ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

zouzouxi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
zouzouxiΝέο Μέλος
01/02/2007, 00:41:32
Τα θυμάστε?
Το λαγουδάκι

Ο Σεβάχ?

Ο Λύκος με το Λαγό?

PANXROMANAΜέλος
02/02/2007, 00:57:12
Πως λεγόταν το παιδικό με το λαγουδάκι??? Φοβερό ήταν!!!
atrobaggioΝέο Μέλος
03/02/2007, 14:55:13
Γεια σε ολους σας.Μπορει καποιος να στειλει μια ενεργη συνδεση torrent η οτιδηποτε απ'οπου μπορει καποιος να κατεβασεΕι επεισοδεια του grendizer? Ευχαριστω
fm2805Νέο Μέλος
07/02/2007, 13:38:16
Παιδιά τα θερμά μου συγχαρητήρια για το forum! Από εχθές που το βρήκα τυχαία, δεν έχω δουλέψει καθόλου! Διάβασα όλες τις σελίδες και έχω δεί όλα τα link που έχετε προτείνει!
Πόσες αναμνήσεις! Προσπαθώ εδώ και κανένα χρόνο να συλλέξω και εγώ πληροφορίες για τα κινούμενα σχέδια που καθόρισαν την παιδική μου ηλικία και την μετέπειτα πορεία μου ως άνθρωπο!(Πραγματικά πιστεύω πως τα παιδικά που βλέπουμε καθορίζουν τη ζωή μας).
Έχω βρεί φωτογραφίες της Πίπης Φακιδομίτης τις οποίες θα καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες να ανεβάσω (εχώ διαβάσει τις οδηγίες που έχετε δώσει σε άλλους).
Για όσους δεν την θυμούνται ήταν μια σειρά με ηθοποιούς νομίζω Γερμανική με ένα κοριτσάκι γύρω στα 10 με κόκκινες κοτσίδες σηκωμένες στον αέρα. Ζούσε με τον παππού της (μάλλον ήταν ορφανή). Δεν θυμάμαι πολλά. Παιζόταν από την EΡΤ στις αρχές τις δεκαετίας του '80.

Επισκεφτήτε όλοι το ακόλουθο site:
http://www.greek-movies.com/

έχει απίστευτα πράγματα! Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο της φρουτοπίας. έχω όμως μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Κατέβασα σε δευτερόλεπτα το πρώτο επεισόδιο το οποίο ανοίγει μέσω Google media player και είναι μόλις 628 Byte! Πως γίνεται να παίζει κανονικά και να είναι τόσο μικρό? Η προέκτασή του είναι avi.gvi
Καταλαβαίνει κανέις να μου πεί? Δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές είμαι και ξανθιά, καταλαβαίνετε

Επίσης προσπαθώ να αποθηκέυσω και το δεύτερο αλλά δεν δείχνει να γίνεται download!

Και μια ακόμα ερώτηση. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορείς να αποθηκεύσει κανείς τα videakia που υπάρχουν στο Υοu Tube?

fm2805Νέο Μέλος
07/02/2007, 13:48:52

Ιδού λοιπόν η Πίπη Φακιδομύτη Ελπίζω να τα κατάφερα.

fm2805Νέο Μέλος
07/02/2007, 13:55:09
fm2805Νέο Μέλος
07/02/2007, 14:05:10

H πρώτη προσπάθεια απέτυχε, με τη δεύτερη τα κατάφερα!
συγνώμη γαι το μέγεθος η επόμενες θα είναι πιο μικρές. Αν θα μπορέσει κάποιος ας μου απαντήσει στις ερωτήσεις μου.

PANXROMANAΜέλος
09/02/2007, 01:58:42
Καλησπέρα, για να κατεβάσεις από youtube videos δοκίμασε αυτά τα δύο sites : http://www.hiphopmusic.com/best_of_youtube/2006/02/how_to_download_and_save_youtu.html
http://www.downloadyoutubevideos.com/

Ελπίζω να βοηθήσουν, γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει να ξέρω

dimismcΝέο Μέλος
09/02/2007, 22:55:57
quote:

Τι να πώ εχω χάσει το μυαλό μου με ολα αυτα.Βρίκα το forum κατα λάθος
ψάχνοντας για τον ταο ταο και εχω πάθει πλάκα.Εχω βρεί σε dvd τον nils holgerson μεταγλωτισμένο στα ελληνικά. θυμάται κανείς το γύρο γύρο ολοι με τον ζουγανέλη που εβγαινε με την κιθάρα και και αυτοσχεδίαζε?

dimismcΝέο Μέλος
09/02/2007, 23:04:43
[quote]
Τι να πώ εχω χάσει το μυαλό μου με ολα αυτα.Βρίκα το forum κατα λάθος
ψάχνοντας για τον ταο ταο και εχω πάθει πλάκα.Εχω βρεί σε dvd τον nils holgerson μεταγλωτισμένο στα ελληνικά. θυμάται κανείς το γύρο γύρο ολοι με τον ζουγανέλη που εβγαινε με την κιθάρα και και αυτοσχεδίαζε?

Sas parakalo poly me endiaferei to DVD metaglotismeno tou Nils Holgerson ,an mporeite epikoinoniste mazi mou sto mail mou dkribas@in.gr oste na erthoume se epafi gia na agoraso apo esas i na mou danisete to dvd to opoio psaxno edo kai poli kairo.Perimeno nea apo esas, i apo opoion exei to sykekrimeno DVD nils holgerson metaglotismeno.Euxaristo.

tsounakiΝέο Μέλος
10/02/2007, 00:10:10
Παιδιά καλησπέρα σας.Εχτές είδα το forum αυτό και έκατσα και είδα και τις 29 σελίδες.Τρελάθηκα!!Lencolas συγχαρητήρια!!!Δεν έχω να προσθέσω κάποιο καινούριο κινούμενο σχέδιο.Τα έχετε πει σχεδόν όλα.Α!!Να μη ξεχάσω.Εγώ έχω ακόμα σεντόνια με τον φρου φρου lencolas!!Χαχαχχαα!!
Έχω όμως μια ερώτηση να κάνω.Δε θυμάμαι ποιός ανέφερε οτι μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια επισόδεια της κάντυ κάντυ αλλά δεν καταφέρνω να γραφτώ στο site.Άν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιεταίρως!

Φιλικά!!!

pashalispapΝέο Μέλος
11/02/2007, 04:09:37
Καταρχήν lencolas είσαι ΘΕΑ!!!!

Η αλή8εια είναι ότι αργησα πολύ να ανακαλύψω το θέμα σου αλλά και το site γενικότερα!!!
Φυσικά έπεσα πάνω του κατά λάθος!!!!
Έχω εδώ και 5 ώρες (ίσως και παραπάνω) που προσπαθώ να διαβάσω όλα τα post!!!!
Δεν άντεξα. Kατάφερα να διαβάσω 18 στις 29 σελίδες!!!!

Είμαι (η μάλλον ήμουν αφού κόντευα να ξεχάσω την ύπαρξη τους ) φανατικός των Getta Robot (του αυθεντικού κυρίως) και του Grendizer!!!!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσα ακριβως επισόδεια υπάρχουν στα ελληνικά και πόσα ιαπωνικά????

Υ.Γ.1:@Amyntas
Η σελίδα sendover.com δεν δουλέυει !!!!
Ξέρεις κάποια άλλη που να μπορούμε να κατεβάσουμε μεταφρασμένα anime????

Υ.Γ.2 (Άσχετο με το θέμα):
Έχω να γράψω κείμενο στα ελληνικά .............
ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε!!!!
Εδώ και χρόνια μόνο greeklish γράφω!!!!
Τόσο μεγάλη είναι η συγκήνηση που μου προσφέρατε που μέχρι και την συνήθη μου γραφή άλλαξα για χάρη σας!!!!

Edited by - pashalispap on 11/02/2007 04:11:17

fm2805Νέο Μέλος
13/02/2007, 14:33:49
quote:

Καλησπέρα, για να κατεβάσεις από youtube videos δοκίμασε αυτά τα δύο sites : http://www.hiphopmusic.com/best_of_youtube/2006/02/how_to_download_and_save_youtu.html
http://www.downloadyoutubevideos.com/

Ελπίζω να βοηθήσουν, γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει να ξέρω

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ PANXROMANA για τις συμβουλές. Να ρωτήσω κάτι μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Έχω κατεβάσει από το http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&category=14 6 επεισόδια της Κάντυ. κατέβασα επίσης το ΒiTtorrent και ανοίγουν μέσω Media Player κανονικά. Έχουν ήχο αλλά δεν έχω εικόνα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
Θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια.

Phantom DuckΝέο Μέλος
13/02/2007, 17:14:36
Πήγαινε εδώ και κατέβασε το Codec Pack που έχουν στο Site τους http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=366 . Λογικά θα σου παίξει τα επεισόδεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Edited by - Phantom Duck on 13/02/2007 17:18:29

amyntasΝέο Μέλος
13/02/2007, 23:44:14
Osoi prolavan na katevasoun apo to sendover prolavan paei kai teleiose kanenas den eipe oti ta arxeia tha einai panta up!!!
Tora apo blue-whitegt kai greek-tracker!!!
14/02/2007, 00:31:31
Αγαπητέ amyntas, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς οι οποίοι δυσχεραίνουν την ανάγνωση των μηνυμάτων.

In anticipation of my resurrection...

fm2805Νέο Μέλος
14/02/2007, 15:50:16
Παιδιά είμαι κατα ενθουσιασμένη! Κατέβασα τα πρώτα 9 επεισόδια της Candy με ελληνικούς υπότιτλους και παίζουν τέλεια!
Tα παιδιά του animeclipse έχουν κάνει θαύματα!!!

Phantom Duck ευχαριστώ για τη βοήθεια το εκτιμώ πολύ!

fallen_angel82Νέο Μέλος
15/02/2007, 04:19:02
Αυτό το topic όσες φορές και να το διαβάσω, πάντα θα
με εκπλήσσει! Βρήκα τυχαία μερικά παιδικά.

The minipouces. Δεν θυμάμαι πως το έλεγαν στα ελληνικά. Ίσως οι Λιλιπούτιοι.

Blackstar. Με έναν πιλότο που ταξίδευε στο διάστημα, έγινε ένα ατύχημα
και βρέθηκε σε κάποιο άγνωστο μέρος. Έμενε σε ένα τεράστιο δέντρο με
κάτι νάνους και είχε ένα δράκο για "μεταφορικό μέσω".

Τα ρακούν

Love has no boundary
No limit no wall
When love is the reason
Even angels fall

sum_wisΝέο Μέλος
20/02/2007, 13:42:13
quote:

Στο torrentspy υπαρχει ο ταρο ο γιος της δρακαινας στα ελληνικα!!!

http://www.torrentspy.com/torrent/935569/Taro_O_Yios_Ths_Drakainas_avi

Re paidia epeidi eimai ligo asxeti pos mporoume na katevasoume apo to torrentspy ton Taro???Prospauhsa alla den katalavaino....Prepei na katevasoume kai allo programma?????

20/02/2007, 16:10:04
Αγαπητή sum_wis, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις των Forums του Esoterica!

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς κι όχι με λατινικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...