- ΒΑΡΑΘΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΦΕΝΕΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Zadok, το ESOTERICA έχει ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή αυτή, πριν από την εκπομπή που έγινε με το metafysiko και συγκεκριμένα το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στο θέμα "ο κόσμος των πνευμάτων".
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν την είχα δει ολόκληρη, αλλά μήπως η συμμετοχή δεν έτυχε της προβολής, της οποίας έτυχε η ομάδα του "Μεταφυσικού";
Το ρωτώ, γιατί δε διαπίστωσα να έχει αντιληφθεί κάποιο άλλο μέλος τη συμμετοχή αυτή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ή οι περισσότεροι εδώ δεν παρακολουθούν την εκπομπή (που δεν το νομίζω) ή η συμμετοχή ήταν πολύ "διακριτική".
Τέλος πάντων, μπορεί και να κάνω και λάθος.
Όπως και να έχει, νομίζω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε σχετική ενημέρωση και αξιοποίηση τέτοιων ευκαιριών.
Ολόκληρη "Ανοιχτή Εκδήλωση" οργανώθηκε το καλοκαίρι για να ανταλλάξουμε απόψεις εκ του σύνεγγυς, μία ανακοίνωση για την εκπομπή αυτή ήταν περιττή;
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το καλόπιστον του παραπόνου μου και να μην παρεξηγηθώ.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
καθώς και η πιθανότητα δημιουργίας άσκοπων συγκρούσεων, που δεν αφορούν το τόπικ όπου φιλοξενήθηκε.
Μπάάάάά, χρειάζονται δύο σε αυτό
Ελπίζω σχετικά με αυτό επιτέλους να κατάλαβες κάτι.
Στο σκάκι αυτό λέγεται "θυσία του πιονιού"
Βάζεις ένα ασήμαντο πιόνι μέσ τη μέση, για να βγάλεις τον αντίπαλο να ανοιχτεί.
Σκέψου κάτι συγκεκριμένο.
Εγώ δεν τάσομαι με καμία ομάδα, δεν αποζητώ καμία σύγκρουση με ομάδες. Γράφω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα, δεν γράφω κρυπτογραφημένα μπουκέτα για να σου απαντήσω σε άλλο θέμα 3.584 πόστ πιό πίσω.
-Μ αρέσει, στο λέω. Δε μ αρέσει, πάλι στο λέω.-
Και για να στ πώ και λίγο πιο συγκεκριμένα, είτε γράφω είτε όχι, το φόρουμ θα υπάρχει. Αυτά που γράφω, ούτε θα αλλάξουν το ρού της ιστορίας ούτε θα προταθούν για νόμπελ λογοτεχνίας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και έχει και ορισμένους κανόνες. Όπως σε όλα, αν δεν τους τηρήσεις, μετά μην κλαίς.
Αλοίμονο, άν έκανα τη ζωή μου κομμάτι του παιχνιδιού που παίζεται εδώ μέσα. Και αλοίμονο αν λάμβανα μέρος στο μεγάλο παιχνίδι που παίζεται εδώ μέσα. Αι-ντάάάάάάά
Η αλήθεια βρίσκεται στο μάτι του παρατηρητή.
Και πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως με πρώτη ματιά φαίνονται.
Μερικοί το βλέπουν μετά από λίγο, άλλοι μετά από χρόνια...
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη