ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Μορφέας31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MAGDALENAΝέο Μέλος
09/11/2005, 21:27:37
Κάλησπέρα Μορφέα...
Για άλλη μια φορά θα σου πώ οτι έισαι υπέροχος!!!
Λοιπόν,
πίσω απο την μπλέ πόρτα υπάρχει ένα δάσος με πανέμορφα φυτά, δέντρα, λουλούδια, θάμνοι με πολλά πολλά χρώματα,
πίσω απο την ρόζ πόρτα υπάρχει ένα μέρος που είναι γεμάτο γλυκά και μυρίζει καραμέλα. ΑΧ ΑΧ ΑΧ τέλειο!!!!!!!!!
πίσώ από την μάυρη πόρτα υπάρχει ένα πλούσιο σπίτι, γεμάτο με χρυσό και πολυτέλεια,
και τέλος πίσω από την άσπρη πόρτα υπάρχει ένα μέρος γεμάτο ψυχές που περιπλανούνται.
Αυτά απο εμένα, περιμένω με αγωνία την απάντηση σου...
MAGDALENAΝέο Μέλος
09/11/2005, 21:39:20
Και αιτιολογία που ξέχασα... θα τις ανοίξω όλες άπο περιέργια!!! Θέλω να τα μαθαίνω όλα!!!! Ευχαριστώ...
ΜορφέαςΜέλος
09/11/2005, 23:58:23
Αx βρε Magdalena, καλώς ήρθες ξανά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Να είσαι καλά Ματματ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 10/11/2005 00:03:15

Edited by - Μορφέας on 10/11/2005 01:02:31

zudrafioΝέο Μέλος
10/11/2005, 08:54:39
Loipon

Mavri porta giati epeidi den maresei kai para poli san xroma portas kai apo pisw tha evlepa na aplonete mia kataprasini gi

Aspri apo periergia meta apo ayto pou eida sto mavro kai tha evepa na aplonete mia vraxodeis perioxi

mple logo agapimenou xromatos kai tha evlepa tin agapmeni paralia pou remvazw otan exw provlimata alla i thalassa ta einai agria fourtouniasmeni kai tha skane ta kimata stous raxous kai mprota mprosta tha exei enan aspro thalassino afro kai olo to skiniko simplironete me tin mirodia tin thalassas(poso mou exei lipsi edw)

roz that evlepa oti mesa exei anoigma mono gia na kaneis ena vima kai tipota allo san na einai i porta mias roz ntoulapas

ΜορφέαςΜέλος
10/11/2005, 10:11:35
Φίλε Zudrafio, καλή σου ημέρα... έλαβες την απάντηση στο μαιλ σου...

Αν θέλεις ωστόσο προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες....

Καλή μέρα σε όλους

10/11/2005, 15:08:56
quote:
Καλημέρα σας,
αγαπητέ μου Γηγενή, δεν μπορώ να απαντήσω στην δική σου απάντηση, διότι έχεις επιλέξει την προτεραιότητα τον πορτών σύμφωνα με τον συμβολισμό που εσύ έχεις δώσει σε αυτές...

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μου πεις πιο συγκεκριμένα πράγματα του τι βλέπεις πίσω από τις πόρτες..

Ευχαριστώ πολύ...

με λιγα λογια η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψηλα
η περιπτωση μου ειναι απεριγραπτη,ανιατη
το μονο που μπορει να γινει ειναι ευθανασια

βρε μπας και θες να πεις οτι ειμαι

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

10/11/2005, 15:13:11
Μορφέα όσον αφορά εμένα η απάντηση που μου έδωσες με αντιπροσωπεύει αυτή την εποχή.
Αν και δεν γνωρίζω τις παραμέτρους που χρησιμοποιείς έιχαν ακρίβεια

Φιλικά

10/11/2005, 15:50:31
αποτυχια στο τεστ 100%.

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

ΜορφέαςΜέλος
10/11/2005, 17:29:01
Καλησπέρα σας...

Αγαπητέ φίλε Γηγενή...

δεν σηκώνει η επιστήμη τα χέρια ψηλά, ούε θέλω να σε πω , απλά σου κάνω κάποιες διευκρινήσεις, ώστε το τεστ να μπορέσει να απαντήσει σωστά.

Χαίρομαι νστ, θα σου δείξω αργότερα τις παραμέτρους του τεστ ώστε να το κάνεις κι εσύ σε άλλους..

Τυχερούλη ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου...

galazia_sfairaΜέλος
11/11/2005, 08:38:57
Kαλημέρα σε ολους σας,
Μορφέα η απάντηση σου σε μενα και δεν ειναι η πρωτη φορά σίγουρα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μου,αμα βρεις καιρο πες μου και για τις προηγουμενες μετενσαρκώσεις.....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ALOSΜέλος
11/11/2005, 08:58:05
Άσπρη πόρτα: Περπατάω σε σύννεφα σε ένα πολύ φωτεινό τοπίο
Μαύρη πόρτα: Βρίσκομαι σε νύχτα πολυσύχναστου δρόμου κοντά σε μπάρ
Μπλέ πόρτα: Βρίσκομαι σε έναν υπόγειο θαλάσσιο κόσμο
Ρόζ πόρτα: Βλέπω την κούνια της κόρης μου και μέσα αυτή να μου χαμογελά