ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- arlinghton street - - Κινηματογράφος -

- arlinghton street - - Κινηματογράφος -

lampros5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
lamprosΝέο Μέλος
19/10/2004, 10:34:21
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ arlinghton street Η ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ << Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΛΙΝΚΤΟΝ >>.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ. ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ , Η ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ( ΤΙΜΟΘΙ ΜΑΚ ΒΕΙ - ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ) ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΩΝΩΣΕΙ.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.

oneiric1Μέλος
21/10/2004, 10:51:12
Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες.

Μια "πανέξυπνη" ταινία, που καταφέρνει να σε "υποψιάσει" για το πως έχουν γίνει κάποια από τα τρομοκρακτικά χτυπήματα παγκοσμίως.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

lamprosΝέο Μέλος
22/10/2004, 09:05:07
ΦΙΛΕ/Η oneiric1

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΩΝ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΘΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΤΛ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ?

Η ΠΡΟΡΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΤΑΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

oneiric1Μέλος
22/10/2004, 17:02:08
Φίλε Λάμπρο,

Eμαι φίλη και με λένε Ειρήνη.

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα ν’ απαντήσω καλύτερα για τον ρόλο του Τιμ Ρόμπινς στην ταινία! Ένας απίστευτος ηθοποιός, σε μία απίστευτη ταινία!

Πανέξυπνη, γρήγορη ταινία, που δεν «πουλούσε» πουθενά το σενάριο της. Πραγματικά από τις πιο έξυπνες ταινίες που έχω δει και ειλικρινά, μ’ έβαλες σε πολλές σκέψεις.

Ο Τιμ Ρόμπινς απίστευτος. Μου έχει μείνει αξέχαστος ο τρόπος που άλλαζε το βλέμμα του τις στιγμές που υποδυόταν τον απλό, συνηθισμένο και βαρετό καθημερινό άνθρωπο με τις στιγμές που υποδυόταν τον τρομοκράτη....!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

lamprosΝέο Μέλος
25/10/2004, 07:58:14
ΦΙΛΗ oneiric1

ΤΑΝΙΑ : Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ
-ΤΗΣ ΡΙΤΑ ΧΕΙΓΟΥΟΡΘ-

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΙΜ ΡΟΜΠΙΝΣ.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.