ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Fotini30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FotiniΜέλος
16/05/2003, 02:02:19
Τωρα δηλαδη ο κυριοςRamoglouεχωκαικοτερο μας βριζει ..η μας λεει ζωα!?

Τι θελει να πει ο ποιητης!?

GlorfindelΜέλος
16/05/2003, 17:44:41
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ.....

catΜέλος
16/05/2003, 23:47:27
Ναι επίσης και οποιος εχει την σφίκα .............

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

17/05/2003, 03:13:27
Καλά το ψοφόγατο γιατί πετάχτηκε τώρα ;
Ψίτ για ξεμέθυσε πρώτα και μετά μίλα άντε βγάλαμε γλώσσα όλοι εδώ μέσα .
Κοιτάξτε σε τι κατάσταση ήταν το ξημέρωμα !!!!

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
17/05/2003, 15:32:50
Ευτυχως που η μαρκα δεν ηταν Τρυποκαρυδος γιατι θα εμπαινα σε σκεψεις [:p}

And I keep on wondering....

19/05/2003, 23:13:14

Ολοι για μπανιο πηγατε???? Καταλαβα...

ΕοΝ, Μουρλια σου παει.... απαντησε για να την βγαλω!!!

Προσεξε μην πεις πως σε αγαπω!!! Χεχε σε Παω ρε Μπαγασα, σε Παω!!!!

Αμα δεν δω ποστ σου το πρωι... μου παει ασχημα η μερα!!!

AlastisΜέλος
19/05/2003, 23:36:30
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Ψιψινουλα μου, τι χαλια ειναι αυτα
Τι εκανες την πρηγουμενη μερα το βραδυ γατουλα μου????

Κατι ηξερε ο ΕΧΕ που σε εκανε βρεγμενη.....

...open minds are better minds!

20/05/2003, 00:58:47
Ξέρω ξέρω…… δεν είναι το κατάλληλο topic για το party της Lilith μα μπήκα εδώ για να πάρω παρουσίες – απουσίες.

Για να συμμαζευτούμε λιγάκι. Πάντως, θα απαγορευτεί η είσοδος στην Cat γιατί πίνει πολύ και στοιχίζει.

Ακούω! Ποιος θα έρθει…….

Α!! μάλλον περάστε από το σχετικό topic και αφήστε σχετικό έγγραφο με τα στοιχεία σας και μια δήλωση ότι θέλετε να παραστείτε στο party.

Όχι τίποτε άλλο, για να πάρει η οικοδέσποινα και τα κατάλληλα πυρομαχικά.

AlastisΜέλος
20/05/2003, 01:09:45
Ρε παιδια, το φρουτο της παρεας που ειναι?????

Ανανουυυυυυυυυλη, που εισαι????

...open minds are better minds!

20/05/2003, 05:41:02
Ρε Αλαστις, τι φρούτο (σορρυ ανανακο) και πράσινα άλογα μου συζητάς? Εδώ χάθηκαν τα κορίτσια από το Εσωτερικά!!!

Πω πω συμφορά μας, Άγιο Όρος θα γίνει σε λίγο!!!!

Βρε χωρίς γυναίκες, μόνο η προσευχή θα σας μείνει στο τέλος…και ο ΕοΝ!!!

Μπα χάθηκε και αυτός! Αναρχικέ, άστα αυτά και εμφανίσου! Χωρίς τις μολότοφ σου… η ζωή είναι μαρτύριο!!!

Λύκαινα?

Σοφία?

Λιλιθακι?

Αμαλιακι?

Ατμα?

Φωτεινή?

Σκοτεινή?

Μαρα….? πείρες φόρα για τα πάνω πατώματα?

Γατουλινα?

Ελπίδα?

Δώριδα ?

Αλίκη?

Ξέχασα καμία?

Βρε κορίτσια, είσαστε η έμπνευση!!! Άμα δεν στροβιλίζεται λίγο το εσωτερικά…. στο τέλος θα γίνουμε όλοι……. πνεύματα!

Προτείνω ένα στριπτηζ από τον Τηοτη…..για να γλυκαθεί πάλι η Ατμόσφαιρα!

thothΙδρυτικό Μέλος
20/05/2003, 10:11:39
Τι άλλο θα μου ζητήσετε να κάνω για τα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;;;;

Τέλος πάντων αφού ζητάτε να δείτε πιο... ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ μου...

Δείτε παρακάτω μια φωτογραφία μου σε στιγμή striptease.

Το S στο στήθος μου είναι το αρχικό του ονόματός μου (SOS) όπως προφέρεται σε όλες τις υπόλοιπες γλώσσες του κόσμου πλην της... ΑιγυπτιοΙσπανικής (ΘΩΘ)

Κορίτσια θα μπείτε ξανά στο topic να σας...ΘΩΘΩ... ωωω... συγνώμη να σας SOSO ήθελα να πω;;;

Καλά εμένα δεν με σκέφτεστε, το κατανοώ !!! Αλλά τον "Πλάτωνα" δεν τον σκέφτεστε;;; Ο καημένος ο φιλόσοφός μας είναι η δεύτερη φορά που έχει πέσει σε τόσο μεγάλη κατάθλιψη . Η πρώτη ήταν όταν οι Αθηναίοι έδωσαν κώνειο στον δάσκαλό του

Άντε κάντε γρήγορα πριν ζητήσει ο Πλάτωνας να κάνει striptease και ο... ΕΟΝ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

SilverwolfΜέλος
20/05/2003, 10:29:09
Καλημέρα φιλαράκια!

Γλυκιέ μου Φιλόσοφε σπαράζει η καρδιά μας που σε έχουμε αφήσει μόνο σου! Τι σόι φιλόσοφος είσαι όμως φιλοσοφισέ το να δεις πως θα ξανάρθουμε!

Θωθ λυπαίμαι αλλά για την ώρα ούτε η σοφία του τρισμέγιστου δεν με σώζει εμένα , παρά μόνο η μελέτη ( Αντε λίγο ακόμα... μάνο 800 σελίδες μου έμειναν...)
Εκτός κι αν τα κάνεις και εσύ τα κολπάκια με τις φλόγες πάνω από το κεφάλι... (χμμμμμ λες...)
Αμα φωνάξω ΣΟΣ την ώρα που γράφω θα μου στείλεις τα φώτα σου Ω φωτισμένε;

Από την ανοιξιάτικη βανετία του βορρά
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη... κάλες και οι βόλτες...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

20/05/2003, 10:47:38
Φιλε ΘωΘ…..

Ο Πλάτωνας τα σοβαρά τα ζητά (αν θες βάζεις και (συ) μπροστά στο ρήμα), από τους Σοβαρούς….

Ναι είχα πέσει σε κατάθλιψη τότε με τον δάσκαλο μου, έγραψα 4 ίσως και 5 βιβλία σκεφτόμενος μόνο αυτόν, τι τύχη που είχαμε…μα ο κόσμος είναι ο κόσμος…

Το στριπτηζ είναι μια μεγάλη τέχνη! Πρέπει να μάθουμε να γδυνόμαστε από τα καλύμματα της ψυχής μας, όπως και στο 9.1/5 εβδομάδες! Είδες κινήσεις, δεξιοτεχνία, χάρη….σου κοβόταν η ανάσα! Έτσι και στο εσωτερικά….κάποιοι βγάζουν μόνο το καπέλο, άλλοι δείχνουν μόνο λίγο το πόδι τους, άλλοι τι γροθιά τους, μα εσύ καλέ μου ΘωΘ, έδειξες αμέσως τι μεγαλοσύνη της Σ Σούπερ ψυχής!!!

Αυτή είναι και η μοντέρνα ταχτική του Πλάτωνα! Στριπτίζ των ρούχων, μετά κάνουμε το ίδιο και στην ψυχή! Όχι, για να μην νομίζουν μερικοί….πως το αχλάδι στο εσωτερικά…είναι… αυλή του σπιτιού τους!

Λύκαινα μου γλυκιά….θα ζήταγα ένα στρηπτηζακι και από εσένα….για ολους!!!

Εσύ έτσι και αλλιώς δαγκώνεις όμορφα!!

thothΙδρυτικό Μέλος
20/05/2003, 15:27:35
Αχ... μακάρι να μπορούσα να σου στείλω έμπνευση Αργυρολύκαινα αλλά δυστυχώς όλο και κάποιος άλλος θα με χρειάζεται περισσότερο στον κόσμο αυτό και ο ΖΕΥΣ ο πατέρας μου με ζεύει ανελέητα χωρίς να μου αφήνει προσωπικές επιλογές. Το πολύ, πολύ να παρακαλέσω την αιγυπτιακή μου σύζυγο ΜΑΑΤ ή την Ελληνίδα αδελφή μου ΑΘΗΝΑ να σου στείλουν τις φλόγες της έμπνευσης. Μπορεί να παρακαλέσω και κανένα Χριστιανό Αρχάγγελο (είμαστε στον ίδιο σύλλογο ΦΑΠΑ (Φτερωτοί Αγγελιοφόροι Πνεύματος Αγίου) να μεσολαβήσει στον... Μεγάλο για να βάλει τα μεγάλα μέσα. Αν δεις κανένα περιστέρι να προσγειώνεται στο κεφάλι σου όταν γράφεις στις εξετάσεις, μην φοβηθείς μπορεί να είναι το... άγιο πνεύμα.

Πλάτωνα, τι άλλο να κάνω; Ούτε η "Αποκαλυμμένη Ίσιδα" να ήμουν. Αν έχω φτάσει σε αυτό το ύστατο σημείο αυτοεξαθλίωσης και δεν με λυπηθούν θα πω στον Σκοτεινό Θεό να στείλει τον ΙΟ (Virus) του τον αγαπητό για να μολύνει τους υπολογιστές τους.

Για να μην ξεχνιόμαστε
Εδώ θα τσακωνόμαστε

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Darkangel_78Μέλος
20/05/2003, 16:07:57
Πλατωνάκο διαβάζω τα παράπονά σου απολαμβάνοντας ένα παγωτό σοκολάτα!! Μμμμ ωραίο είναι!Έλα να απολαύσουμε ένα παρέα!Παραπονιάρη μου εσυ!!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

20/05/2003, 16:12:49
Χα!χα! κι εγώ που νόμιζα οτι προσποιήστε τους φιλοσόφους και δεν έχετε καθόλου χιούμορ (α)πάνω σας καθώς και άσχημους εαυτούς! Εκανα μια σκέψη. Θα ήταν ενδιαφέρον να μπαίναμε π.χ. εγώ ως acinolaselitpeR δηλαδή ως οι άλλοι μας εαυτοί και να τα βγάζαμε όλα στη φόρα, εγώ για να τα σούρω στον φίλο?! μου Δρουμ(γουρλή)13 και οι άλλοι για όποιον "συμπαθείτε"
ΠΛΑΤΩΝΑ ανέφερες για τα κορίτσια του site και ναι συμφωνώ οτι θα μείνουμε μονάχοί στο τέλος.
Αγαπημένη φίλη ψυχή (ΑΤΜΑ) που χάθ'κις?!
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 16:16:20

thothΙδρυτικό Μέλος
20/05/2003, 16:46:00
Μμμμμ... ουάου!!!

Νέο αίμα στο Ring !!!

Κάτσε να σηκώσω τα μανίκια μου. Ναι είμαι έτοιμος για καυγά.

Άντε, κάντε όλοι στην μπάάάάντα θα έρθει
να καυγαδίσει ο ΕρπετοοοΣαλονικιόόόός...

Καλώς ήρθες ReptileSalonica στο απόκρυφο, υποχθόνιο, ερπετόμορφο Fight Club μας.

Εδώ τσακωνόμαστε με αγάπη αλλά μετά επουλώνει ο ένας τις πληγές του άλλου.

Εδώ αποκαλύπτουμε το δεύτερο μισό του ΠΑΝα μας και αποδεχόμαστε μαζί ότι είμαστε ακόμα άνθρωποι με τις ατέλειές τους, τις χαρές τους και τις λύπες τους.

Εδώ είναι το Club της Ισότητας μας.

Εδώ είναι η αντεστραμμένη αντανάκλαση του ανώτερου forum, η Σκιά, το Σκοτάδι που μας βοηθάει να παίζουμε όλοι μαζί, να ξεχνιόμαστε, να ανανεωνόμαστε, να αποκαλυπτόμαστε και μετά σαν την Ερπετόμορφη Κουνταλίνι να εφορμάμε προς τα πάνω, αφήνοντας το παλιό μας δέρμα πίσω στο Μαλκούτ.

Εδώ είναι οι Αποκριές του Forum. Βγάζουμε τις μάσκες των username μας και βαπτιζόμαστε στην καταπιεσμένη αθωότητα του παιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που μόνο εμείς τολμάμε να το αναγνωρίζουμε ως παιδί μας.

Έλα ας κάνουμε τέχνη τον Καυγά.

Θέλει Αρετή και Τόλμη ο Καυγάς. Είσαι Έτοιμος, να Ερπετάξεις μαζί μας;

Υ.Γ. Η Άτμα δεν θα μας... παίξει για λίγες ημέρες ακόμα. Μετά τον τελευταίο καυγά που τις πετάξαμε... αυγά... στον υπολογιστή της, τον έχει στείλει για ανάρρωση.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

20/05/2003, 17:14:01
quote:
Άντε, κάντε όλοι στην μπάάάάντα θα έρθει
να καυγαδίσει ο ΕρπετοοοΣαλονικιόόόός...

Κάντε στη μπάντα για όσους δε θέλουν να γευτούν το φιλί της κόμπρας...
sssss!
sssss!

quote:
Εδώ τσακωνόμαστε με αγάπη αλλά μετά επουλώνει ο ένας τις πληγές του άλλου.
Ευτυχώς
quote:
Εδώ είναι οι Αποκριές του Forum. Βγάζουμε τις μάσκες των username μας και βαπτιζόμαστε στην καταπιεσμένη αθωότητα του παιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας και που μόνο εμείς τολμάμε να το αναγνωρίζουμε ως παιδί μας.

Εγώ πάντως ήρθα προετοιμασμένος...

quote:
Υ.Γ. Η Άτμα δεν θα μας... παίξει για λίγες ημέρες ακόμα. Μετά τον τελευταίο καυγά που τις πετάξαμε... αυγά... στον υπολογιστή της, τον έχει στείλει για ανάρρωση.

Τι εννοείς για την αγαπημένη φίλη ψυχή μου?
~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:18:49

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:21:15

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:24:44

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:26:27

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:28:57

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:30:47

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 17:33:37

MaraΜέλος
20/05/2003, 18:20:19
Reptile με αλλα τρια editing κερδιζεις δωρο μια μπλουζα με τον Θωθ πανω σε ασεμνες στασεις

Πλατωνακο εδω ειμαστε και οι κουμπαρες... απλα παρακολουθουμε απο μικρη ομως αποσταση. Δεν πειραζει να σας λειψουμε και λιγο και να μας καλειται - δεν ειναι κακο

Ψιτ Dark νομιζω πως μονο εγω αδεια να τρωω παγωτο εδω μεσα νταξ ??

And I keep on wondering....

20/05/2003, 18:26:16
Τι να κάνω ρε συ Mara-κι, αφού δεν "έβγαζε" τη φωτό...
~Γρηγόρης~