ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αν αγαπας την Ελλαδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αν αγαπας την Ελλαδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ψηλός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/07/2011, 02:48:38
quote:

quote:
Ο άθεος λέει άλλα. Την αποκλειστικότητα περί υποκριτή χριστιανού και τα λοιπά την έχεις αναλάβει εσύ και γι’ αυτό αναφέρθηκα σε σένα.

Μόνο ένας ηλίθιος δε θα σε θεωρούσε υποκριτή και κακό Χριστιανό. Αν ο άθεος σε παρουσιάζει ως το καλύτερο δείγμα χριστιανού, αυτό θα γίνεται μόνο για προπαγανδιστικούς λόγους.

Να υποθέσω πως συνείσφερα στην ανακλαύψη του αιώνα εκ μέρους σου; Άρα, δια του στόματός σου, πως υπάρχει και μοντέλο καλού Χριστιανού, το οποίο, ως φαίνεται, και γνωρίζεις;

Τελικά δεν πάει άδικος ο κόπος μου και το ξενύχτι μου.

Αν, τελικά έγινα αφορμή, έστω και δια της τόσο αρνητικής εντύπωσης που σου έχω κάνει, να ανακαλύψεις και το μοντέλο του καλού Χριστιανού, έστω χωρίς να είμαι εγώ αυτός, τότε, μπορώ να ελπίζω και εγώ ο υποκριτής και κακός Χριστιανός ότι χρησίμευσα σε κάτι.

Εκτός και αν ο αντιχριστιανικός φανατισμός σου είναι τόσο δυνατός που το εγώ σου θα σε νικήσει και δεν θα σε αφήσει να παραδεχθείς ούτε και αυτό;

Θα μπορούσε να γίνει πηγή έμπνευσης για σένα ένας καλός Χριστιανός, άραγε;

08/07/2011, 02:54:25
quote:

Άλλο ο πανθεϊσμός και άλλο ο πανΕΝθεϊσμός. Ο ψευτόγιαννος λογικά με τη στάση του Σπινόζα θα ταυτίζεται...

Καλά ρε ψηλέ, δεν έχουν λεξικά εκεί στο Λουξεμβούργο;;;; Τόσο εντύπωση σου κάνει; Δεν έχεις διαβάσει ΠΟΤΕ θρησκειολογία;

Λογικά;
Με ποια λογικά; Τα δικά σου; Τα δικά μου; Ή τα δικά του;

Γι' αυτό και εγώ τον ρώτησα τι είναι αυτό το οποίο και δήλωσε.

Ναι, το είδα πως άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αλλά εσύ παρέθεσες το λίνκ σαν να ήταν μονόδρομος αυτό που υπήρχε εκεί μεσα, αλλά ως φαίνεται, τώρα έβαλες και στο παιχνίδι και το "λογικά", πράγμα που αλλάζει τα δεδομένα.

Καληνύχτα

08/07/2011, 03:16:34
Ψηλέ, εκτός από υποκριτής είσαι και συκοφάντης. Χοντρός συκοφάντης όμως, αντάξιος του θρησκεύματός σου.

Αναφέρθηκες πολλαπλές φορές στο πρόσωπό μου και στην (πενταετή και όχι μόνιμη) απόσπασή μου στις ΗΠΑ ως εκπαιδευτικός, κάνοντας ταυτόχρονα αναφορά για "παχυλούς μισθούς". Όντως, υπήρχαν παχυλοί μισθοί που τους γεύονταν κάτι χαραμοφάηδες του ΥΠΕΞ που μπήκαν στη δουλειά με τις γνωστές διαδικασίες (πιθανότατα με τις ίδιες που μπήκες και συ), αγνώστων τυπικών προσόντων (σου θυμίζει κάτι;) και έπαιρναν ως κλητήρες, οδηγοί, και γενικών καθηκόντων γραμματείας (φτιάχναν καφέ, έβγαζαν φωτοτυπίες... κτλ.) 6.000 δολάρια το μήνα αρχικό μισθό.

Εγώ και όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξάρτητα αν δούλευαν στο γραφείο εκπαίδευσης του προξενείου ή σε σχολείο έπαιρναν 2.805 δολάρια το μήνα, ποσό που βρισκόταν περίπου 1000 δολάρια κάτω από το όριο φτώχειας της πολιτείας της Νέας Υόρκης (γι'αυτό και με βάση τη μισθοδοσία μου, όταν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, το νοσοκομείο με έβαλε στην κατηγορία "B", αυτή των απόρων, μια κατηγορία πάνω από τους άστεγους (κατηγορία Α) και κάτω από τους φτωχούς (κατηγορία C).

Και μιλούσες επανηλειμμένα για "παχυλούς μισθούς", αναίσχυντε συκοφάντη, φορέα ανείπωτης υποκρισίας, με μέσο μισθό στις 6.500-7.000 ευρώ, με το οικογενειακό επίδομα των 326,44 ευρώ για κάθε παιδί (18 ηταν στην Ελλάδα, τώρα θα κοπεί), 16% επί του μισθού σου γιατί είσαι εκτός Ελλάδας (ελάχιστο ποσό 442,78 ευρώ το μήνα), 5% επίδομα για τον αρχηγό της οικογένειας, επιδότηση ενοικίου και θεμελίωση εφάπαξ με 10 χρόνια δουλειάς.

Μου θυμίζεις έναν άλλο φτωχό, που δήλωσε πως είναι συκοφαντίες αυτά που λένε για τη φάρα τους και πως είναι κι αυτοί φτωχοί, γιατί παίρνουν 6.500-7.000 ευρώ το μήνα μόνο.

Καμάρωσέ τον!

macedon

Edited by - macedon on 08/07/2011 03:27:49

08/07/2011, 06:21:08
quote:

Ψηλός:

..........
Υπάρχει η επιλογή φτηνότερης συνοικίας. Εδώ η φτηνότερη είναι αυτή που σου λέω, τα 700 χιλιάρικα. Το χωριό που ανέφερε η Καποδίστρια είναι 80 χιλιόμετρα από το Λουξεμβούργο και είναι μέσα στα δάση. Αλλά και αυτό κοστίζει 500-600 χιλιάρικα.

quote:

kapodistria:

.....

Και τέλος,επειδή δεν θέλω να ψοφίσει η κατσίκα σου (άλλωστε
αγαπώ όλα τα ΖΩΑ)θα σου κάνω μια συμφέρουσα προσφορά.
Λοιπόν σου βρήκα σπίτι μεγάλο σε 6000m2 οικόπεδο με
6 δωμάτια και άπλετο χώρο για να παίζουν τα παιδάκια σου,
(ακόμη και στάβλο έχει για άλογα) μόλις με 570000 € !!!
Δηλαδή,πουλάς το δικό σου των 700000€ και έχεις κέρδος και
130000€ αλλά κυρίως το σπιτάκι σου δεν είναι κολλητό με άλλα
αφού έχετε αέρα από κάθε πλευρά και λιβαδική έκταση για
λαχανόκηπο,ώστε τα κολοκυθάκια και άλλα λαχανικά να τα
γεύεσαι ΔΩΡΕΑΝ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Για κοίτα
Εδώ!

Βρε αθεόφοβε Ψηλέ,
εδώ μιλάμε για 6000m2,μέσα στο δάσος όπως
λες και εσυ,τι σχέση έχει με το διαμέρισμα των 120
με κολλητά σπίτια ένθεν κακείθεν;!!!

Εχθές το βράδυ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου,
έπαιξε ένα ρεπορτάζ από Σουηδία όπου απεδείχθη πως η
ζωή εκεί είναι γύρω στα 70-80% φθηνότερη από την
Ελλάδα! (Δωρεάν θέρμανση,επιδότηση ενοικίου 50%,δωρεάν
πάρκινγκ και ολοκληρωτικά ΔΩΡΕΑΝ η εκπαίδευση! Σουηδία
παρακαλώ!Για δε τις τιμές των προϊόντων,η μέρα με
την νύχτα!!! )
Βέβαια έγινε λόγος και για την διαφορά τιμών στην Γερμανία,
όπως π.χ. ένα συγκεκριμένο είδος τυριού(Φέτα Τρικάλων) 40%
φθηνότερη σε σχέση με την Ελλάδα!!!
Άσε λοιπόν τις κλάψες και κάνε τον σταυρό σου σαν καλός
χριστιανός που βρέθηκες εκεί που είσαι!

Και που είσαι! Να μην φοβάσαι,εμείς θα τα καταφέρουμε
για ακόμη μια φορά! Είναι στην μοίρα μας βλέπεις,να
πιάνουμε πάτο και να ορθοποδούμε πάλι!!!
Έχουμε μάθει σε ...αγώνες!!!

Καλημέρα σας,το εύχομαι Ε Ι Λ Ι Κ Ρ Ι Ν Α!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

08/07/2011, 11:53:23
quote:

Ψηλέ, εκτός από υποκριτής είσαι και συκοφάντης. Χοντρός συκοφάντης όμως, αντάξιος του θρησκεύματός σου.

Αναφέρθηκες πολλαπλές φορές στο πρόσωπό μου και στην (πενταετή και όχι μόνιμη) απόσπασή μου στις ΗΠΑ ως εκπαιδευτικός, κάνοντας ταυτόχρονα αναφορά για "παχυλούς μισθούς". Όντως, υπήρχαν παχυλοί μισθοί που τους γεύονταν κάτι χαραμοφάηδες του ΥΠΕΞ που μπήκαν στη δουλειά με τις γνωστές διαδικασίες (πιθανότατα με τις ίδιες που μπήκες και συ), αγνώστων τυπικών προσόντων (σου θυμίζει κάτι;) και έπαιρναν ως κλητήρες, οδηγοί, και γενικών καθηκόντων γραμματείας (φτιάχναν καφέ, έβγαζαν φωτοτυπίες... κτλ.) 6.000 δολάρια το μήνα αρχικό μισθό.

Εγώ και όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξάρτητα αν δούλευαν στο γραφείο εκπαίδευσης του προξενείου ή σε σχολείο έπαιρναν 2.805 δολάρια το μήνα, ποσό που βρισκόταν περίπου 1000 δολάρια κάτω από το όριο φτώχειας της πολιτείας της Νέας Υόρκης (γι'αυτό και με βάση τη μισθοδοσία μου, όταν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, το νοσοκομείο με έβαλε στην κατηγορία "B", αυτή των απόρων, μια κατηγορία πάνω από τους άστεγους (κατηγορία Α) και κάτω από τους φτωχούς (κατηγορία C).

Και μιλούσες επανηλειμμένα για "παχυλούς μισθούς", αναίσχυντε συκοφάντη, φορέα ανείπωτης υποκρισίας, με μέσο μισθό στις 6.500-7.000 ευρώ, με το οικογενειακό επίδομα των 326,44 ευρώ για κάθε παιδί (18 ηταν στην Ελλάδα, τώρα θα κοπεί), 16% επί του μισθού σου γιατί είσαι εκτός Ελλάδας (ελάχιστο ποσό 442,78 ευρώ το μήνα), 5% επίδομα για τον αρχηγό της οικογένειας, επιδότηση ενοικίου και θεμελίωση εφάπαξ με 10 χρόνια δουλειάς.

Μου θυμίζεις έναν άλλο φτωχό, που δήλωσε πως είναι συκοφαντίες αυτά που λένε για τη φάρα τους και πως είναι κι αυτοί φτωχοί, γιατί παίρνουν 6.500-7.000 ευρώ το μήνα μόνο.

macedon

Edited by - macedon on 08/07/2011 03:27:49

Καθώς φαίνεται πως γνωρίζεις τα πάντα ως ο ξερόλας της υπόθεσης, γνωρίζεις και την πραγματικότητα και τους μισθούς των υπαλλήλων της Ε.Ε. καλύτερα και από εμένα που ζω, εργάζομαι και συναναστρέφομαι καθημερινά συναδέλφους, με τους οποίους συζητάμε για τους μισθούς, τα διάφορα επιδόματα και το τι τελικά μένει ως καθαρός μισθός.

Εύγε ξεφτέρι.

Εδώ: http://ec.europa.eu/civil_service/docs/salary_officials_en.pdf

υπάρχει ο κατάλογος μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Ε.Ε., αλλά έχει να κάνει με μόνιμους υπάλληλους. Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα μετά το 2004, περίπου 30-40 % των θέσεων και ιδιαίτερα των χαμηλών βαθμών, καλύπτονται από προσωρινό προσωπικό, το οποίο αμείβεται χαμηλότερα από τους ενδεικτικούς μισθούς που αναγράφονται στον πίνακα.

08/07/2011, 13:51:55
quote:
Και που είσαι! Να μην φοβάσαι,εμείς θα τα καταφέρουμε
για ακόμη μια φορά! Είναι στην μοίρα μας βλέπεις,να
πιάνουμε πάτο και να ορθοποδούμε πάλι!!!
Έχουμε μάθει σε ...αγώνες!!

Tι χαζομαρες ειναι αυτες;Απευθυνεσαι σε εναν ελληνα και του λες εμεις θα τα καταφερουμε;

Τωρα καταλαβα γιατι εχεις και το ονομα του ακαπνου.Αυτος πηγαινε και ελεγε οτι η ελλαδα ειμαι εγω,ολα τα χρωστατε σε μενα,οι οπλαρχηγοι ειναι κλεφτες κ.τ.λ. και ειχε βαλει και το κοπροσκυλο τον αδερφο του να πουλαει τρελα......Σπερνετε τη διχονοια και το παιζετε και ευπατριδες,σας εχουν κανει ρομποτακια αυτοι που δηθεν ειστε απεναντι τους.

08/07/2011, 13:59:14
quote:
Τι σε νοιάζει αν ο Ψηλός είναι ψαράς στη Ναζαρετ ή διπλωμάτης
στις Βρυξέλλες.

Σωμα και αιμα χριστου.....Τι εγινε νικομαχε,γνωριζεις κατι και το κρυβεις για το ψηλο;

08/07/2011, 14:04:49
quote:
Το καρντάσι έθεσε ένα θέμα και αυτό δεν είναι η "φτώχεια" του ψηλού αλλά οι δωρεές προς την εκκλησία. Τοποθετηθείτε εκεί σας παρακαλώ. Έχει δίκιο που λέει:

quote:
αιδια,εγω δεν ανοιξα το θεμα για να συζητησουμε για τη δουλεια του ψηλου και το αν ειναι χριστιανος στα λογια η στα εργα,εγω το ανοιξα για να ευχαριστησουμε ολοι μαζι την εκκλησια για το προγραμμα "η εκκλησια στους δρομους" και να σας ωθησω να βοηθησετε ολοι σας για αυτο το θεαρεστο εργο.

Τοποθετήσεις επ'αυτού παρακαλώ θερμά...

Τοποθετησεις ομως οχι μονο λεκτικες αλλα και χρηματικες παρακαλω,στο προγραμμα η εκκλησια στους δρομους.

08/07/2011, 14:07:33
Εσυ ρε ασχημομουρη βιομηχανικε,ενταξει εισαι λιγο πιο ομορφος απο το νικομαχο και ειδικα τον τραμπακουλα τον αθεο,διαφωνεις με τον ιερωνυμο
εδω;"Για μένα υπάρχουν άνθρωποι όχι Έλληνες..."
08/07/2011, 14:13:00
Ψηλός

quote:
Καθώς φαίνεται πως γνωρίζεις τα πάντα ως ο ξερόλας της υπόθεσης

Βρίσκονται όλα στον κανονισμό των υπαλλήλων της Ε.Ε.

quote:
Εδώ: (...)
υπάρχει ο κατάλογος μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Ε.Ε., αλλά έχει να κάνει με μόνιμους υπάλληλους.

Όχι. Εδώ υπάρχει ένας πίνακας από τον κανονισμό των υπαλλήλων της ΕΕ.

Αυτό το πινακάκι που παράθεσες είναι ένα τμήμα του άρθρου 66 (σελ. Ι-29) του κανονισμού. Ακριβώς από κάτω λέει ότι οι παραπάνω μισθοί προσαυξάνονται κατά 5,07% για το 2010 και κατά 5,5% του νέου μισθού που προκύπτει από 1.1.2011 έως 31.12.2012 και ότι η αύξηση αυτή ενσωματώνεται στο μισθό και με βάση το νέο ποσό υπολογίζεται η επόμενη αύξηση.

Στο άρθρο 69 λέει ότι το επίδομα για εργασία εκτός της χώρας σου, είναι 16% επί του συνολικού μισθού (όπου "συνολικός μισθός" είναι ο βασικός μισθός, το επίδομα ενοικίου και το οικογενειακό επίδομα μαζί).

κτλ. κτλ.

Άσε λοιπόν τις πονηριές, για κει που σε παίρνει.

macedon