- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Τι αστρικο σωμα θα εχει ενας κλωνοποιημενος ανθρωπος ;
( Αν θα εχει ... )
-Τι εστί Θεός;
-Ανθρωπος Αθάνατος
-Τι δε Ανθρωπος;
-Θεός Θνητός
Edited by - KaFriLa on 06/06/2004 16:57:15
Τωρα θα ηθελα να θεσω αλλη μια ερωτηση. Παραπανω αναφερθηκε πως το αστρικο σωμα πεθενει και ο "ανθρωπος" παει στο νοητικο κοσμο…τι πληροφοριες εχουμε για αυτον?
Επισης θα ηθελα να μαθω για το αιτιατο πεδιο.
...αυτα και παλι ευχαριστω
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Προσωπηκα ειχα παει σε σεμιναριο της Νεας Εποχης και ανεπτηξα ESP αλλα αφησα την εξασκηση λογω του σχολειου…το καλοκαιρι θα ξαναρχισω την εξασκηση.
Χαλαρωσε και σκεψου εναν γνωστο του οποιου δεν γνωριζεις πως ειναι το σπιτι. Φαντασου πως μπορει να ειναι το σπιτι του και κρατα σημειωσεις. Μετα απλως ρωτα τον γνωστο σου για να δεις κατα ποσο ταιριαζει η περιγραφη σου.
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
( Αν θα εχει ... )
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΟΥΜΕ.
Η "ΚΡΙΓΙΑΣΑΚΤΙ" ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ.
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΜΕΤΑ -ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ 7 ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ -ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ- ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ -ΔΕΒΑΧΑΝ- ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΘΗΣ
ΞΕΧΝΑΜΕ
ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΝΟΜΑΣΤΕ.
"ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ"
ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ή ΟΧΙ,
ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ή ΟΧΙ.
SAMSARA

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΘΗΣΞΕΧΝΑΜΕ
ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΝΣΑΡΚΩΝΟΜΑΣΤΕ.
"ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ"
ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ή ΟΧΙ,
ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ή ΟΧΙ.
Αυτό είναι ένα από τα σημεία που με μπερδεύουν σε ότι έχει να κάνει με τη ψυχή και τη μετενσάρκωση, από αυτά που έχω ακούσει και έχω διαβάσει μέχρι τώρα.
Ας υποθέσουμε ότι στόχος είναι η εξέλιξη της ψυχής και ότι αυτό δε πραγματοποιείται σε μια ζωή και μετενσαρκώνεται για να συνεχίσει και να προσπαθήσει να υλοποιήσει τον στόχο.
Με το να περνάει από το στάδιο από το οποίο δε θυμάται τι έχει συμβεί στην ή στις προηγούμενες ζωές και στην ουσία να ξεκινάει από το μηδέν κάθε ζωή, δεν είναι μη συμβατό ?
Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε παρατηρώντας τον κόσμο και τη φύση η εξέλιξη είναι μια συνεχής διαδικασία.
Αυτά τα κενά μεταξύ των ζωών πως δένουν με την έννοια εξέλιξη της ψυχής και πως τη βοηθούν ?
Γνωρίζει κάποιος κάποια σχετική ερμηνεία ή εξήγηση για αυτό το θέμα ?
Ή μήπως τελικά δεν ισχύουν τα περί μετενσαρκώσεως ?
Οπότε και η ΑΠ έχει μια άλλη διάσταση και όχι αυτή που δίνεται μέσα από τις διδασκαλίες του εσωτερισμού ?
Ελπίζω να μην είμαι πολύ εκτός θέματος ...
Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως μπορούμε με τη σκέψη μας να βοηθήσουμε αγαπημένο άτομο νεκρό? Οταν κάποιος έχει χάσει κάποιον, σίγουρα το βράδυ τον σκέφτεται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βοηθάμε όμως. Και πως επιδρά ακριβώς, πάνω του η θλίψη μας?
Ευχαριστώ
χωρίς να το θέλω. Ούτε καν τα πίστευα τότε.
Μιλάω για το 1989. Κοιμόμουνα μαζί με κάποιον, εγώ στο πλάι και ξαφνικά ένιωσα ότι ήμουν ένα μέτρο πάνω από το σώμα μου, ακριβώς
στην ίδια στάση.
Σκέφτηκα τότε, μα πως είναι δυνατόν να είμαι εδώ και ταυτόχρονα να
κοιμάμαι κιόλας. Ο φόβος μου φαίνεται ήταν τόσο ισχυρός που μπήκα
στο σώμα μου σε κλάσματα δευτερολέπτου και συνέχισα τον ύπνο μου.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι θα γινόταν αν την ώρα που ήμουν
έξω από το σώμα μου , ο φίλος μου με αγκάλιαζε ή με σκούνταγε, έστω και κατά λάθος.
Ευχαριστώ
quote:Φίλη FALIRO, καλησπέρα.
Φίλε ΣΤΕΦΑΝΕ,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως μπορούμε με τη σκέψη μας να βοηθήσουμε αγαπημένο άτομο νεκρό? Οταν κάποιος έχει χάσει κάποιον, σίγουρα το βράδυ τον σκέφτεται. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βοηθάμε όμως. Και πως επιδρά ακριβώς, πάνω του η θλίψη μας?
Αυτό το απόσπασμα το αναφέρει ο επίσκοπος C.W. Leadbeater, στο βιβλίο του "Το Αστρικό έργο και οι Ψυχικές Δυνάμεις".
Ο συγγραφέας, με τεράστια εμπειρία στο αστρικό πεδίο, αναφέρει κάποιους τρόπους, που όντας συνειδητός στον αστρικό κόσμο, μπορεί κανείς να προσφέρει εποικοδομητική εργασία.
Βοηθάμε, λοιπόν, γιατί αν σκεφτούμε έντονα κάποιον, πριν κοιμηθούμε, με θετικά συναισθήματα, είναι πολύ πιθανόν να βρεθούμε στο αστρικό πεδίο κοντά του και ανάλογα με τη συνειδητότητά μας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του.
Ζήσε τη στιγμή!

Έχουν μεταφραστεί τα courses, στα Ελληνικά και διαβάζοντάς τα, τα βρήκα πολύ καλά. ![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Πάντως, περιλαμβάνουν πολύ καλό υλικό. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

- Τοτέ της Ελλάδας πες αλεύρι!
- Αλεύρι
- Η μαμά σου σε γυρεύει
Χαμός στο στάδιο από τους υποστηρικτές του ΤτΑ, πανζουρλισμός, τον τάπωσε τον ΤτΕ.
Στο στάδιο μετα βίας έρχεται ησυχία μια και είναι η σειρά του ΤτΕ να απαντήσει:
- Τοτέ της Αμερικής πές Coca Cola
- Coca Cola
- Άντε και !#$%!%!#$!!
Παγωνιά στο στάδιο. Οι κριτές παρατηρούν ότι δεν κάνει ομοιοκαταληξία.
Και ο Τοτός της Ελλάδας απαντά (και κερδίζει το βραδείο)
- Η Coca Cola πάει με όλα!!!
quote:
Διαβάσατε ποτέ το όνομα της CocaCola ανάποδα και συνεχόμενα; Βέβαια όχι, ρε κουτορνίθια. Εγώ ως συνεπής συνομωσιολόγος το έκανα για εσάς. Και τι βρήκα;Ιδού
ALOC ACOC ALOC ACOC ALOC ACOC
Και για να σας βοηθήσω, το εξελληνίζω και κολλάω τις λέξεις
ΑΛΟΚΑΚΟΚΑΛΟΚΑΚΟΚΑΛΟΚΑΚΟΚΑΛΟΚΑ
ΝΑΙ. ΝΑΙ!!! ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
Διαβάζεται ως ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ.
Πλάκα πλάκα ήρθε και έδεσε το γλυκό....:
quote:
Λοιπόν, εντελώς φιλικά, άνοιξε κανένα αρχαίο κείμενο και διάβασε για το περίφημο ABPA KAΔ ABPA, λέξη με δόνηση που προέρχεται απο τον ABPAΞA, θεϊκή-ενεργειακή μορφή σαν σύνολο (η ενέργεια του καλού και κακού μαζί, το σύμπαν, η συνολική δύναμη)...Δεν εμπεριέχεται σε καμμιά θρησκεία, είναι το απόλυτο (καλό δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει κακό κλπ).
THOTH μη χάνεσαι...![]()
![]()

quote:
Λοιπόν, εντελώς φιλικά, άνοιξε κανένα αρχαίο κείμενο και διάβασε για το περίφημο ABPA KAΔ ABPA, λέξη με δόνηση που προέρχεται απο τον ABPAΞA, θεϊκή-ενεργειακή μορφή σαν σύνολο (η ενέργεια του καλού και κακού μαζί, το σύμπαν, η συνολική δύναμη)...Δεν εμπεριέχεται σε καμμιά θρησκεία, είναι το απόλυτο (καλό δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει κακό κλπ).
ΟΠΟΤΕ Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ , ΗΛΙΟΣ - ΦΕΓΓΑΡΙ , ΓΙΝΚ-ΓΙΑΝΚ, SHIVA-VISHNU KAI H ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!![]()
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ![]()
ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ![]()
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ![]()
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
...τότε θεωρούνταν ως σύμβολα θετικής ενέργειας, τυχερά σύμβολα με λίγα λόγια.
Την ίδια εποχή περίπου κάποια Αμερικάνικη ολυμπιακή ομάδα, αυτή του στίβου νομίζω, χρησιμοποίησε την σβάστικα για σύμβολο της.
Βέβαια όλα αυτά άλλαξαν όταν αυτή χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί όπου και δαιμωνοποιήθηκε.
Τώρα όσον αφορά την "μυστική" συνταγή, είναι καταχωρημένη σαν πατέντα στο Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό Γραφείο Πατεντών και είναι ιδιοκτησία της Coca-Cola, για αυτόν τον λόγο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλη εταιρία.
Η Coca-Cola έχει στην ιδιοκτησία της 800 πατέντες στις Ηνωμένες Πολιτίες και 1600 περίπου στην Ευρώπη!
Από το 1885 που ανακαλύφθηκε περιείχε 1/400 του γραμμαρίου κάποιας ουσίας από τα φύλλα της κόκας, εκεί οφείλεται και η ονομασία της, αργότερα το 1929 που η κοκαϊνη απαγορεύτηκε σταμάτησαν να την βάζουν και στην Coca-Cola.
Αρχικά την Coca-Cola την πούλαγαν τα φαρμακεία με την μορφή σιροπιού.
Το αξιοθαύμαστο είναι ότι η Coca-Cola τον πρώτο χρόνο έβγαλε 50 δολλάρια ενώ τα έξοδα ήταν 70 δολλάρια, έτσι τον πρώτο χρόνο βγήκε χαμένη.
Στα επόμενα 5 χρόνια οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4000% λόγο της διαφήμισης!
Λίγα λόγια για την ιστορία της Coca-Cola....
http://inventors.about.com/library/inventors/blcocacola.htm
Και για την ιστορία με την κοκαϊνη και την Coca-Cola....
http://www.snopes.com/cokelore/cocaine.asp
Έδειξε λοιπόν 2 τύπους που αναπαρήγαγαν αυτούς τους μύθους για να δουν ποιοί αληθεύουν, αρχικά έριξαν 1 κέρμα σε 1 δοχείο με Coca-Cola και 1 άλλο σε δοχείο με κάποιο οξύ και το άφησαν για 2 μέρες(αν θυμάμαι καλά), όταν τα έβγαλαν αυτό που ήταν στην Coca-Cola είχε διαβρωθεί ελαφρώς και δεν είχε τρυπήσει όπως έλεγε ο μύθος το άλλο δεν είχε πάθει τίποτα.
Ύστερα έκαναν το ίδιο αλλά αντί για κέρμα έβαλαν από 1 μπριζόλα σε κάθε δοχείο, μετά από μερικές μέρες τις έβγαλαν και αυτή που ήταν στο οξύ είχε γίνει κομμάτια ενώ αυτή που ήταν στην Coca-Cola δεν είχε πάθει τίποτα εκτός από το αναμενόμενο σάπισμα.
Στο επόμενο πείραμα έριξαν Coca-Cola σε σκουριασμένες βίδες, το αποτέλεσμα ήταν να φύγει η επιφανειακή σκουριά αλλά όχι σε βαθμό που θα μπορούσε να βοηθήσει να ξεβιδωθεί όπως θα γινόταν με 1 απλό αντισκουριακό.
Μετά έτριψαν 1 θαμπωμένο μεταλλικό προφυλακτήρα και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, ο προφυλακτήρας έγινε σαν καινούργιος.
Τέλος δοκίμασαν να καθαρίσουν αίμα που είχαν ρίξει στην άσφαλτο, τελικά η Coca-Cola είχε καλύτερα αποτελέματα από το νερό.
Τώρα όσον αφορά για την επίπτωση στο στομάχι, εγώ πριν 10 χρόνια που έπινα περίπου 2 λίτρα Coca-Cola κάθε μέρα, έπαθα κωλικό (τρύπησε το στομάχι με λίγα λόγια) που κατά τους γιατρούς οφειλόταν στην Coca-Cola, από τότε δεν έχω ξαναπιεί κανένα αναψυκτικό εκτός από Amita.
ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ
Όπως όλοι ξέρετε, οι ταινιες αποτελουνται απο καρε εικονων και για να δουμε μια κινηση χεριου π.χ θα παιξουμε τις εικονες πολυ γρηγορα, αλλα ολοι το ξερουμε αυτο.Το ματι μας δεν μπορει να δει λιγοτερου το 1/10 του δευτερολεπτου.
Η κοκα κολα λοιπον εκανε ενα "πειραμα". Αναμεσα στα καρε των εικονων εβαλε και μια εικονα σκετη που ελεγε μονο "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ" φυσικα ο κοσμος ουτε που παρατηρησε αυτη την εικονα.
Μεσα σε ενα διαστημα 2 μηνων οι πωλησεις της κοκα κολας ειχαν αυξηθει κατα 70%!!!
Φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα παραδειγματα...
Απλως για να ξερετε ο διευθηντης της κοκα κολας παλιοτερα ειχε παρε δωσε με συνομωσιες...

I don't exist.

...Στο παραπανω,παρατηρηστε τις δεξιοστροφες σβαστικες (συμβολο αρχαιων λαων κλεμμενο απο τους Ναζι)