Πρέπει να το δω και δεύτερη φορά μου φαίνεται.
quote:
Νομίζω πως έχω δει τον "Χρησμό της πεταλούδας", αλλά δεν μου "έμεινε", διότι δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ αυτή την στιγμή.
Επαιζε ο Ριτσαρντ Γκιρ και εχει να κανει με τον μυθο του MOTHMAN.Δε σου λεω περισσοτερα γιατι αν ΔΕΝ εχεις δει την ταινια και θελεις να την δεις,θα με κατηγορησεις για...μαρτυριαρη (χαχα) ![]()
Υ.Γ. Κι εγω νομιζω πως πρεπει να ξαναδω το "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" για... 5η φορα.
Edited by - Masvidal on 07/08/2003 14:04:01