ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Singularity - Μοναδικότητα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Singularity - Μοναδικότητα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Warface8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
WarfaceΜέλος
18/10/2003, 02:04:24
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΚΜΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ SINGULARITY H ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. (ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ «το σημειο της συναρτησης οπου καταρρεει καθε πιθανοτητα κατανοησης της» ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΣΧΙΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ egnartS ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

WarfaceΜέλος
18/10/2003, 02:13:00
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΟΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ. ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΕΝΑ "ΠΛΑΣΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΙΔΟΣ (ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ")

WarfaceΜέλος
18/10/2003, 02:16:42
http://www.aleph.se/Trans/Global/Singularity/

ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

WarfaceΜέλος
19/10/2003, 02:41:51
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Η ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ
ΘΕΜΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ

GhostΜέλος
23/11/2003, 18:53:58
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Η' ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

WarfaceΜέλος
24/11/2003, 00:30:04
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ

PLANET XΝέο Μέλος
25/11/2003, 22:46:50
Καλησπέρα φιλοι!
Προσωπικα φιλε WARFACE πιστευω οτι η ταινια Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τα εχει προβλεψει ολα δυστυχως!Η τεχνολογια δε θα εξυπηρετει,αλλα θα την εξυπηρετουμε!Ας ελπισουμε ομως οτι δεν θα υπαρξει στην ιστορια του ανθρωπου η μοναδικοτητα αυτη,τουλαχιστον επισημα!Γιατι μυστικα οπως ειπατε δεν ειμαστε σιγουροι!
Καληνυχτα!

Darkangel_78Μέλος
25/11/2003, 23:56:21
quote:
(ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ «το σημειο της συναρτησης οπου καταρρεει καθε πιθανοτητα κατανοησης της» ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΣΧΙΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

Χμ...καλησπέρα.Με κάθε επιφύλαξη αναφέρω κάτι σχετικό,μιας και έχω κάποιες γνώσεις φυσικής.
Στις μαύρες τρύπες ανατρέπονται οι νόμοι της κλασσικής (Νευτώνειας) φυσικής και εφαρμόζεται οι Θεωρίες της Σχετικότητας.
Όσο για τα μαθηματικά,υπάρχουν συναρτήσεις που ερμηνεύουν τις μαύρες (αλλά και τις λευκές) τρύπες.
Αυτά για την "αποκατάσταση της αλήθειας".

Όσο για το υπόλοιπο του θέματος,νομίζω ότι ναι μεν η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ,όμως υπάρχει ακόμα μια μεγάλη μερίδα της επιστημονικής κοινότητας που εκφράζει δισταγμούς για τόσο εξελιγμένα θέματα (πχ τεχνητή νοημοσύνη).
Οπότε δε νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"