- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Σχεδόν 60 χρόνια έχουν περάσει από την ήττα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, από την ατυχή έκβαση του δραματικού αγώνος εναντίον της τρισάθλιας εκείνης μπολσεβικικο-δημοκρατικής συμμαχίας.
Τι λες ρε φίλε?
Μήπως να μας εξήγούσες που θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αν η έκβαση αυτή δεν ήταν ατυχής?
Θα μπορούσες να είσαι δω και να μας τα λες αυτά?
Και αν θα τα έλεγες θα χρησιμοποιούσες την ελληνική?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ!
Και μετά μιλάμε για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
Ντροπή γιατί απ'ότι φαίνεται όταν κάποιοι άλλοι πολεμούσαν στην αντίσταση τους Γερμανούς κάποιοι άλλοι που το έπαζαν χαφιέδες τώρα το παίζουν Εθνικοσοσιαλιστές

Eίναι ατυχής η έκβαση αυτή βάση της οποίας η χώρα μας σήμερα δεν είναι υποδουλωμένη στους Γερμανούς?
Πόσο μπορεί ένας άνθρωπος που σκέφτεται με αυτό τον τρόπο να είναι πατριώτης????
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!
Eχετε βαλθεί να με τρελλάνεται την έρμη...
Ο ένας δεν ήξερε ότι στο Αουσβιτσ κατέληξαν και έλληνες και ο άλλος θεωρεί "ατυχία" την απελευθέρωσή μας από τους συμμάχους...
Πάω να φάω ένα σκόρδο να μου ρίξει την πίεση...

Τυπικό δείγμα δηλαδή δημοκρατικής πρακτικής ! Το βιώνουμε άλλωστε, εδώ και 60 χρόνια...Και όχι μόνο. Η επιδερμική τους αντίληψη για τα πράγματα δεν τους επιτρέπει, όχι μόνο να κρίνουν, αλλά ούτε καν να έχουν άποψη !
Βεβαίως, το θέμα είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – όπως διατυπώθηκε από τον thule. Πίστευα ότι αυτόν αναλύουμε . Αν θέλει ο thule, ας τοποθετηθεί. Γι αυτό και στην ανάλυσή μου απέφυγα να μπώ σε αναφορές για την τραγωδία του Μεγάλου εκείνου Ευρωπαϊκού Πολέμου. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να παραθέσω ακράδαντα στοιχεία για το ΠΟΙΟΙ πραγματικά θέλησαν εκείνη τη Σύγκρουση, ΠΟΙΟΙ την προκάλεσαν και το σπουδαιότερο... ΠΟΙΟΙ βγήκαν κερδισμένοι απ’ αυτήν! Δεν το έκανα. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι το θέλουν. Και μάλιστα με κωμικά πυροτεχνήματα νομίζουν ότι εκφράζουν κάποια θέση!! Όμως με υποθέσεις ΔΕΝ γράφεται η Ιστορία. Έχουν μπερδέψει και την προσπάθεια εκτουρκισμού μας από τους Οθωμανούς (την οποία πολλοί θα ήθελαν για να δικαιολογήσουν την τουρκογύφτικη αισθητική τους που την...αποκαλούν «ελληνικό τρόπο ζωής»...) με τη Μάχη των Οχυρών... Τί να πει κανείς ! Φυσικά, τα αρρωστημένα μυαλά είναι , όχι οι Εθνικοσοσιαλιστές ( που θέλουν να τους ταυτίζουν με τους μαυραγορίτες...) , αλλά αυτοί που σήμερα μας εξουσιάζουν, οι προδότες πολιτικοί μας, που ονομάζουν την ήττα «ρεαλισμό» και ανενόχλητοι καταστρέφουν το Έθνος και τη Ράτσα ! Είναι αυτοί που και τότε ήσαν μαυραγορίτες, ύστερα φόρεσαν τη μάσκα του... «αντιστασιακού» και τώρα αφελληνίζουν το Έθνος (βιολογικώς και πνευματικώς).
Θα πώ όμως κάτι για να τελειώνουμε. Είναι πραγματικά τρομερό να συνειδητοποιούμε σήμερα ότι οι Έλληνες χρησιμοποιήθηκαν από τους Άγγλους στα πλαίσια εκείνης της σκοτεινής σκευωρίας του Β’ ΠΠ. Τα γεγονότα όμως καταδεικνύουν ότι όχι μόνο μας χρησιμοποίησαν για τα σχέδιά τους, αλλά και μας εξαπάτησαν ! Αφού μας έκαναν μέρος του αδελφοκτόνου – κατ’ ουσίαν – παγκοσμίου πολέμου, ουδέποτε τίμησαν τις υποσχέσεις τους. Και η μόνη ανταμοιβή για τις θυσίες μας, ήταν ένας ανταρτοπόλεμος που χώρισε την Ελλάδα στα δύο! Και μια Κύπρο – αποκία των «Συμμάχων» μας , γεμάτη τάφους !
Και τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν είναι άλλα: Είμαστε ευτυχέστεροι, απ΄ότι πρίν τον Πόλεμο; Έχουμε καλύτερα σχολεία, καλύτερους καθηγητές, πραγματική Παιδεία, Ελληνική Κλασική Παιδεία; Δημιουργήσαμε έναν Ειρηνικό Κόσμο , όπως μας έλεγαν οι «Σύμμαχοι» τότε; Έχει η Πατρίδα μας τη θέση που της πρέπει; Αυτός ήταν ο κόσμος των Οραμάτων μας; Αλήθεια, μήπως οι παππούδες μας πολέμησαν για μια πολυφυλετική κοινωνία; Μήπως πολέμησαν, για να γίνει η πατρίδα μας καταφύγιο αλλοφύλων ; Μήπως πολέμησαν για να ξεπουληθεί τόσο άνανδρα ο Ελληνισμός της Β.Ηπείρου, της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου, της Κύπρου... και εν τέλει ολοκλήρου της Ελλάδος; Μήπως πολέμησαν για να μας εξουσιάζει μια μαφιόζικη κλίκα επαγγελματιών πολιτικάντηδων ; Μήπως πολέμησαν, για να χορεύουν κάποιοι ζεϊμπέκικα με τους «αδελφούς»(!) Τούρκους; Μήπως πολέμησαν, για να γεμίσει η χώρα μας σκυλάδικα και «μπαράκια», στα οποία η «νεολαία» μας .. «διασκεδάζει» και «ξεδίνει»; Μήπως πολέμησαν, για γίνει η Πατρίδα μας παράδεισος της Πορνείας και των Ναρκωτικών; Δε θα συνεχίσω... Τα παραπάνω φυσικά, είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι Ευρωπαϊκές Πατρίδες – αφού και τα εκεί Συστήματα, αποτελούν μέρος του μεγάλου και πυώδους αποστήματος που λέγεται Παγκοσμιοποίηση... Όλες οι Ευρωπαϊκές πατρίδες τότε, έπαιξαν στο βρώμικο παιχνίδι του Διεθνούς Σιωνισμού και έχασαν – ας ευχηθούμε, όχι οριστικώς...
Τιμούμε τους νεκρούς μας και τη θυσία τους – αυτή άλλωστε είναι μια γνησίως Εθνικοσοσιαλιστική θέση (σε αντίθεση με τους δεξιούς κι αριστερούς εκμαυλιστές που βιάζονται να τα κατργήσουν όλα ως... «φασιστικά»!!!) – αλλα, αυτό δεν μας εμποδίζει σε καμία περίπτωση να έχουμε άποψη για τα γεγονότα του Β’ΠΠ και την Παγκόσμια Ιστορία.
Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι οι μακελλάρηδες και αιμοδιψείς Ρούσβελτ, Τσώρτσιλ και Στάλιν, αγωνίστηκαν για την Ελευθερία μας!!! Σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι ο Διεθνής Σιωνισμός υπερασπίστηκε την Ιδέα της Ευρώπης !!! Τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που έπεσαν στα πεδία των μαχών τα τιμούμε – αλλά δεν θα ήθελαν σίγουρα τη σημερινή φρικτή πραγματικότητα ! Το Καθήκον μας είναι να αγωνιστούμε για την ανατροπή της! Για να μην ξαναζήσουμε τη φρίκη εκείνη! Για να υπάρχουμε – ως Φυλή ! Για να μη χαθούμε στις μυλόπετρες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης !
Όπως όμως είπε κι ο φίλος steelspring, ας παραμείνουμε στο θέμα που είναι «Εθνικοσοσιαλισμός» - όσοι μπορούν...

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 19/04/2004 21:15:55
Τον παππου μου τον ρημαξαν στο ξυλο και τον κρατησαν πολύ καιρο στο κελι
για να παραδοσει την κυνηγετικη καραμπινα που ειχε……..
Ευτυχως που ηταν ξεροκεφαλος και δεν ειχε ιδεα από εθνικοσοσιαλισμο και δεν την παρεδωσε και ετσι την εχω εγω τωρα …………….
Ευτυχως παντος που δεν νικησαν οι χιτλερικοι γιατι τωρα για να παμε
για κανα καφε θα επρεπε να βαφουμε τα μαλλια με οξυζενε και να βαζαμε μπλε φακους επαφης………..
--
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Εγώ τα παιδιά δεν τα παρεξηγώ... Γουστάρουν μαύρη δερμάτινη στολή, μαστιγιάκι, ψηλή μπότα και κοφτή ομιλία. Τα φετίχ αυτά πολλές φορές προέρχονται απο κακοποιήσεις κατα την παιδική ηλικία που απ'ότι φαίνεται πρέπει να έφαγαν πολλές. Ειδικά ο ΠΑΡΕΜΕ-ΝΙΩΝ πρέπει να έχει περάσει πολύ άσχημα.
Είναι άλλωστε γνωστό οτι η ελληνική χρυσή αυγή κατακλύζεται απο σκλυροπυρηνικούς gay που κάνουν όργια μεταξύ τους.. υπάρχει και άρθρο στο ελληνικό indymedia που άμα με τσαντίσετε πολύ θα το ανεβάσω εδώ για να δείτε τι πρεσβεύουν αυτά τα παληκαράκια της φακής.
ευχαριστώ
--
quote:
Εγώ τα παιδιά δεν τα παρεξηγώ... Γουστάρουν μαύρη δερμάτινη στολή, μαστιγιάκι, ψηλή μπότα και κοφτή ομιλία. Τα φετίχ αυτά πολλές φορές προέρχονται απο κακοποιήσεις κατα την παιδική ηλικία που απ'ότι φαίνεται πρέπει να έφαγαν πολλές. Ειδικά ο ΠΑΡΕΜΕ-ΝΙΩΝ πρέπει να έχει περάσει πολύ άσχημα.
Είναι άλλωστε γνωστό οτι η ελληνική χρυσή αυγή κατακλύζεται απο σκλυροπυρηνικούς gay που κάνουν όργια μεταξύ τους.. υπάρχει και άρθρο στο ελληνικό indymedia που άμα με τσαντίσετε πολύ θα το ανεβάσω εδώ για να δείτε τι πρεσβεύουν αυτά τα παληκαράκια της φακής.
Δώσε να δούμε και εμείς
Ας επανέρθουμε όμως στο θέμα, ύστερα από όσους πίστεψαν ότι προσπάθησαν να το γελοιοποίησουν... Ελπίζω να σοβαρευτούν.
Edited by - AION on 20/04/2004 14:24:52
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δεν θα μπορούσα να πω ότι είμαι η πλέον ειδική στο θέμα της κατάρας, αν και έχω τσακώσει δυστυχώς αρκετές φορές τον εαυτό μου συνειδητά ή μη να εξαπολύει. Και δυστυχώς, οι περισσότερες κατάρες, πιάνουν. Και οι ευχές πάλι. Εξαρτάται πάντα από ποιός τις δίνει, και πόσο τις πιστεύει αυτός που τις ακούει.
Νομίζω πως το θέμα έχει σχέση με την αυθυποβολή εν μέρει, αφού αν πιστέψεις την κατάρα, θες και τα παθαίνεις.
Είναι κάτι σαν μαγεία (και οι μάγοι χρησιμοποιούν κατάρες), ακόμη και σαν το μάτιασμα. Εκεί θα έθετα προσωπικά και τη μεταφυσική ερμηνεία της κατάρας. Δηλαδή, όπως στο μάτιασμα, κάποιο άτομο στέλνει έντονη αρνητική ενέργεια σε ένα άλλο με διάφορα αποτελέσματα.
Υπάρχει βέβαια και η "κατάρα της μάνας", που λένε ότι πιάνει.
Γιατί;
Καλά θα ήταν εδώ, να μας διαφωτίσει και κάποιος άλλος που ίσως ξέρει περισσότερα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ...
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΩΣ ΕΝΑΝ ΟΡΟ...
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ...ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ...
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ +ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ 'ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΩ+ΠΙΑΝΟΥΝ!...
ΚΑΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ..ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
PADOS TA PARAFISIKA,ISOS KE PARAPSIXOLOGIKA FENOMENA KAPIA STIGMI PREPI NA TA EREVNISUME AN EGO PROSOPIKA DEN PISTEVO AKOMA META APO AUTO PU EPA8A.
KALO INE NA MIN FERNUME TON ALO SE TETIA 8ESI OSTE NA XESTOMIZI APO NEVRA I APO ZILIA KAKOI8IES KE IBRIS STON VA8MO TIS KATAAAAAAAAAARAS
Leonardo
ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΝΚΣ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ.
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 08/01/2003 03:29:22
Συμφωνούμε καταρχήν οτι όλα είναι ενέργεια ? Αφού όλα λοιπόν είναι ενέργεια τότε και ο λόγος μας είναι μια ενέργεια. Συγκεκριμένα είναι ήχος που έχει δόνηση και παλμό τα οποία εξαρτώνται απο το δυναμικό που εμείς μπορούμε να δώσουμε δηλαδή απο την εξέλιξή μας σαν πνευματικές υποστάσεις.
Οι κατάρες ,η βασκανία και η μαγγανία είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα (και γιαυτό και στο ευχολόγιο αντιμετωπίζονται πάντα μαζί)Είναι ενέργεις που σκοπό έχουν να κάνουν κακό σε κάποιον άνθρωπο. Το ερώτημα είναι αν αυτές οι ενέργειες μπορούνε να επηρεάσουν τον άνθρωπο.... Φυσικά και μπορούνε όπως και όλες οι άλλες ενέργειες (μαγνητισμός,ηλεκτρισμός κοκ)Το θέμα είναι οτι επηρεάζουν όσους διαθέτουν τις κατάλληλες υποδοχές για κάτι τέτοιο... και ποιές είναι αυτές ? Είναι τα κενά που μπορεί να υπάρχουν στην ασπίδα μιας υπόστασης, την αύρα της... Μια αύρα που δεν ενισχύεται απο καλές σκέψεις και έλξη φωτός είναι πολύ εύκολο να επηρεαστεί απο κάθε είδους ενέργεια ,όχι μόνο απο κατάρες και αυτό γιατι σύμφωνα με τους νόμους της δημιουργίας "όπου δεν υπάρχει φως υπάρχει κάτι άλλο...γιατι στην δημιουργία δεν υπάρχει κενό..."
Το άλλο ερώτημα είναι τι γίνεται με αυτόν που εξαπολύει μια τέτοια ενέργεια... Εκεί το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η συνειδητότητα... Υπάρχουν αυτοί που μπορεί να το κάνουν τελείως ασυνείδητα επειδή κάπου το άκουσαν και μιμούντε και υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν συνειδητά.... Και στις δύο περιπτώσεις ο ενεργών χρεώνεται με αποστολή αρνησης απλά στην δεύτερη η χρέωση είναι πολύ μεγαλύτερη όπως καταλαβαίνεται και αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται το διπλάσιο δυναμικό για να μετανοήσει και να μετατοπιστεί.
Το αντίθετο της κατάρας είναι η ευχή... πολλές φορές όμως κάτι που εμέις βλέπουμε σαν ευχή μπορεί να είναι ένα "δέσιμο" για την υπόσταση του άλλου... γιαυτό ο λόγος μας πρέπει πάντα να είναι προσεκτικός και να μην τρέχει πιο μπροστά απο τη σκέψη...
'manava seva, madhava seva'
Parto filika,se euxaristo poli.
Agapa gia na min misis.
Leonardo