ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ??? - ασχετο !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ??? - ασχετο !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/09/2003, 20:48:21
quote:

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ (ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ).ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ....ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.

ΩΩΩΩ!!!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΗΧΑΝΗ;
ΚΑΙ ... ΓΑΛΑΖΙΑ;!!!

Ε,ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

REPAIRING:MOY ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ

Edited by - kapodistria on 14/09/2003 15:34:18

13/09/2003, 02:09:08
quote:

THOTH…. το Ναύπλιο βρε έχει Ωραία κορίτσια!!!

AAAA.... και ευαισθητα!!!

Τελικά Πλατωνάκο δε μας είπες που δεν έχεις βρει όμορφα , χαριτωμένα , ευαισθητα , κλπ κλπ κορίτσια .
Εκτός και αν αυτά τα λες στα πλαίσια της ευγενείας , αλλιώς φαντάζομαι ότι ισχύει το παιχνίδι ρίχνω το παραγάδι και ότι τσιμπήσει καλό είναι .

No hard feelings

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 13/09/2003 16:46:11

13/09/2003, 08:18:40
Αποστόλη,

Για το παραγάδι, έχεις δίκαιο….μέχρι ένα σημείο. Αυτό το ΟΤΙ…τα χαλάει!!

Μα, ισχύει και το έξης...

Έχω τέτοια φωτογραφία…. με δυο κοπέλες στο Ναύπλιο… να με κρατάν στην αγκαλιά τους! Η μητέρα μου είναι από εκείνα τα μέρη, εκεί την γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ο πατέρας μου, *(Υπηρετούσε στο μηχανικό) και εγώ τα πρώτα μου χρόνια μεγάλωσα τρέχοντας στην Ακροναυπλία…. και στις Πλατιες του. Τα καλοκαίρια, σταματώ συχνά για καφέ….και σουλατσάρω στα γραφικά σοκάκια του…
Η ποιητική πνοή, στο λόγο της φίλης Καποδίστριας, επηρεάζεται πολύ από την ομορφιά του τόπου.

Σαν πέφτει ο ήλιος, στο όμορφο… λιμάνι
Και βλέπεις στο βάθος, βουνά και γαλάζιο,
τις όμορφες βάρκες…ανταύγειες από φως
στη μέση ένα κάστρο…στις πλάτες σου ενα άλλο,
με 1000 σκαλοπάτια….
στο Ναύπλιο είσαι…. σταμάτα!

Κοίταξε γύρω, συγχρόνως ΚΑΙ μέσα…
και δες τις ανταύγειες… στο φως τις ψυχής σου,
του ήλιου κομμάτι,
που κάστρα δεν έχει…φυλακές δεν γνωρίζει...

Οι μούσες τις ψάχνουν…το χορό τους να αρχίσουν….

Με ειλικρινή, και Πλατωνική διάθεση, ΟΧΙ πάντα….

wiccaΜέλος
13/09/2003, 10:53:40
quote:

ΤΗΟΤΗ ΤΗΟΤΗ ΤΗΟΤΗ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
13/09/2003, 16:42:50
Πλατωνά μου αν το ΟΤΙ τσιμπίσει δε σου κάνει τη στιγμή που μόνο ψαρεύεις και δε σε ενδιαφέρει γενικά η θαλάσσια ζωή και τα πλάσματα που αποτελούν αυτή τότε πολύ απλά το βγάζεις από το αγκίστρι και το αφήνεις πάλι στη θάλασσα .

Από την άλλη ναι το Ναύπλιο είναι μια πολύ όμορφη πόλη , όπως και η Πάτμος είναι ένα πολύ ωραίο νησί , μα και η Μήλος και η Σαντορίνη είναι ωραία νησιά και ο Παρνασσός και η Οίτη ωραία βουνά και η Μάνη και η Βέροια και …… και ….. και ….. ωραίοι τόποι .
ΟΛΗ η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος για μένα και ποιητικά μπορεί να με εμπνεύσει το κάθε μέρος της και όχι μόνο ένα , ακόμα και αν αυτό το ένα είναι ο τόπος γέννησης μου .

Σαν ζώδιο ( και χαρακτήρας ) λατρεύω τη θάλασσα , αλλά και με την εμπλοκή μου στους αγώνες αυτοκινήτου είχα και έχω την τύχη να βιώνω τα υπέροχα ορεινά τοπία της πατρίδας μου .

Αν κάποιο βράδυ φίλε Πλάτωνα σου τύχει να είσαι σε κάποιο βουνό της Ελλάδος και μέσα στην σιγαλιά της φεγγαρόλουστης νύχτας ακούσεις το παραπονεμένο τραγούδι από τον τσιγγάνικο καταυλισμό που είναι εκεί κάτω από τα πόδια σου , τότε θα νιώσεις την ποίηση μέσα σου .

Ανάλογα ένιωσα κάποτε που πήγα με μια τράτα να μαζέψω τα δίχτυα μαζί με αυτούς που ζουν από τη θάλασσα αλλά και τη σέβονται , αγαπούν το ψάρι που βγάζουν από τα σπλάχνα της .
Σέβονται την ζωή , τη δημιουργία και τη μοναδικότητα , δεν ψαρεύουν θέλοντας να βγάλουν μόνο αστακουδίνες ή τσιπούρες .

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 13/09/2003 16:49:58

13/09/2003, 17:56:44
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ,ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΛΑΤΩΝ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ!!!ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ,ΦΩΤΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ...
ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ,ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ..."ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ"!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΤΟΜΑ...ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΩΤΑ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ,Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ...
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΕΤΣΙ Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ!!!ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ...
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΡΡΕΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΓΙΑ ...ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ...

13/09/2003, 19:44:57
ααααχ θαλασσιτσα ,ααααχ και να ηταν θειος μου ο ποσειδωνας :)))))))))))))))))))))))

ασχετο στην βαφτιση μου δεν εβγαλα κλαμα,μοναχα οταν με βγαλανε στο τελος απο την κολυμπηθρα.

υπεροχο μερος,μου αρεσουν οι νυχτες που εχουν ζωη,μου αρεσει να ειμαι ξαπλωμενος και να νοιωθω -να ακουω γελια,χαρες,τραγουδια,μουσικη,λατρευω το καλοκαιρι.

θυμαμαι ενα παλιο τραγουδακι που ακουγα σε μια κατασκηνωση που ημουν :

"suzana suzana suzana i love you very much" xaaaxxaxaxaxa

να ειστε καλα,με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

MasvidalΜέλος
14/09/2003, 00:32:53
quote:

quote:

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ (ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ).ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ....ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.

ΩΩΩΩ!!!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΗΧΑΝΗ;
ΚΑΙ ... ΓΑΛΑΖΙΑ;!!!

Ε,ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ...

Τι λες για ... κατι τετοιο ας πουμε ? Ισως δεν ειναι αυτο που θα ηθελες αλλα πιστεψε με ! Σε παει ΠΑΝΤΟΥ ....σε ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ !!

Τι λες ....? Εισαι για μια βολτιτσα ?

Edited by - Masvidal on 14/09/2003 00:34:12

14/09/2003, 15:39:55
quote:
Τι λες ....? Εισαι για μια βολτιτσα ?

ΒΟΛΤΙΤΣΑ;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ...ΜΑΚΡΥΑ!!!
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΙΡΛΑΝΔΙΑ...

14/09/2003, 17:01:51
Το ψηλότερο δέντρο εκεί είναι ο μαϊντανός !

Με χιουμοριστική διάθεση Ramoglou

Ο κακός λύκος