- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλημερα σε ολους σας!
TOYΡΙΣΜΟ Ο PREDATOR...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
THE ONE
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 08/01/2010 20:35:31
εισροη πολλων πληροφοριων! και επειδη δεν υπαρχει και ο διαθεσιμος χρονος, δυστυχως εναν χαιρετισμο μπορω να απευθυνω

CHARMED3 Απεστάλη: 08/01/2010, 20:33:44
ΑΥΤΟ DR ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 24 ΤΟ24ΩΡΟ
ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ
CHARMED
--> CHARMED3 απ΄ότι κατάλαβες αγόρι είμαι... Αν ήμουν το άλλο (θηλυκό γένος) δύσκολα θα κρατούσε μια τέτοια σχέση...Δεν νομίζεις??
Και γω μαζί σου στο θέμα του να φύγεις!!! Η ανεξαρτησία θα σου κάνει σίγουρα καλό...Αυτό που λέω είναι ότι θα δεις πως θα σου λείψουν μόλις αλλάξει το κλήμα στη ζωή σου... Δηλαδή να φανταστείς ένας φίλος μου, που δεν είναι καθόλου μαμάκας, πέρασε στην Αθήνα..έχει βρει παρέες, στέκια, πριν τα Χριστούγεννα έκανε σχέση με Αθηναία αλλά ακόμη και έτσι πολλά από τα Σαββατοκύριακα έρχεται στην πόλη του για τους γονείς του...
Τώρα που είπες για το περιστατικό με την φίλη σου στην παραλία μου θύμισες τότε που ήμουν μικρός και πηγαίναμε σε θείες-γιαγιάδες... ΙΙΙΙΧΧΧΧΧ..... τσιμπούσαν μάγουλα, σιχαμένα φιλάκια..Κακό μεγάλο!!!!
Και πριν μερικές μέρες πάλι είδαμε τυχαία μια τέτοια θεία και μου λέει σκίψε να σε φιλήσω και μετά δεν με άφηνε ρε.....
Ναι την αγαπάω... και να φανταστείς τώρα δεν έχω βγει όλη μέρα η παρέα μου είναι έξω και δεν πάω μαζί τους για να μην νοιώθει άσχημα...
Θα μπορούσα να το συζητήσω μαζί της ναι αλλά δεν είναι τύπος που ακούει... πιάνεται από τα πρώτα λόγια και μετά ότι και να πω δεν ακούει...σαν να λέμε έχει βγάλει τα "συμπεράσματά" της..
Αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρω αυτό το Forum και να μιλάω με σας τα υπέροχα άτομα!!! Οπότε.... ![]()
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
CHARMED
EIDES DR??
CHARMED
quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΑΧΑΙΡΙ?
Εννοεί μεγάλο μαχαίρι...
quote:
ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ?
Την ίδια απορία έχω και γώ.. μάλλον γράφει απο άλλη χώρα το κορίτσι χαχα.
quote:
ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ...
Πού να το ξέρω...
quote:Τι το γυναικείο του βρίσκεις? Dying είναι αυτός που πεθαίνει δεν έχει φύλο. Αν έλεγε dying poppy οκ.
ΟΧΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DYING...
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚEΙΟ..
quote:Βλακεία. Αμερική είναι αίσχος έχει πάει πατέρας μου Νέα Ιόρκη ένα χρόνο.. Η Ευρώπη είναι η πιο καλοζωισμένη ήπειρος. Στην Αμερική πήγαινε Καναδά άμα πας. Αλλά μάθε και λίγα γαλλικά γιατί θα σου χρειαστούν εκεί ε. Και στις ΗΠΑ θα σου χρειαστούν τα Ισπανικά. Ξεκίνα λοιπόν.
ΜΠΑ... ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ..
ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ..
quote:Ναι οι πατέρες γενικά έχουν κόλλημα με τις κόρες για αυτό και πρέπει να του φτιάξεις λίγο την όραση αν μπορείς. Να δει λίγο λογικά δηλαδή. Ε άμα σου λένε τέτοια λέγε τους ΄΄αμα θέλω θα κάνω οικογένεια αλλά πολύ σοβαρα και κάθετα, σαν ώριμος άνδρας ή στρατιωτικός.
ΑΧ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ..ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..
ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ..
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ??
ΝΕΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ..
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΑΝΤΡΟΦΕΡΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ...
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ.. ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ.. ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ..
ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ...
quote:Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ήταν το πρώτο κορίτσι που... αλλά ήταν και μια μεγάλη ανακούφηση γιατι μου τα χε πρήξει εν ολίγοις. Και επειδή η ίδια είχε "πολλά μικρά(ή μεγάλα) κόμπλεξ" σε διάφορα ζητήματα και μου λεγε συχνά ψέματα ή υποσχέσεις που δε κρατούσε ψιλοχάρηκα που τη ξεφορτώθηκα(και αυτή και το σόι της και την ανειλικρινή συμπεριφοράτης απέναντί μου).
ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ?
quote:
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΚΙΑΡΙΝΗ...ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΣΤΑ ΠΕΡΑ ΑΜΠΕΛΙΑ..
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΕΓΩ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ..ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 25-7
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ..ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ..
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ..
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ..
"ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ...ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..."
ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ...
ΤΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΕΦΥΓΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...
OMG! Καμιά ξεπεταγμένη καραβλαχάρα ήτανε ίσως και λίγο στερημένη?
quote:Τραγικά indeed....
ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΗΓΜΕΝΗ ...
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΙΣΙ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ..ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
quote:
ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ FACE..
ΔΕΝ ...
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ?
Όχι ρε δε εννοώ αυτό. Έχω κάτι φίλους βέβαια που το κάνουν αλλά εμένα μου φαίνεται βλακεία. Σου λέω για άτομο που γνωρίζεις απο κοντά. Γνωρίζεσαι ρε παιδί μου με κάποιον απο κοντά βλέπεις ότι κάτι πάει να παίξει παίζει και λες δεν ανταλλάζουμε μσν-facebook. Κατα αυτό τον τρόπο δεν δείχνεις αμεσο ενδιαφέρον ΄΄οπως αν ζητούσες το τηλεφωνό του/της και κρατάς το πράγμα σε απόσταση σε περιπτωση που αποδειχθεί ξενέρα ή στη δικιά σου περιπτωση που είσαι κορίτσι, στερημένος, τρελάρας, κολλημένος κλπ.
quote:Εντάξει μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις τώρα, δεν μιλάμε να το παίξεις Νίντζα.
ΑΧΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ...
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΣΤΡΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ...
ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..
Α Κρήτη μένεις? Καλά κρασιά. Καλά γιατί δεν έβαλες τον πατέρα σου να κυνηγήσει τους Αλβανούς με το Καλαζνικοφ? Ειδικά οι νέες γενιές Κρητικών είναι.. ας πούμε απλά καμιά σχέση με τις παλιές(όχι άπαντες βέβαια).
quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΣΟΥΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙCK ...
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΤΥΠΟΥ..
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ..
ΣΕ ΞΕΡΨΩ ΟΜΩΣ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙΣ...
Βλέπεις Dexter? Αυτό ακριβώς είναι. Προτείνω να κατεβάσεις όλες τις seasons ή να τις δεις απο κάνα σάιτ αντι να ξημεροβραδιάζεσαι στα βιβλία. Θα σου κάνει πολύ καλύτερο. Τα πρώτα επεισόδια μπορεί να μη σ'αρέσουν βέβαια αλλά μετά θα κολλήσεις(όπως εγώ χεχε).
Anyway όταν έφτιαχνα τον λογαριασμό ήμουν σε μια πολύ κάπως φάση. Dark ας πούμε. Οπότε ναι. Αλλά όχι τη μετάβαση, την συνύπαρξη.
quote:Α δε ξέρω.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...
ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΣ?
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
τότε που ήμουν μικρός και πηγαίναμε σε θείες-γιαγιάδες... ΙΙΙΙΧΧΧΧΧ..... τσιμπούσαν μάγουλα, σιχαμένα φιλάκια..Κακό μεγάλο!!!!
KAI MENA AMΑ ΔΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ...
ΜΕ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΓΙΑΧ
ΟΝΤΩΣ ΣΥΧΑΜΑ...ΑΣΕ ΑΣΕ ...
quote:
Ναι την αγαπάω... και να φανταστείς τώρα δεν έχω βγει όλη μέρα η παρέα μου είναι έξω και δεν πάω μαζί τους για να μην νοιώθει άσχημα...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ?
quote:
Θα μπορούσα να το συζητήσω μαζί της ναι αλλά δεν είναι τύπος που ακούει... πιάνεται από τα πρώτα λόγια και μετά ότι και να πω δεν ακούει...σαν να λέμε έχει βγάλει τα "συμπεράσματά" της..
ΖΟΡΙΚΟ ΟΝΤΩΣ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ...
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΒΡΑΔΥ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....!!!!!!!
quote:
Και γω μαζί σου στο θέμα του να φύγεις!!! Η ανεξαρτησία θα σου κάνει σίγουρα καλό...Αυτό που λέω είναι ότι θα δεις πως θα σου λείψουν μόλις αλλάξει το κλήμα στη ζωή σ..
ΤΟ ΝΑ ΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ
ΜΑΘΩ ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...
quote:
Αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρω αυτό το Forum και να μιλάω με σας τα υπέροχα άτομα!!! Οπότε....
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΝ DR TON ELO THN HANTER KAI THN CHARMED..
AYTH ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??
ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΝ ΤΑ ΧΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ...
ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥ...
CHARMED
Αυτή τη στιγμή είναι σπίτι της.... μόνος μόνος είμαι!!! Άσε...
Αυτό είναι αλήθεια που είπες γιαυτό είμαι ακόμη μαζί της...
Το θέμα του φαγητού λύνεται!!! Τρως στο "Εστιατόριο" της σχολής σου... και παίρνεις και μια τοστιέρα να χεις εκεί που θα μένεις...Δεν νομίζω πως δυσκολεύεσαι και με τα τοστ??
Ναι φυσικά και εννοούσα όλους εσάς!!!!!
Ζηλεύει πολύ!!! Κουραστικά πολύ!!! Αλλά τι να κάνω στην περίπτωση που δεν παίρνει από λόγια? Για δέσιμο είναι ώρες ώρες!!! Αυτή μου δείχνει ότι νιώθει το ίδιο...νιώθω ότι με ζηλεύει μερικές φορές... και έχει κάνει πράγματα που κανονικά δεν τίθεται θέμα ότι θα συμβούν σε σχέση και γω υποτίθεται ότι δεν ξέρω τίποτα... μην πάει το μυαλό σου στο πολύ πονηρό... απλά ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει κατά πολύ απέναντί της και ρωτάει συνέχεια τι έχω...
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.