- Τι ήταν??? (Παράξενη εμπειρία στον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κάποτε ζούσα σε ένα σπιτι, απο τα παλιά τα αρχοντικά, και ήτανε τριόροφο.
Στο δωματιό μου υπήρχανε δύο κρεβάτια, το ένα ήτανε δικό μου και του άλλο του αδερφού μου άλλα ο αδερφός μου δεν κοιμότανε ποτέ στο σπίτι μας κοιμότανε πάντα στην γιαγιά του.
Το κύριο θέμα είναι οτι κάθε βράδυ μα κάθε βράδυ απο το κρεβάτι του ακούγονταν αναπνοές.
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δόσει κάποια εξήγησει παρακάλώ ας απαντήσει ή ας στείλη e-mail.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. έχω πολλές παρόμιες ιστορίες και περιμένω να ακούσω.TextTextText
Αυτός που θα μπορέσει να δει πέρα απο το βλέμμα του είναι και αυτός που θα ανακαλύψει νέους ωκεανούς, χωρις να φοβηθεί να ξεφύγει απο την θέα της ακτης!!!
Από τέτοιες εμπειρίες και διηγήσεις όσες θες... Με το τσουβάλι.
Δεν τις υποβιβάζω αλλά απλά έχω ακούσει πολλές, και έχω έναν τεράστιο ντοσιέ με τέτοια από τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες μου...
Περιμένω να ακούσω τις άλλες που έχεις.
Και για να σου απαντήσω και στο ερώτημα "τι ήταν;", ήταν απλά ένας συγχωρεμένος που γούσταρε να ξαπλώνει στο διπλανό σου κρεβάτι. Μπορεί να ήταν και γυναίκα. Το ρώτησες τι είναι και ποιός είναι? Άφησες τον εαυτό σου ελέυθερο να καταλάβεις αν σου λέει κάτι? Πες πως ένοιωθες όταν άκουγες τις ανάσες. Καλά? Κακά? Ένοιωθες το αδέρφι? Καποιον Άλλο?
Να ξέρεις, μεγάλη σημασία να δίνεις πάντα σε αυτό που νοιώθεις σε τέοιου είδους επαφές. Η λόγική αρνείται να το δεχτεί ως πραγματικότητα, αλλά το ένστικτο είναι αλάνθαστο. Άκου...
Υπάρχει Θεός...
Ίσως...
![]()
![]()
''Ματαιότης,ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότις"![]()
![]()
![]()