- ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-OUR STRANGE STORIES - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΗ...
(-ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ (NOWUCANBOOMYYOURSELF!)
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ "TEXNITH ΣΚΙΑ"...)
'Η ΑΛΛΕΩΣ
"ΤΣΟΥΠ!"
ΑΜΗΝ.-

Technoshamanism
Διαφωνώ με βρίζεις...
Συμφωνώ πάλι με βρίζεις...
Δηλαδή για να ησυχάσεις και να μην ασχολείσαι μαζί μου (με την τεχνητή σκιά όπως υποννόησες-με Η το τεχνητή και όχι με Ι) πρέπει είτε να σταματήσω να αναπνέω...είτε να σταματήσω να γράφω εσώτερα...
Guess what! Δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτε απ΄τα δύο...![]()
![]()
![]()

Edited by - Avallon on 31/05/2004 23:37:33
quote:
Διαφωνώ με βρίζεις...
Συμφωνώ πάλι με βρίζεις.
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!
ΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΣΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ/ΜΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ:))
ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΠΟ ΣΟΤ ΣΥΜΠΑΝ/ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΣΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ:)
ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ/ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
KEEP GOING 'TILL... BANANAS:)
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ.-
-ΕΣΥ ΔΥΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ! ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΕΟΦΥΤΗ ΑΝΟΗΤΗ./ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΚΟΥΣ/ΚΙΑΣ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ.-
"GUESS WHAT"( MA OLA PIA TA KOPIAREI?)
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ/ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ:ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ:)ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ/ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...:)
... ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΩ...
- ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ..ΤΡΕΛΑ -

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 01/06/2004 01:34:21
ENA PARADEIGMA.........
Βλέπε - Άκου - Σώπα
Έγιναν επεμβάσεις λόγω παραβίασης των κανονισμών του forum
ΑΥΤΗ ΠΙΑ Η ZEZ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
quote:
Το μόνο, το μοναδικό σκληρό νόμισμα, στο σύμπαν είναι η ενέργεια.
Μπορεί, όμως, να ρευστοποιηθεί σε ευρώ;
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
quote:
Μπορεί, όμως, να ρευστοποιηθεί σε ευρώ;
Χα Χα
Δωρίδα σήμερα είσαι στα κέφια σου μου φαίνεται...
3 μηνύματα είδα μέχρι τώρα και όλα ξεχείλιζαν από χιούμορ!![]()
![]()
![]()

quote:Αν κρίνω από αυτά που λες δεν έχω λόγο να φοβάμαι, το πολύ πολύ να αντικαταστήσω την μπαταρία του κινητού μου, όχι και να τους λιώσω όπως λες, σιγά μωρέ? Για λίγη ενέργεια θα κάνουμε έτσι? Εεεεεεε ξεφύγαμεεε
συνηθως ειναι δυσκολο να βγεις απο το ιστο τους...μα οταν βγεις μπορεις να τους εξολοθρευσεις...σταδιακα + ...βασανιστικα οπως λειτουργησαν προς εσενα...
Κάτω Πάυλας
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος και να πω όντως ότι είναι γκαντέμης και να τον κατηγορήσω για κάτι που εξάλλου δεν αποδεικνύεται, αλλά με παραξενεύουν αυτού του είδους οι συμπτώσεις.
Το γνωρίζω πολύ καιρό αυτό το άτομο, και πριν μερικά χρόνια δεν είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο, τι λέτε?
To Hollywood Έχει Κάψει!