- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
AIONΜέλος
quote:
Πόσο πωρωμένος είσαι τελικά ΑΙΟΝ….ότι και να σου πουν... μα και εσύ ο ίδιος να το γράψεις… θα τρέξεις να το αρνηθείς….
Δεν φευγει κανείς γιατί δεν τον παίρνει…μα γιατί εχει επίγνωση πως είσαι απλά ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ανάξιου της παραμικρής προσοχής….….
Αλήθεια παλικάρι….
πόσους γνωρίζεις μέσα στο εσωτερικά... που πυροβολείς εκ του ασφαλούς, μέσα από την ανωνυμία ΑΙΟΝ? Γιατί ο Πλάτωνας αν και μένει στο εξωτερικό… γνώρισε πολύ κόσμο….και όχι για τα κολαράκια που τον κατηγορείς….
Σκουπίδια, περιαυτολογία και τίποτα άλλο.
Γιατι είμαι πορωμένος? ΘΕΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ...
Μου αρέσει που μιλάς και στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό σου... ω Καίσαρ!!χαχαχαχα...
Μέσα απο το εσωτερικα δεν γνωρίζω κανέναν. Δεν είμαι εδώ για να κάνω γνωριμίες το έχω πεί χίλιες φορές. Εσύ στέκεσαι μόνο στο οτι πυροβολώ. Είναι κάτι που πάντα το παραδέχομαι ...δεν κάνω μόνο αυτό όμως και όταν το κάνω δεν το κάνω για να προβάλω το ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΓΩ μου αλλά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...
Το αν γνωρισες κόσμο ποσός με ενδιαφέρει. Το οτι μένεις στο εξωτερικό πάλι δεν με ενδιαφέρει.
quote:
Δεν είναι η κουβέντα κάποιου…. μα το ΗΘΟΣ και οι ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ… που γκρεμίζουν από μόνα τους... τα πιστεύω σου…
Όλα βασισμένα (όπως και η Πίστη σου)…..στη ΖΩΗ κάποιου άλλου! Για αυτό αγωνίζεσαι βρε φουκαρά, πιασμένος στα λόγια του δάσκαλου… μα αν αυτο.... *(λέμε τώρα) αποδειχτεί στημένο.... η πως δεν υπήρξε ο Χριστός…..κατέρρευσες ΑΙΟΝΑΚΟ!
Για πες για το ήθος και τις πράξεις να γελάσουμε...
η έννοια της Χριστότητας είναι βαθειά ριζωμένη μέσα σε κάθε άνθρωπο γιατι πηγάζει απο την τελειότητα της πρωταρχική εκδήλωσης.
Ακόμα και να κάποιος αποδείξει οτι το πρόσωπο του Ιησού δεν υπήρξε ποτέ, η έννοια της Χριστότητας στην οποία πιστεύω δεν πρόκειται να καταρεύσει. Είναι γραμμένη στα ανθρώπινα dna.
Βρες άλλη βλακεία να πείς.
Χριστός επίσης δεν ήταν μόνο ο Ιησούς. Υπήρξαν και άλλοι.
quote:
Τώρα πήγα στην ΙΝΔΙΑ η ΟΧΙ….πες μου τι φωτογραφία να σου στειλω…. με βουδιστές?
λαμιστες?
ινδουιστές?….
σε ασραμ?
στου κρισναμουρτι τα κεντρα?
με πανεμορφες ινδες…?
Έτσι θα δεις πως ειμαι ομορφόπαιδο ….ώστε να μην ξερογλείφομαι….για τα εσωκοριτσα…. Φτάνουν και περισσεύουν…. τα Εξωκοριτσα...
Μετα φταίω εγώ που σε λέω ξιπασμένο. Αντε ανεβασε μας φωτογραφίες σου αλλά βάλε και κανα αυτόγραφο. Επίσης κορίτσια μην σκίσετε φλέβες για τον Πλάτωνα γιατι θα πίξουμε στο αίμα.
Αντε περιμένω...εγώ πάντως είμαι πολύ άσχημος, το παραδέχομαι.
Τα λινκ που έβαλες δεν αποδυκνείουν τίποτα. Ικασίες είναι πάλι...
ξέχασα και αυτό το ωραίο που είπες
quote:
Δεν φευγει κανείς γιατί δεν τον παίρνει…μα γιατί εχει επίγνωση πως είσαι απλά ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ανάξιου της παραμικρής προσοχής….….
Αν ήμουν ανάξιος προσοχής δεν θα άνοιγες ολόκληρο θέμα για την πάρτη μου...χαχαχαχαχαχα θυμάσαι ? που σε έβαλα να το κλείσεις και να πείς και συγνώμη ? χεχεχεχεχε ρε τον πλάτωνα...
p.s. μπορώ να σε λέω Μπάρκουλη ?
Edited by - AION on 04/12/2003 15:05:54