- ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΡΕΙΚΙ - ΙΩΧΡΟΥΝ ΠΥΡ Η JOHREI? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Ευχαριστώ
quote:
Ποιά είναι η διαφορά του από το ρέικι?.
Καταρχήν υπάρχουν πολλές διαφορές, θα σου παραθέσω αυτές που είναι καθαρά πρακτικής και τεχνικής πρώτα.
1 Δεν ακουμπάς τον άλλον παρά κάνεις την θεραπεία με το χέρι σε απόσταση 30 - 40 εκατοστών
2 η συνεδρία κρατάει 20 λεπτά
3 κάνεις με το ένα χέρι μόνο κάθε φορά και όταν κουράζεται το ένα το κατεβάζεις και σηκώνεις το άλλο.
4 Δεν υπάρχουν σύμβολα, απλά σου δίνεται ένας μετασχηματιστής με σύμβολα που τον φοράς πάνω σου και σου δίνει την δυνατότητα να επικαλείσαι την ενέργεια
5 Μπορείς να κάνεις απο μακριά από τον πρώτο βαθμό
6 Υπάρχει πολύ μεγάλη φιλοσοφία και το Ίδρυμα Μοκίτι Οκάντα όπως ονομάζεται είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό και ειδικά Βραζιλία και ανατολικές χώρες όπου έχουν δημιουργήσει πρότυπα του Ιδανικού Κόσμου για το οποίο πραγματεύεται η φιλοσοφία τους.
Τώρα προσωπικά μπορώ να πω οτι νιώθω το Johrei πολύ πιο φωτιά απο το Ρέικι και (πάντα προσωπικά) το θεωρώ δυνατότερο και πιο αποτελεσματικό από το Ρέικι.
Αυτά βασικά
quote:
Πως ήρθες σε επαφή με το johrei
Αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία, θα σου πω μόνο οτι με τον τρόπο στον οποίο ήρθα πίστεψα απόλυτα στην συμπαντική συγχρονικότητα και ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.
quote:
έχεις δώσει ποτέ συνεδρία σε βαριές περιπτώσεις?, ποιά είναι η ηλικία σου?
Συνήθως συνεδρίες κάνω σε βαριές περιπτώσεις και μάλιστα πολύωρες συνεδρίες.
Είμαι 21 ετών,
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?
Ευχαριστω πολυ!
η μοναδικη φορα που ειδα να πραγματοποιουνται ενεργειακες θεραπειες ηταν κατα την διαρκεια της επισκεψης μου στην βραζιλια στον θεραπευτη john of god.εμπειρια που με συγκλονισε και που μοιραστηκα μαζι σας.εκει ακουσα για πρωτη φορα για το reiki,την βιοενεργεια και αλλες μεθοδους μεταδοσης ενεργειας για θεραπευτικους σκοπους.
θυμαμαι χαρακτηριστικα καποιο περιστατικο.ενω ημασταν στην σειρα και περιμεναμε να μας δει ο θεραπευτης,ο μπροστινος μου,αγγλος στην καταγωγη αρχισε να φερεται παραξενα.ειχε πεσει στα γονατα,κλαιγωντας,το ενα του χερι ηταν σηκωμενο ψηλα και τα δαχτυλα του συσπωνταν ανεξελεγκτα.τετοια περιστατικα βεβαια ειναι συνηθισμενα σε αυτον τον χωρο λογω της παρουσιας των οντοτητων που θεραπευουν μεσω του john of god kai που πολλες φορες πραγματοποιουν αορατες εγχειρησεις και θεραπειες σε καποιους απο οσους βρισκονται εκει,με αποτελεσμα καποιοι ανυποποψιαστοι να λιποθυμουν λογω της μεγαλης ενεργειας που λαμβανουν,η να ξεσπουν σε κλαματα η να φερονται καπως παραξενα,οπως ο αγγλος φιλος μας.θυμαμαι λοιπον τη στιγμη που το παιδι αυτο ηταν πεσμενο στα γονατα και εδειχνε να υποφερει οτι τον πλησιασε καποια βοηθος του john of god για να τον βοηθησει.πηγε διπλα του και τοποθετησε τις παλαμες της καποια εκατοστα μακρυα απο το σωμα του ,αμεσως το παιδι ηρεμησε και σηκωθηκε.με το που απομακρυνε τα χερια της απο το σωμα του το παιδι ξαναπεφτει στα γονατα και αρχιζει να κλαιει.ξαναπροσπαθει παλι η βοηθος με τον ιδιο τροπο και το παιδι αμεσως συνερχεται και πεφτει στην αγκαλια της οπου και οι δυο μαζι πλεον προσπερνουν την ανθρωπινη ουρα που περιμενε και πηγαινουν κατευθειαν στον john of god oπου και εγινε ορατη εγχειρηση.αργοτερα μαθαμε οτι ο αγγλος ηταν φορεας του aids.
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).
φιλικα...
quote:
Μπορει να γινει κατι στις επομενες ημερες?
Ταο, μέχρι τον Ιούνιο τελικά θε είμαι κάθε απόγευμα εκεί οπότε αν θες κι όποτε θες πάρε τηλέφωνο και ζήτα με.
quote:
Μορφεα,δεν ξερω αν ηταν johrei η μεθοδος της βοηθου,η ιωχρουν πυρ αλλα με εντυπωσιασε το ποσο αλλαζαν τα συναισθηματα και η κατασταση του παιδιου οταν η γυναικα αυτη πλησιαζε η απομακρυνε τα χερια της απο κοντα του.
επισης θα ηθελα να μου πεις κατι για τον αγιο γερμανο που ανεφερες καπου γιατι δεν τον εχω ξανακουσει και για τον cryon (υπευθηνο του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου της γης ,οπως λενε).
Φίλε Άρη, την γνωρίζω αυτή τη μέθοδο θεραπείας αν και ποτέ δεν μου έχουν κάνει αλλά όχι δεν έχει να κάνει με το johrei, είναι άλλο είδος ενέργειας. Αυτό είναι ουσιαστικά βιοενέργεια αλλά όταν κάποιος είναι πολύ ισχυρό κανάλι μπορεί να κάνει τα μεγαλύτερα θαύματα. Ο Χριστός φαντάσου χρησιμοποίησε Βιοενέργεια για να κάνει όλες αυτές τις θεραπείες.
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ χειρίζονται την ενέργει της Ιώχρουν Φλόγας. Ο Άγιος Γερμανός ήταν ο φύλακας της Ιώχρουν Φλόγας στην εποχή της Ατλαντίδας και όταν άρχισαν οι καταστροφές τότε ανελήφθη και πήρε μαζί του και το Ιερό Πυρ το οποίο τώρα δίνεται μόνο σε όσους το επικαλούνται ενώ τότε ήταν ελεύθερο και διαθέσιμο σε όλους. Τώρα... περισσότερα πράγματα θα βρεις σε βιβλία, υπάρχουν πολλά βιβλία για Εκείνον.
Όσον αφορά τον Κρύον είναι ένα περίεργο ζήτημα. Ο Κρύον είναι η οντότητα που προκάλεσε τον κατακλυσό της γης πριν από κάποιες χιλιετίες και τώρα έρχεται για δεύτερη φορά να σώσει την ανθρωπότητα αλλάζοντας τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ώστε οι καινούργιες δονήσεις που θα μπουν σύντομα να μην μας τινάξουν κυριολεκτικά στον αέρα. Ωστόσο λέγονται και πάρα πολλά αρνητικά για τον Κρύον και για αυτόν που λέει οτι επικοινωνεί μαζί του, ότι επικοιωνεί με αρνητικές οντότητες του αστρικού πεδίου κ.λ.π. Τώρα δεν ξέρω. Γι αυτό επίσης θα βρεις πολλά βιβλία τα βιβλιοπωλεία.
quote:
Μορφέα έχεις πάρει και τον βαθμό του ρεικι μάστερ? ποιος σε μύησε στην violet flame? ευχαριστώ
Όχι, σταμάτησα στον δεύτερο βαθμό μιας και μετά απο λίγο γνώρισα την Ιώχρουν Φλόγα και με απορρόφησε τελείως. Η δασκάλα που με μύησε στην Ι'ωχρους Φλόγα λέγεται Ελένη Νίτσελε Γραμματικάκη και είναι αυτή που έχει γράψει το βιβλίο " Το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο". Κάνει σεμινάρια και βρίσκεται στον χώρο του Johrei χρόνια τώρα.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

quote:
Ο Άγιος Γερμανός είναι ένα απο τα πιο γνωστά μέλη της Λευκής Αδελφότητας και μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
Συγνώμη, λάθος, τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

og god είναι ο ίδιος με τον βραζιλιάνο θεραπευτή που ήταν στο ΕΙΡΉΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Γιατι ρωτάς όμως;
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ