ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΩΗ - - Κινηματογράφος -

- ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΩΗ - - Κινηματογράφος -

mario5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
marioΝέο Μέλος
16/10/2003, 03:08:42
Αγαπητοι φιλοι,ετυχε και ειδα στην τηλεοραση μια αναφορα σχετικα με την ταινια που γυριζεται αυτη την εποχη στο Μαροκο και εξιστορει τη ζωη του Μεγαλου Αλεξανδρου.Ειναι ενα θεμα το οποιο εχει περασει στα ψιλα,αλλα κακοποιει την ιδια την ιστορια μας παρουσιαζοντας τον Αλεξανδρο ομοφυλλοφιλο και αιμοβορο στρατηλατη.Φαινεται τελικα οτι θελουν να καταστρεψουν τα συμβολα μας τελειως.Για την ακριβεια παρουσιαζεται ο Μεγας στρατηλατης να διατηρει δεσμο με τον Ηφαιστιωνα,και υπαρχει μαλιστα σκηνη στην οποια φιλιουνται στο στομα.........Μπροστα σε αυτον τον ανελεητο βιασμο της ιστοριας,εμεις συνελληνες τι κανουμε΄,Οι υπουργοι πολιτισμου,εσωτερικων και γενικα ολο αυτο το επιτελειο,τελουν αισχατη προδοσια τη στιγμη που αδιαφορουν και επιτρεπουν την παραχαραξη της ιστοριας μας.Ασχολουνται δηθεν με Ολυμπιακα εργα,και ολο αυτο το κατα τη γνωμη μου ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ θεμα περναει στο ντουκου.Μεγαλο κριμα.Αισθανομαι αηδια.Αφησαμε αλλοθρησκους και αλλοεθνους,και καψανε Ελληνικες σημαιες.Και τωρα λεηλατουν την Ελληνικη ιστορια ετσι απλα,με τις ευλογιες οσων μας κυβερνανε.Εθνικη ξεφτιλα.Σε λιγα χρονια ισως να παρουσιασουν και τους επαναστατες του 21 να πινουν κοκα-κολα.Εμεις τι κανουμε φιλοι,.Κοιμομαστε και συνεχιζουμε να ασχολιομαστε με την κοκκινου και τον Ρουβα........Κριμα.Εσεις μεσα απο αυτη τη σελιδα διαμαρτυριας,καταψηφιστε τους δηλωνωντας απλα την αγανακτηση σας..

mariokoko

thothΙδρυτικό Μέλος
16/10/2003, 10:06:27
Γεια σου Mario.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε, ούτε θα με ενδιαφέρει η προσωπική ή η σεξουαλική συμπεριφορά και στάση κανενός, ούτε του Μ. Αλεξάνδρου.

Δεν νομίζω ότι αν ήταν πράγματι αμφισεξουαλικός ή αν πράγματι σκότωνε τους φίλους του αξιωματικούς, επειδή του έκαναν κριτική, έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία. Σημασία έχουν το έργο του, οι προθέσεις του και το όραμά του, η στρατηγική του ικανότητα, η συμπεριφορά του στους ηττημένους λαούς κ.λ.π. Για αυτά έμεινε στην ιστορία και αυτά είναι προς κρίση και όχι αυτά που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Εγώ σε αυτά θα κρίνω την ταινία και όχι στο ανούσιο και χολιγουντιανό μέρος της ταινίας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Astral_Μέλος
16/10/2003, 11:47:07
Γειά σας.

Έχω μία απορία, υπάρχουν στοιχεία στην ιστορία που να διαψεύδουν κάτι τέτοιο ή είναι κάτι που δεν θέλουνε κάποιοι προβάλετε;

terpandrosΜέλος
16/10/2003, 16:56:56
Tha prepe auto to thema na vriskete sto paraxeno?

terpandrosΜέλος
16/10/2003, 16:59:27
Dld kai na tan omofulofilos kai na mhn htan einai kai tha einai ena apo ta pio istorika proswpa ths arxaiothtas dld auto den ton meiwnei ... twra oti to hollywood exhpuretei diafora sumferonta einai gnwsto epishs any publicity is good publicity .. toutestin kane omofylofilo ton Mega Alexandro na ginei xamos na poulhsei h tainia.