- Άλυτα μυστήρια στον Ουρανό της Βόρειας Ελλάδας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στις 22/7/05 έγραφα:
quote:
Κι επειδή φωτογραφία από τον Όλυμπο δεν βλέπω να ανεβαίνει, πάρτε μιά από μένα...
Ηλιοβασίλεμα στον Όλυμπο, 4 Ιουλίου 1999. Μέρα ανεξαρτησίας (πραγματικά)…Και όποιος γουστάρει: λέω να ανηφορίσω για Όλυμπο αρχές Αυγούστου... Σας παρακαλώ πολύ να μου υποδείξετε τα σημεία που συμβαίνουν διάφορα "μυστήρια". Αλλά επειδή δεν θα μου υποδείξετε τίποτε λέω να κάνω τα κλασσικά: οροπέδιο Μουσών, Μύτικας, Σκολιό, Προφ. Ηλίας, Ενιπέας... Όποιος θέλει (και μπορεί)...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Επειδή όμως εγώ όπως και ορισμένοι (δυστυχώς γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι στο forum) δεν είμαστε μόνο λόγια για χτυπήστε το παρακάτω link: http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1747&whichpage=10&ARCHIVE=
Ακόμη βέβαια περιμένω μια περιγραφή, ένα στίγμα, έστω ένα τοπωνύμιο της περιοχής που συμβαίνουν τα "μυστήρια".
Λες και ο Όλυμπος χρειάζεται "μυστήρια" για να είναι μαγικός και η ανάβαση - ακόμη και το απλό περπάτημα - να μην είναι όπως λέει κι ο φίλος Πάνειος - μια μύηση...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Ακόμη βέβαια περιμένω μια περιγραφή, ένα στίγμα, έστω ένα τοπωνύμιο της περιοχής που συμβαίνουν τα "μυστήρια".
Και σιγά μην πάρεις !
Υποτίθεται οτι εννούσε το οροπέδιο των Μουσών, και άν και "ντόπιος" (Κατερίνη) δεν ξέρει που βρίσκεται. Εμ, από τον καναπέ, που να το δεί...
Κάτι θα διάβασε, κάτι θα του είπαν στην καφετέρια, κάποια τερατολογία, και αυτός, μη χάσει
Α. το έχαψε και
Β. ήρθε μάνι-μάνι να το προτοκολήσει εδώ μέσα.
Όλοι αυτοί οι ψιλοάσχετοι ακολουθούν τη γνωστή Γκαιμπελική τακτική.
Πές, πές και όσο πιο χοντρό το ψέμμα, τόσο θα "περάσει".
Πάρε παράδειγμα όλους αυτούς τους ανόητους και ηλίθιους που έχεις συναντήσει και σου λένε "μου είπαν" ή "άκουσα". Ρώτα τους "ποιός στο είπε" "που το άκουσες" και θα δείς πόσοι θα σου πούνε "μα, στο Esoterica...."
Έχει καταντήσει ... ΑΣ.ΠΕ.ΑΝ : Ασυλο Περισυλλογής Ανιάτων
Edited by - Vril on 12/08/2005 09:46:22
Έχε υπόψη σου ότι όλοι εδώ διψάμε για το παραφυσικό και το παράξενο! Το να υπάρχουν κάποια στοιχεία (όπως λες) και να μη μας τα δείχνεις, το θεωρώ παράλογο! Εγώ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να έχω δει κάποιο ΑΤΙΑ αλλά δυστυχώς δεν έτυχε!
Κάποια στιγμή που είδα κάτι παράξενο στον ουρανό και το φωτογράφισα θέλησα να το μοιραστώ με όλους σας ανεξάρτητα αν αμφισβητήθηκε εν τέλει!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6318
Ο κάθε Vril, έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσει τα όσα λες, γιατί –κακά τα ψέματα- αυτού το είδους η μυστικοπάθεια ενοχλεί!
Δεν γίνετε έτσι συζήτηση...
Κι εγώ θα ήθελα στοιχεία κι αποδείξεις για όλα αυτά!
Πάντως όπως και να ‘χει, διάφορα διαφημιστικά tricks για την αύξηση του τουρισμού, γίνονται! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!
Και καλά κάνουν δηλαδή... μεταξύ κατεργαρέων όμως ειλικρίνεια...
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...
Σε κάποιο χωριό,εκεί στην Πιερία,θόρυβοι το βράδυ,ΑΤΙΑ στο Λιτόχωρο,
Αμερικάνοι διαστημάνθρωποι που το παίζουν περιπατητές...
Λοιπόν,είναι το ΟΡΟΠΕΔΙΟ των Μουσών και όχι η κοιλάδα,βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Θρόνο του Δία ή Στεφάνι,σε υψόμετρο 2500 και βάλε.
Αλλά όπως είπε κι ο Vril,που να το δεις από τον καναπέ...
Επίσης,αν κοιτάξεις είτε από την πλευρά στα Καζάνια,δηλαδή όπως κατευθύνεσαι από οροπέδιο Μουσών προς τις κορυφές,είτε από την πλευρά του καταφυγίου Χρήστος Κάκαλος,δε θα δεις κανένα UFO να βγάζει φλόγες από την πτώση του.
Τώρα αν ο Όλυμπος είναι σκαμένος -ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!!- όπως ισχυρίζεσαι,ουαί κι αλοίμονο σε σένα που μένεις και κοντά και υπάρχει κίνδυνος να σου'ρθει στο κεφάλι.
Εν κατακλείδι:πόσων ετών είσαι ???
dim.kar,
αν θες για τέλη Αυγούστου κι όχι γι'αρχές όπως προτείνεις,εγώ μέσα
για ανάβαση μέχρι την κορυφή,στο Μύτικα.
Προτείνω να πάμε από την πλευρά της Ελασσώνας κι όχι από Πριόνια,
από τα χωριά της Περραιβίας:Κοκκινοπηλό,Πύθιο,Κοκκινόγειο κλπ.
Θα περάσουμε κοντά από τα ΛΟΚ στα 2200 και μετά θα βγούμε στο Ζολώτα από την πλευρά του Σχολειού.
Αν ψήνεσαι,εσύ ή και οποιοσδήποτε άλλος (apaixtos κι εσύ εννοείται !),
εγώ είμαι μέσα.
Διανυκτέρευση στο καταφύγιο του ΕΟΣ απέναντι από τον Προφήτη Ηλία.
Περιμένω απάντηση.
quote:
dim.kar,
αν θες για τέλη Αυγούστου κι όχι γι'αρχές όπως προτείνεις,εγώ μέσα
για ανάβαση μέχρι την κορυφή,στο Μύτικα.
Προτείνω να πάμε από την πλευρά της Ελασσώνας κι όχι από Πριόνια,
από τα χωριά της Περραιβίας:Κοκκινοπηλό,Πύθιο,Κοκκινόγειο κλπ.
Θα περάσουμε κοντά από τα ΛΟΚ στα 2200 και μετά θα βγούμε στο Ζολώτα από την πλευρά του Σχολειού.
Αγνοών,
Παρότι ψήνομαι, με τρώει ο βιοπορισμός... Πρέπει να δουλέψω κι όλας... Κι η δουλειά είναι στην Αθήνα...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ολοι οι φιλοι του ασανα δεν ξερουν ορθογραφια?
πώς θα κατεβουν οι εψιλον και οι αλφα ??(ρε μαγκες μπας και ειναιβιταμινες)??
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6728&whichpage=2
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 05/09/2005 15:34:17
ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ 11000 ΕΤΩΝ ΑΤΙΑ
Μονο λογια ειστε, εχω αυτο εχω το αλλο αλλα γενικοτερα μαλ...ιες ειστε, μπουρδες εχεις φωτο ελλανιε, μονο κατι τρυπες κ καλα ναους.
Αυτα, μας τα'π...ξες ασανα. Οποτε υπαρχει τετοιο topic σκαει η ασανα ,η καποιος ας λεμε εκπροσωπος, σαν την πορδη κ φωναζει εγω εχω φωτο, σας βαρεθηκα.