- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Π.Χ. σε ένα forum διάβασα ότι χρειάζονται στο αυτοσχέδιο ouija κάποια σχήματα (ήλιος, φεγγάρι,...) ενώ σε ένα άλλο διάβασα ότι δεν είναι αναγκαία... Επίσης κάποιοι λένε ότι σε εξωτερικό χώρο πέρα από νεκροταφείο δεν λειτουργεί... όπως και να χει όταν με το καλό γίνει ενημέρωσε μας για την επιτυχία σου...
Υ.Γ.: πάρε και ένα ΑΣΗΜΕΝΙΟ νόμισμα να ακουμπήσετε πάνω στο παιχνίδι για να διώξει την κακή ενέργεια για μην τυχόν καλέσετε τον ξυλοκόπο με το αλυσιδοπρίονο που μονο ξύλα δεν κόβει....
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
Μόνο από εσάς τους ίδιους κινδυνεύετε, είστε τόσο σίγουροι για τους εαυτούς σας;
ΙΔΕΑ...
ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ..
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...
mimosa ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ...
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΗ..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ...Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ...
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΟΝΤΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ...
CHARMED ONE
Εχετε να πειτε κατι? Πειτε το! Αλλιως αφηστε να σας πω εγω την εμπειρια μου απο Δευτερα που θα εχει γινει το ποτηρακι στο δασος.
Επειδή με πιέζει ο χρονος και πρεπει να φυγω να ξες πως δεν τελειωσα την σκεψη μου και μην τα παρεις ολα της μετριτης...
quote:
Αμα εχει να μιλησει καποιος για σοβαρο κινδυνο σωματικο τοτε εχει καλως
Αφού λοιπόν το ψυχολογικό δεν σας ενδιαφέρει και είστε σίγουροι, προσέξτε τα αγκάθια, μην σκοντάψετε σε τίποτα πέτρες και πέσετε, μην σκίσετε τα ρούχα σας σε ξεμπαρκα κλαδιά και τέτοια. Τα δηλητηριώδη φίδια τέτοια τέτοια εποχή κοιμούνται, τίγρεις και λιοντάρια δεν έχουμε, αράχνες έχουμε αλλά δεν είναι επικύνδυνες.
Περιμένω από Δευτέρα τα νέα της εμπειρίας. ![]()
Κοίτα αφού δε πιστευεις σε τίποτα απο όλα αυτά Πολύστροφε γιατί κάνεις καν τον κόπο?
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Εγώ αυτό που θα σου πω είναι "Πίστευε και μη, ερεύνα"....όταν μας λες όμως ότι βαριέσαι να διαβάσεις τις ιστορίες και τα γενικά σχόλια, που μπορούν να σου φανούν απίστευτα χρήσιμα, μάλλον κάτι λάθος κάνεις.... Και να στο πω αλλιώς..Έστω 1 στο δισεκατομμύριο υπάρχουν τα "δαιμονικά" αυτά... 1 στο δισεκατομμύριο σου λέω εγώ τώρα!!!Σας έρχεται 1...Τι κάνετε εκείνη τι στιγμή...τι γνωρίζετε και πως το αντιμετωπίζετε...
Ιδέα 0 (μηδέν)!!!
Και εγώ στην αρχή λίγο στην πλάκα το πήρα...
Ένα site με μεταφυσικά φαινόμενα κτλ είναι αυτό: http://www.yourghoststories.com/real-ghost-story.php?story=5958
Ψάξου λίγο και θα βρεις πολλά!!! Ακόμη και αυτό που αναζητάς..αλλά δεν το θεωρώ σώστο να σου δώσω μασημένη τροφή...