ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Α Ι Α Ν Τ Α Σ4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/03/2004, 18:07:30
Ο Γιωργάκης Παπαντρέου συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στην Κρήτη. Μετράω μέρες να δω πότε ο ανώριμος και αμετανόητος Ελληνικός λαός θα τον κάνει πρωθυπουργό. Μα καλά όλοι αυτοί που τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (40% και βάλε…ε δεν είναι και λίγοι) δεν καταλαβαίνουν ότι ψήφισαν έναν 75% Εβραίο; Τόσο αφελείς είναι; Περιμένουν καλό από Εβραίο;

ΨΥΧΗΜέλος
04/06/2004, 12:03:38
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΑΛΛΑ .......... ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14177&m=H01&aa=1&cookie=

ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ !

ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ !!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04/06/2004, 14:12:39
Αγαπητή ΨΥΧΗ,

ενδιαφέρον άρθρο και σ' ευχαριστούμε, μόνο που δεν αντιλαμβάνομαι τί σχέση έχει με το παρόν τόπικ.

Μήπως να άνοιγες ένα νέο στο ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet, ώστε να διαβαστεί κι από περισσότερα μέλη;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

05/06/2004, 21:43:25
Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται κινδυνολογίες.
Λογικά αν ισχύει η επιστολή προς τον λευκό οίκο τα φαινόμενα θα αρχίσουν από τον Σεπτέμβριο περίπου.
Όπως περιγράφει θα έχουμε εκτεταμένες πλημμύρες από την άνοδο της θαλάσσιας στάθμης στην Ασία-Μπαγκλαντές.
Ίσως να κρύβονται συμφέροντα πίσω απ’ όλα αυτά.
Ίσως και να θέλουν να μας αποσπάσουν από τα πραγματικά προβλήματα.
Δεν θέλω να πω πως δεν υπάρχει κίνδυνος για το κλίμα του πλανήτη αλλά όχι όπως μας το παρουσιάζουν.