- Κλωνοποίηση ΤΩΡΑ! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Στις επιλογές του ΠΡΟΦΙΛ υπάρχει μια επιλογή αν θέλουμε να γίνεται αυτόματο ΛΟΓΚΙΝ.
Αν είναι επιλεγμένο αυτό το κουμπάκι τότε πως θα μπορεί κάποιος χρήστης να έχει δύο ΛΟΓΚΙΝ από το ίδιο μηχανάκι?
Δεν είναι λύση να είναι ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημένο το αυτόματο ΛΟΓΚΙΝ?
The love is like a ball. Ul c
.|.
και πως ακριβώς πιστεύεις αγαπητέ scar face, ότι θα συντελέσει αυτό που προτείνεις, στην πιστοποίηση του αιτήματος εμένα και της Mantis ότι δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο?
και επίσης πως πιστεύεις ότι αυτό θα λειτουργήσει σε υπολογιστές δημόσιας χρήσης, όπως internet cafe, τραπεζες, οργανισμούς κ.α.?
αφού από το ίδιο "μηχανάκι" θα μπαίνει αναγκαστικά και μόνο ένας λογαριασμός?
ή δεν κατάλαβα κάτι καλά?
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Αλλά, αν υποθέσουμε πως δεν υπήρχαν ΝΕΤΚΑΦΕ, τότε δεν θα μπορούσατε να μπείτε και οι δύο ταυτόχρονα μέσα εκτός αν είχες δύο μηχανάκια.
.|.
και έχω και μία απλή τηλεφωνική σύνδεση...
η δε Mantis έχει ένα μηχανάκι και μία ομοίως απλή τηλεφωνική σύνδεση...
δεν βλέπω και πάλι πως θα βοηθούσε αυτό...
Galadriel

Σου είπα εγώ, αγαπητή, πως ΕΣΥ έχεις διπλό λογαριασμο?
Εγω μια λύση πρότεινα, με αμφιβολίες όπως είδες, και την οποία ανασκεύασα και τίποτα παραπάνω.
Και στην τελική αν εσυ έχεις ΔΥΟ μηχανάκια και ISDN γραμμή θα μπορούσς πολύ εύκολα να μπεις.
Ακόμα και με ένα μηχανάκι αλλά με ISDN και δύο MODEM πάλι θα μπορούσες να μπεις.
Αλλά δεν γνωρίζω και ούτε λέω πως ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
.|.
μόνο που συμμετέχεις σε μία συζήτηση με πολύ συγκεκριμένο θέμα
το οποίο είναι να πιστοποιηθεί ότι εγώ και η Mantis δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο....
άρα, όταν μπαίνεις και συζητάς περί διπλών λογαριασμών τι περιμένεις να καταλάβουμε?
κάνε τον κόπο, αν θέλεις, και διάβασε από την αρχή το θέμα...
Galadriel

Προσωπικα δεν εχω εισπραξει κατι τετοιο απο τα οσα εχω διαβασει.
Απο τη στιγμη που εχετε το σεβασμο των υπευθυνων του forum καθως και πολυαριθμων μελων και συνεχιζετε τη συμμετοχη σας στο χωρο, μη δινετε αλλη εκταση στο θεμα. Οι κακοπροεραιτοι δεν αλλαζουν. Και τεχνικες αποδειξεις να ειχαν, εφοσον σκοπος τους ειναι να σας ενοχλουν και να δυσχεραινουν τη λειτουργεια των συζητησεων, θα βρουν τροπο να το κανουν. Αδιαφορηστε και αν σας παρενοχλουν μεσω email βαλτε τα καταλληλα φιλτρα σε δραση. Ηθικη ικανοποιηση απο trolls δεν θα παρετε, οποτε ταπεινη μου γνωμη να συνεχισετε την πορεια σας και να απολαυσετε το διαλογο με τους ανθρωπους που ενδιαφερονται πραγματικα, ειμαι βεβαιη πως υπαρχουν.
quote:
ωραία...
μόνο που συμμετέχεις σε μία συζήτηση με πολύ συγκεκριμένο θέμα
το οποίο είναι να πιστοποιηθεί ότι εγώ και η Mantis δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο....άρα, όταν μπαίνεις και συζητάς περί διπλών λογαριασμών τι περιμένεις να καταλάβουμε?
κάνε τον κόπο, αν θέλεις, και διάβασε από την αρχή το θέμα...Galadriel
Μα δυστυχώς, όχι για εσένα αγαπητή, έχω πολύ χρόνο, όχι γιατί δεν έχω τι να κάνω αλλά γιατί δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα, με αποτέλεσμα να διαβάζω αρκετά από τα μηνύματα, και εδώ αλλά και αλλού.
Και ναι, συμμετείχα στην συζήτηση, εκφράζοντας μια γνώμη, για την οποία ΕΣΥ μου επέδειξες και ΕΓΩ αποδέχτηκα, πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Αλλά αν από αυτό και μόνο εσύ κατάλαβες πως πιστεύω ότι είστε το ίδιο άτομο και για αυτό το λόγο να απαντήσεις κουτσαβάκικα ..... ε είναι μέρα με νύχτα
Και να σε ρωτήσω, περιμένεις από απλούς χρήστες να πιστοποιήσουν πως δεν είστε το ίδιο άτομο? Αυτό είναι αδύνατο.
Μόνο τεχνικά μπορεί να αποδειχτεί αυτό, αλλά όπως λέει ο jejeje είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο, και σε αυτό προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω και τίποτα παραπάνω.
Ο μόνος τρόπος είναι με ταυτότητα.
Να παρουσιάσετε εδώ τις ταυτότητές σας και έτσι να αποδείξετε πως είστε διαφορετικά άτομα.
Και μιας και από ότι είδα γράφτηκε πως και ο άγνωστος Χ είναι το ίδιο άτομο, πρέπει να παρουσιάσετε 3 ταυτότητες.
Πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ, γιατί δεν με ενδιαφέρει αν είστε το ίδιο πρόσωπο διότι πολύ σωστά είπε κάποιος, συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ποιος, πως αν κάποιος έχει παραπάνω λογαριασμούς και κάνει μεταξύ των κουβέντα για να ανεβάσει τα μηνύματά των, το μόνο που θα καταφέρει σίγουρα είναι να γίνει ΑΝΤΜΙΝ του εαυτού του.
.|.
Edited by - scar_face on 22/04/2005 10:29:42
quote:
Να παρουσιάσετε εδώ τις ταυτότητές σας και έτσι να αποδείξετε πως είστε διαφορετικά άτομα.
δεν σοβαρολογείς ελπίζω αγαπητέ scar face, όχι γιατί έχω πρόβλημα να δείξω την ταυτότητα μου αν ζητηθεί στον ίδιο τον Admin, αλλά φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι αν δημοσιοποιηθούν τέτοια προσωπικά δεδομένα το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι ένας καταιγισμός προβλημάτων...
αυτό ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν και τα nicknames που χρησιμοποιούνται, να προστατεύονται δηλαδή οι χρήστες από κακόβουλες επιθέσεις...
και απ' ότι είδα κι εσύ ένα τέτοιο nickname χρησιμοποιείς, δεν βγήκες με την ταυτότητα σου και τον αριθμό φορολογικού σου μητρώοου...
λυπάμαι, πολύ αν εξέλαβες το ύφος των γραπτών μου ως επιθετικό γιατί δεν ήταν τέτοιο, προσπαθούμε απλά να βγάλουμε μια άκρη...
Galadriel

δεν ζητήσαμε τίποτα από τους απλούς χρήστες,
το αίτημα μας ήταν στον Admin και συνεχίσαμε την συζήτηση με τον jejeje ακριβώς γιατί είναι ειδικός στα τεχνικά θέματα, αλλά και μέλος της συντονιστικής ομάδας...
το δεύτερο αυτό μήνυμα μου, γράφτηκε γιατί θέλησα να είμαι Αντμιν του εαυτού μου ![]()
Galadriel

quote:
Καλημέρα,
λυπάμαι, πολύ αν εξέλαβες το ύφος των γραπτών μου ως επιθετικό γιατί δεν ήταν τέτοιο, προσπαθούμε απλά να βγάλουμε μια άκρη...
Galadriel
Και εγώ λυπάμαι που σε ένα τέτοιο θέμα οξύνθηκαν τα πνεύματα.Ισως να κατάλαβα λάθος οπότε το φταίξιμο είναι όλο δικό μου.
Ούτε και εγώ θέλω την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων αλλιώς θα έμπαινα με το πραγματικό μου όνομα.
Να γράψω ένα ακόμα μήνυμα για να γίνω και εγώ ΑΝΤΜΙΝ του εαυτού μου? :)))) Aς το αφήσω καλύτερα μιας και έχουμε ΑΝΤΜΙΝ ![]()
.|.
quote:
κι εγώ λοιπόν αγαπητέ σου λέω πως ΕΧΩ δύο μηχανάκια....και έχω και μία απλή τηλεφωνική σύνδεση...
το ADSL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ (ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ Τ3 ΔΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ...........)
ΑΝΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΩΣΤΑ??????????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
όταν θα βγάλουμε ευχαρίστως να κλείσει
Χρόνια Πολλά ![]()
Galadriel

ΚΑΤΑΛΟΓΟς ΜΕΛΩΝ
επεσε στην αντιληψη μου αυτο...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 1772 24/07/2005 21/11/2003 Greece
AΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΛΟΣ "Forums
ESOTERICA" 1518 24/07/2005 01/12/2004
![]()
ξερουμε πως το ιδιο μελος* (τιποτα προσωπικο με την Αφροδιτουλα,για να μην εχουμε παλι ιστοριες για αγριους),εφυγε και ξαναηρθε και ειπε πως θα φυγει και ισως ξαναρθει..
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ EΡΩΤΗΣΗ:
Ο λογαριασμος του ομως γιατι ειναι τιουτροπως ενεργος;
Δηλαδη Διπλος;
---αν θυμαμαι καλα ο,τι κλειδωνεται δεν φαινεται στη λιστα...---
παραξενο χμ;
---το ιδιο
"σκεφτηκαμε" κι "εμεις" εδω
---
το πετραδι στο λωτο
*http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6701

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 27/07/2005 03:03:34
Edited by - ΑΤΜΑ on 27/07/2005 03:11:10
Μετά από μία μικρή έρευνα, διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται περί διπλής ταυτότητας, ούτε κάποιας ενέργειας που έχει γίνει με δόλο.
Για να πω την αλήθεια - μιας και το είχα ερευνήσει προσωπικά το θέμα, βρίσκω ως πιθανότερο να έχει συμβεί κάποιο μπλέξιμο με τους κωδικούς. Αφήνω και περιθώριο λάθους βέβαια, εφόσον σταμάτησα το ψάξιμο για την αιτία, μόλις διαπίστωσα πως δεν συμβαίνει κάτι το επιλήψιμο.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. ![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ένα TV-MOVIES-LAND
Ξεκινώντας : Σήμερα στις 31/3/05 στην ΕΤ-3 στις 00.30
ΡΟΖΕΤΑ Σινεφίλ, 1999 (Έγχρ.), 90'
ROSETTA. Βελγική ταινία των Λικ και Ζαν Πιερ Νταρντέν, με τους Εμιλί Ντεκέν, Φαμπρίτζιο Ροντζιόνε, Αν Ιερνό, Ολιβιέ Γκουρμέ. Η νεαρή Ροζέτα, που ζει με την αλκοολική μητέρα της σε μια παραγκούπολη κάπου στο Βέλγιο, κυνηγημένη από την ντροπή του περιθωρίου, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για να διεκδικήσει μια θέση στην κοινωνία, ξεκινώντας από τη βασική προϋπόθεση: να βρει δουλειά. Οι αδελφοί Νταρντέν («Η υπόσχεση») αφηγούνται την ιστορία ενός μη κοινωνικά συνειδητοποιημένου ατόμου, το οποίο όμως αγωνίζεται με την ορμή μιας πολεμίστριας, αφού δεν διστάζει, για παράδειγμα, να επιθυμήσει το θάνατο του εραστή της ή να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε άλλο αθέμιτο μέσο για να πάρει τη δουλειά του. Τιμήθηκε με το Χρυσό Φοίνικα στο 52ο Φεστιβάλ Καννών όπως και με το βραβείο ερμηνείας για την Έμιλι Ντικέν.
![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ΑΝ + ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ(ΟΧΙ ΤΑΙΝΙΑ) ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 22:15
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛ ΛΕΒΙΑΝ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛ ΦΑΒΑΡ...
--ΤΗ ΡΟΖΕΤΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩ .)
-I'LLBEBACK-
(YΓ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΜΕΛΙ ΠΟΥΛΕΝ.)..ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ..:Ρ)

cprtght@tm@2005
Θα έλεγα οπότε εκτός από ταινίες
να προτείνουμε και σειρές αλλά και ταινίες που διανέμονται από εφημερίδες και περιοδικά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Επιβεβαιώστε το πρώτα....
ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ
Βιογραφική, 2003 (Έγχρ.), 150'
BYRON. Αγγλική τηλεταινία του Τζούλιαν Φαρίνο, με τους Τζόνι Λι Μίλερ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Πένι Ντάουνι. Η ζωή του λόρδου Βύρωνα, του ευγενή που εξελίχτηκε σε κοινωνικό επαναστάτη, εξέλιξε την αγγλική ποίηση και πέθανε σαν ήρωας. Η τηλεταινία είναι παραγωγή του BBC.
Επίσης..
στις 24.00 στην ΕΤ-1
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ****
Σινεφίλ, 1967 (Α/Μ), 116'
JOI-UCHI / REBELLION. Ιαπωνική ταινία του Μασάκι Κομπαγιάσι, με τους Τοσίρο Μιφούνε, Γκο Κάτο, Τατσούγια Νακαντάι, Γιόκο Τσουκάσα. Στην Ιαπωνία του 18ου αιώνα ο γερασμένος σαμουράι Ισαμπούρο διατάσσεται να παντρέψει το γιο του Γιόγκορο με την Ίτσι, ερωμένη του άρχοντα Ματσουντάιρα, η οποία έπεσε σε δυσμένεια. Ομως δύο χρόνια αργότερα ο Ματσουντάιρα ζητά πίσω την Ίτσι, παραβλέποντας το γεγονός ότι ζει ευτυχισμένα δίπλα στον Γιόγκορο. Αυτή τη φορά ο Ισαμπούρο αρνείται, στάση που εκλαμβάνεται ως ανταρσία απέναντι στον άρχοντα, ο οποίος ζητά να κάνει χαρακίρι μαζί με το γιο του. Με την ταινία αυτή ο Κομπαγιάσι ολοκληρώνει την τριλογία-κριτική έναντι στις αξίες της φεουδαρχικής Ιαπωνίας που ξεκίνησε με το «Χαρακίρι» και συνέχισε με το «Κβαϊντάν». Επικό και τραγικό συνάμα σινεμά, εκπληκτικής σκηνοθετικής αυστηρότητας και ακρίβειας, αναλώνεται στα πρώτα 100 λεπτά σε συζητήσεις, για να μας επιφυλάξει ένα αιματηρό φινάλε αντάξιο της βίαιης έκρηξης του «Χαρακίρι...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
VELVET GOLDMINE
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......