ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι ήταν??? (Παράξενη εμπειρία στον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τι ήταν??? (Παράξενη εμπειρία στον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

morfeas20123 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
morfeas2012Νέο Μέλος
25/03/2005, 00:22:04
Ίσως κάποιοι απο εσάς το θεωρήσου λίγο παρανοϊκο αλλα είναι μια πραγματική ιστορία.
Κάποτε ζούσα σε ένα σπιτι, απο τα παλιά τα αρχοντικά, και ήτανε τριόροφο.
Στο δωματιό μου υπήρχανε δύο κρεβάτια, το ένα ήτανε δικό μου και του άλλο του αδερφού μου άλλα ο αδερφός μου δεν κοιμότανε ποτέ στο σπίτι μας κοιμότανε πάντα στην γιαγιά του.
Το κύριο θέμα είναι οτι κάθε βράδυ μα κάθε βράδυ απο το κρεβάτι του ακούγονταν αναπνοές.
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δόσει κάποια εξήγησει παρακάλώ ας απαντήσει ή ας στείλη e-mail.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. έχω πολλές παρόμιες ιστορίες και περιμένω να ακούσω.TextTextText

Αυτός που θα μπορέσει να δει πέρα απο το βλέμμα του είναι και αυτός που θα ανακαλύψει νέους ωκεανούς, χωρις να φοβηθεί να ξεφύγει απο την θέα της ακτης!!!

DreamwindΝέο Μέλος
25/03/2005, 04:20:45
Και εγώ άκουγα τον συγχωρεμένο τον παππού μου να περπατάει στο ισόγειο και ήταν μακαρίτης. Το ακουγε και η μάνα μου. Κατέβαινε ο πατέρας να πιάσει τον διαρήκτη με το δίκανο, αλλά δεν έβρισκε κανέναν. Το τραγικό είναι ο,τι ο παππούς ήταν ανάπηρος 10 χρόνια πριν πεθάνει, δλδ δεν είχε πόδια, και το σπίτι αυτό, το είχε χτίσει αυτός(στο χωριό δλδ), και δεν το είχε περπατήσει ποτέ. Στην τελική ίσως γούσταρε να κάνει μια βόλτα ως φάντασμα... Δεν μου φαίνεται και πολύ παράξενο.... Μπορεί να χόρευε και ζειμπέκικο... Ήταν χορευταράς ο συγχωρεμένος...

Από τέτοιες εμπειρίες και διηγήσεις όσες θες... Με το τσουβάλι.
Δεν τις υποβιβάζω αλλά απλά έχω ακούσει πολλές, και έχω έναν τεράστιο ντοσιέ με τέτοια από τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες μου...

Περιμένω να ακούσω τις άλλες που έχεις.

Και για να σου απαντήσω και στο ερώτημα "τι ήταν;", ήταν απλά ένας συγχωρεμένος που γούσταρε να ξαπλώνει στο διπλανό σου κρεβάτι. Μπορεί να ήταν και γυναίκα. Το ρώτησες τι είναι και ποιός είναι? Άφησες τον εαυτό σου ελέυθερο να καταλάβεις αν σου λέει κάτι? Πες πως ένοιωθες όταν άκουγες τις ανάσες. Καλά? Κακά? Ένοιωθες το αδέρφι? Καποιον Άλλο?
Να ξέρεις, μεγάλη σημασία να δίνεις πάντα σε αυτό που νοιώθεις σε τέοιου είδους επαφές. Η λόγική αρνείται να το δεχτεί ως πραγματικότητα, αλλά το ένστικτο είναι αλάνθαστο. Άκου...

Υπάρχει Θεός...

AmazonaΜέλος
27/03/2005, 15:20:57
Συμφωνώ με τον φίλο Dreamwind απόλυτα και τονίζω οτί ίσως το σπίτι ήταν στοιχειωμένο κι εκεί ζούσε ένας κακαομοίρης ο οποίος πέθανε και το φάντασμά του στοίχειωσε το κρεβάτι γι αυτό άκουγες αυτά τα περίεργα.
Ίσως...

''Ματαιότης,ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότις"