ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξαναζούμε το "κυνήγι των μαγισσών";; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ξαναζούμε το "κυνήγι των μαγισσών";; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ULIOS APOLLON25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/07/2004, 21:50:08
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΙΠΠΟΤΗ,
ΑΛΛΑ ΩΣ "ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΟΙ"..
ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ---ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ:P---

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ / ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ.-.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ...!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑΙ/ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ (ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΔΕΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΟΥΦΑΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ...

ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ "ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ (ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ)
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΛΗ..
ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ...ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΕΝΑ ΛΑΓΟΥΜΑΚΙ...

ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ(ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ Η ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ//ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ)
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ;

ΕΧΜ...ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ BUSTERS.... ΠΟΙΩΝ ΘΑ ΜΥ ΠΕΙΣ;

ΤΟ ΑΥΤΟ! ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ....(ΧΜ.ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ)ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.//ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ/ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ..

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΟΥΦΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ..ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ...(ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΟΞΩ ΤΟΥ ΧΑΝΤΑΚ-Ι" /ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...:Ρ)

(οΠΟΥ ΦΙΔΙ...ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...)

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ...;
'Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ -ΚΑΛΟΣ/ΚΑΚΟΣ-ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΜΕΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ...:))
........--oh no!:(--

Οαννες....αγαπημενε φιλε...
μην περιμενεις κατι...
αν δεν ενεργοποιησεις εαυτον....
ολοι για εναν και ενας για ολους...
ειναι το συνθημα της ενοτητας...μα θα σου πει καποιος...
οτι ανηκεις σε ομαδες....

εχμ.....
ποιος προσεξε απο που στο δ***λο ηρθε εκεινος που συκοφαντει....
η κρινει ποιος ειναι ποιος....;

ας κυνηγησουμε τις διπλοπροσωπιες τις πονηριες σε βαρος του συνολου...και ας αφησουμε τους μαγους να πραξουν εργο/εξαλλου στη σφαιρα των κυνηγων....κανενας απο αυτους δεν ειναι ικανος να αντιληφθει τι ακριβως σημαινει η μαγεια του συμπαντος κοσμου....

Η ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ+
-->Ο τΤΕΛΑΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ;
ΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ;
ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ(ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΟΝΕΙΡΩΝ....:))
..ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ...!
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ:Ρ

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/07/2004 21:55:01

MasvidalΜέλος
12/07/2004, 17:34:39
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ".
ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΣΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΡΙΧΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ.ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ !

Edited by - Masvidal on 12/07/2004 17:37:56

12/07/2004, 18:29:43

χαιρε, ιπποτη :)

ας γραψω μερικα σημειολογικα ασχετα (κελυφος θα το λεγω αυτο :)
"για τα σημεια των καιρων"εσω...+εξω
(Δε φοβαμαι Τιποτα!/δεν εχω να κρυψω ΤιποτΑ!//ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..:)
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ.
Εχεις δει ποντικια να τρεχουν μολις πεσει φως στο λαγουμι;
....περιμενε να δεις πως θα εξαφανιστουν κακιν κακως....εν καιρω...../ Το πυρ;
"το εξωτερο" οχι για τους "μαγους της αναζητησης" αλλα για τους "κρετινους παπαρατσι" των προσωπικων δεδομενων μας...

ΙΣΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ....
WE SHALL WAIT AND SEE....DEAR...:)
(προσεξα πως γραφουν οσοι ειναι εκτος αττικης...φανταζομαι και οι "πολυπροσωποι"ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΖΩΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΣΩ...//+ δηλωνουν ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ....τωρα με το "μπλακ-αουτ της πρωτευουσας"...αδυνατουν ν' απαντησουν! +ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΘΕΙΣΑ..ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...:Ρ
κοιτα να δεις που οι "ενεργειακες αποδειξεις" δεν φωτογραφιζονται αδερφε μου...και οι θωμαδες περισσεουν ...:(---

--->Πεσμου ομως για την ταινια!
(μεχρι τοτε εννοια σου θα δω τι θα κανω με τις τσιριδες....:)

DIA-N-ATMA

Ω!Δια, δια-τι δε ριχνεις....ενα κεραυνο
να γινουν σταχτη οσοι ετολμησαν με το Θειο να τα βαλουν...

Technoshamanism
Labolas GlasyaΜέλος
12/07/2004, 22:05:27
Καλα εδω κλειδωνονται τοπικσ χωρις λογο και αιτια μονο επειδη αυτα που γραφουμε δεν αρεσουν σε καποιους κι εσεις ασχολεισται με μια ταινια που δεν παιχτηκε?

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

12/07/2004, 22:23:43

quote:
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ. *

---YOU'VE GOT THE POINT ...~SAME THING ALTHOUGH...:(---

*ΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ;
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΣΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...(ΚΑΙ ΜΗ) ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...
Η ΣΕ "ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ"...ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ/Η ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΧΙΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ -ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...:((-ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ...:))
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ -ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ- ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ...//ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
Ω ΘΕΟΙ ΠΟΙΟΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ!.. ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙ ΑΕΣΩ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΗΝΝΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ....

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΙΩΣΗ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΦΕΡΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ..ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΛΑΙΝΟΥΣΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ...

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!