ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Krios61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
AngusΜέλος
01/02/2006, 19:45:54
Φιλε/η Korleone εγω προσωπικά δεν ακολουθώ τεχνικές για ταξίδια.Και περισσότερο δεν πιστευω σε αυτές.Το να συγκεντρώσω την σκέψη μου και να σκεφτω οτι κάνω ενα ταξίδι είναι εξίσου καλο με το να ακολουθήσω μια ''πανάρχαιη'' τεχνική.Αρα εγω δεν μπορώ να σου μιλήσω για τεχνικές.Επιπλέον κάποια στοιχεία για το μέλλον τα αντλώ όχι απο τέτοια ταξίδια αλλα απο χαρίσματα που μου έχουν δωθεί φυσικά και όχι με κάποιον ''τεχνητό'' τρόπο.Αλλα και πάλι ποτέ δεν κοιτάζω το μακρινό μέλλον παρα μόνο το άμεσο αλλα πολύ σπάνια επεμβαίνω σε αυτό.Ή αν επέμβω θα επέμβω διακριτικά.

Φιλε/η karma και εγω θέλω να πιστευω σε μία εποχή φωτός και γαλήνης.Μια εποχή οπου το πνευματικό φως θα έχει διαχυθεί στους κόσμους.Αλλα έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω οτιδήποτε προκύψει.

Aries0 συγνώμη που δεν διευκρίνησα οτι όσα λέω είναι πράγματα που ισχύουν για εμένα.Δεν αντιλέγω οτι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αλήθεια αλλα το ''Επίσης απο ότι γνωρίζω στο ταξίδι στον χρόνο είναι ανέφικτο να επικοινωνήσεις αλλα είσαι μόνο παρατηρητής.Εκτός αν περάσεις τις δίνες του Αόριστου,αλλα το αντάλλαγμα είναι τεράστιο.''το έχω δεχτεί σαν πληροφορία απο ανώτερα επίπεδα.Υπάρχει μόνο κάτι που μπορεί να συνέβη.Η ίδια σου η ψυχή να ενώθηκε με την επόμενη ενσάρκωση σου.Αλλα τότε δεν θα σε είχαμε ανάμεσα μας.

Τις δικές μου σκέψεις δεν θα τις μοιραστω γιατι ευελπιστω οτι το μέλλον θα είναι διαφορετικό και επειδή ο λόγος ενδυναμώνει τα όσα πιστευουμε δεν θέλω να δημιουργω αρνητικές σκεπτομορφές.Ούτε με το να κάνω υποθέσεις.Εχω ευθυγραμμίσει τον εσωτερικό εαυτό μου στο να ''εργάζεται'' για την δημιουργία ενος φωτεινού μέλλοντος.

Α,και κάτι άλλο Aries0,ευτυχώς που δεν το ξέχασα.Μπορείς να πείς ποια ήταν η σχέση του χρόνου εδω και εκεί?Δηλαδή αν η εμπειρία σου είχε διαρκεια 10 λεπτών εζησες π.χ πράγματα που αντιστοιχούσαν σε 1 κανονική ώρα?

Φιλικά,
Α.