- το εργοστασιο φιξ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
dragonerΝέο Μέλος
Γεια σας..!!Ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ηθελα να συζητησουμε για το φιξ..να πειτε τι ξερει ο καθενας πανω σε αυτο το θεμα!!Εγω αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι εχει υπογειεσ στοες με βαγονετα!!δεν ξερω αν ισχυει!!Πειτε γνωμες...
dRaGoVioS..explore the world!!!
seirios12aΜέλος
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται στο φιξ, αλλά το μόνο που ξέρω σίγουρα μιας και είμαι Παγκρατιώτης, στον λόφο του Αρδηττού στο Παναθηναϊκό στάδιο, υπάρχουν υπόγειες στοές που σίγουρα κάπου οδηγούν. Είχα μπεί πιτσιρικάς με τους φίλους μου πριν από 12 χρόνια περίπου και είδαμε εσωτερικά σφραγισμένους δρόμους. Υπήρχαν αρκετές στοές που κάπου οδηγούσαν, και κάποια απ΄ αυτές που γεωγραφικά έδινε στίγμα πως προχωράει προς Συγγρού μεριά ή προς στύλες Ολυμπίου Διός την είχανε κλείσει με μπετόν.
Κάποια στιγμή λοιπόν(επειδή καθημερινά μπαίναμε στις στοές και εξερευνούσαμε, σημειωτέον σχεδόν το μισό Παγκράτι έχει περάσει από εκεί), έγινε κάποια φασαρία με τον φύλακα και σφραγίσθηκε η είσοδος από τον Δήμο. Η πλάκα είναι πως στο βιβλίο του Γιαννουλάκη για την μυστική Αθήνα είχε αναρωτηθεί για ποιον λόγο σφραγίσθηκε με τσιμέντο και κάγκελα η είσοδος της στοάς και ο λόγος είναι το σκηνικό με τον φύλακα. Τώρα αν φοβόντουσαν μήπως χτυπήσουμε ή ανακαλύψουμε κάτι που δεν πρέπει αυτό δεν το ξέρω.
Πάντως σίγουρα υπάρχουν υπόγειες στοές και πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει