ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

oneiric130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
placeboΝέο Μέλος
15/05/2003, 20:37:00
Καλησπέρα.Μετά από ατελείωτες ώρες ανάγνωσης στα forums του site,θέλησα να μπώ στην παρέα σας,μιας και η αστρική προβολή με απασχολεί χρόνια τώρα.
Η εμπειρία μου δε διαφέρει από των υπολοίπων,ωστόσο την καταθέτω κυρίως προς ενίσχυση της συζήτησης πάνω στο θέμα.
Η 1η φορά αστρικής προβολής,προ 8 ετών,ήταν πολύ σύντομη σε διάρκεια και απόσταση απομάκρυνσης,κάτι σαν "πρωτάκι" δηλαδή.Κατά τη διάρκεια του ύπνου μου λοιπόν,ένιωσα να βγαίνω από το σώμα μου και να βρίσκομαι μόλις 1μ. πάνω από το κρεβατί.'Ενιωσα φοβερή πίεση,σαν ένα χέρι να με κρατάει στο αέρα. Όταν ξύπνησα,δεν τρομοκρατήθηκα,αλλά μην γνωρίζοντας ακόμα περί αστρ.προβολής, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως μου συμβαίνει κάτι...πώς να το πώ,σαν δαιμονισμός:)
Από εκεί και πέρα,μου συνέβη πολλές φορές,όπου κάθε φορά το φαινόμενο εξελισσόταν. Έβγαινα από το σώμα μου για περισσότερη ώρα και απομακρυνόμουν από το δωμάτιο,αλλά πάντα στα όρια του εσωτερικού του σπιτιού. Δεν κατάφερα ποτέ να βγώ εκτός,αν και προσπαθώ σκληρά όποτε μου συμβεί.Θέλει υπομονετική προσπάθεια πιστεύω.
Για όσους δεν το έχουν ζήσει,το συναίσθημα είναι υπέροχα αποκαλυπτικό.
Δε νομίζω ότι "διδάσκεται",μόνο εξελίσσεται από τη στιγμή που θα σου συμβεί.Εύχομαι κάθε βράδυ να μου συμβεί,έχει καιρό τώρα...
Αυτά από μένα...
Άντε και καλές πτήσεις...μόνο μην τρακάρουμε πουθενά εμείς οι αστρικοί!!!...

wiccaΜέλος
15/05/2003, 21:01:48
ΟΥΑΟΥ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΤΑ!!!!!!
ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ "DCD".

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

wiccaΜέλος
15/05/2003, 21:05:09

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ?

placeboΝέο Μέλος
19/05/2003, 20:29:17
Καλησπέρα...
μόλις πριν λίγες μέρες μοιράστηκα μαζί σας τη δική μου σχέση με την αστρική προβολή. Όπως ανέφερα και τότε, είχε πολύ καιρό να μου συμβεί, αν και το επιθυμούσα πολύ. Σήμερα το μεσημέρι που έπεσα να κοιμηθώ,ΕΓΙΝΕ και πάλι!!!
Άρχισε με το κλασσικό βουητό μέσα στα αυτιά του,το οποίο ποτέ δε με ενοχλεί γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για άλλη μια εμπειρία πτήσης και περιμένω να το απολαύσω. Μόνο που σήμερα δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου κατά τη διάρκεια της αστρ.προβολής. Προσπαθώντας να τα ανοίξω κατάλαβα ότι έχανα τον έλεγχο της "πτήσης",δηλαδή υπήρχε φόβος να σταματήσει πρόωρα,οπότε αφέθηκα,κράτησα τα μάτια κλειστά και "οδήγησα" για λίγο το σώμα μου γύρω από το δωμάτιο...
Θέλω να καταλήξω στο εξής: από τότε που άρχισα να το ξανασυζητάω και μάλιστα έγραψα και στο φόρουμ για αυτό,ένιωσα ότι θα μου ξανασυμβεί.Πολλές φορές προκαλούμε κάποιες καταστάσεις όταν τις ξεθάβουμε από το μυαλό μας...
Α! ξέχασα τις προάλλες να πώ ότι συμφωνώ με τον aenaongr σε πολλά, μεταξύ άλλων στο ότι με την αστρική προβολή καταλαβαίνεις την απέραντη δύναμη του νού!!!Είναι εκπληκτικό το τί μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος με τη σκέψη....

agarwaethΝέο Μέλος
20/05/2003, 12:25:24
geia sas paideia... diavazo edo kai kamposi ora ta mynimata sas kai ithela na rotiso an kapoios exei anaptyksei kapoia texniki gia na epitixi astr. provoli... kai an einai eykolo na dosei odigies...

eyxaristo...

oneiric1Μέλος
21/05/2003, 15:44:04
Θα ήθελα να πω την δική μου άποψη, από την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα.

Προσωπικά προσπαθούσα μερικούς μήνες (2-3) μέχρι να καταφέρω να κάνω μία συνειδητή αστρική προβολή, αφού δεν "ευλογήθηκα" με αυτό το "δώρο" (το να μου συμβαίνει δηλαδή αυθόρμητα). Το "προσπαθούσα" σημαίνει να το σκέφτομαι αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας, το να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου σε θέση που να αισθάνομαι άνετα, να προσπαθω να χαλαρώσω και να φανταστώ εικόνες. Εικόνες που με βοηθούν να "βγω", να "ανέβω" (όπως θέλει ο καθένας το λέει). Άλλες φορές φαντάζομαι ότι υπάρχει πάνω από το κεφάλι μου ένα σχοινί και προσπαθώ να το πιάσω, άλλες ότι υπάρχει μία σκάλα και προσπαθώ να ανέβω... ανάλογα την στιγμή.Και κάποια στιγμή πραγματοποιήθηκε.

Αυτά, μήπως βοηθήσουν κάποιον γιατί και εγώ με τις δικές σας εμπειρίες μαθαίνω πολλά.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

wiccaΜέλος
23/05/2003, 19:40:49
ΛΟΙΠΟΝ...
ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ"
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΩΣΕΙΣ "ΚΟΝΙΔΑΡΗ"

wiccaΜέλος
29/05/2003, 17:50:20
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?

DanaiΜέλος
30/05/2003, 13:09:27
Γειά σας και από εμένα!
Θα ήθελα να σας πω και το δικό μου περιστατικό
για να μου πειτε γιατι προκειται!
Πριν 1 με 1,5 χρόνο λοιπον ήταν να έρθει η
νονά μου από την γαλλια όπου σπουδαζε.
Θα ερχοταν κατα τις 1.00
το βραδυ και είχα υποσχεθεί
στον εαυτό μου να μη κοιμηθώ
αλλά να καθήσω να την περιμένω.
Καθησα λοιπόν στο κρεβάτι και κοιτούσα
τον απέναντι τοίχο,για να περάσει η ωρα
(πρέπει ισως να αναφερω πως διπλα απο
τον τοιχο που κοιταζα ηταν η εξωπορτα)
Σε κάποια στιγμή ενω καθομουν στην ιδια θεση για πολύ ωρα
εντελως αφηρημένη ακουσα τοκουδούνι να χτυπαει.
Παρεμεινα στην θεση μου.
Στην συνεχεια ακουσα τον θειο μου να λεει
-Ποιος ειναι?
και η νονα μου απαντησε
-η γαλλιδουλα σας ειναι..(γελια)
Ακουω τις σκαλες να ανεβαινουν και στην συνεχεια τινάζομαι
απο το κρεβατι μηπως και την προλαβω
Παω στον επανω οροφο ρωταω αν ηρθε και μου λενε
οχι ακομη...τελος παντων θεωρησα πως ηταν της φαντασιας μου
και γυρισα στο δωματιο μου.
Μετα παο μια ωρα ηρθε η νονα μου
Την ρωταει ο θειος μου
-Ποιος ειναι?
και η νονα μου απαντησε
-η γαλλιδουλα σας ειναι..(γελια)

Δεν ξερω γιατι προκειται αλλα δεν νομιζω
να εχει να κανει με αστρικη προβολη αφού
δεν ενιωσα ουτε μετακινηθηκα καθολου απο
το σωμα μου.Αν μπορούσατε θα σημαινε πολλά
για μενα αν μου λεγατε την γνωμη σας

Δανάη

Υ.Γ η νονα μου ειναι και ξαδερφη μου αρα ο θειος
μου μπαμπας της...

Edited by - Danai on 30/05/2003 13:12:59

wiccaΜέλος
30/05/2003, 13:28:52
ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΑΝΑΗ
ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΝΑ ΣΟΥ.
(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ)
ΤΑ ΛΕΜΕ.