- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
πως οι έρευνες και οι μελέτες μου δείχνουν, πως η αλλαγή του κλίματος ΔΕΝ είναι κατά κύριο λόγο ανθρωπογενής.
Τα βιβλία επιστημόνων που υποστηρίζουν επίσης αυτή τη θέση πληθαίνουν. Στον κατάλογο προστίθεται τώρα άλλο ένα γερμανών επιστημόνων.
Η πολιτική όμως όλων βαδίζει με δεδομένο αυτό: την δήθεν ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος.
Πίσω όμως από αυτή την "παραπληροφόρηση" κρύβεται ολόκληρη σειρά από συμφέροντα με πιο δυνατό την "δήθεν" πράσινη πυρηνική ενέργεια (!!!).
Είχα προσπαθίσει να το εξηγίσω στον Halva, αλλά δεν ξέρω αν με κατάλαβε τότε.
Το λέω [πλέον και από εδώ: το να μην δέχεσε ως δεδομένο "την κατά 90% ανθρωπογενή" υπερθέρμανση του κλίματος ΔΕΝ σημαίνει, πως δεν συμφωνείς με τις απαραίτητες αλλαγές στον ενεργειακό τομέα με την άμεση στοφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας! Επ' ουδενί λόγο δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δημιουργία πυρηνικών εργοστασίων στη χώρα μας.
Οι 'ειδικοί" και οι επιστήμονες που είναι υπέρ της πυρηνικής ενέργειας στη χώρα μας πλυθαίνουν δυστυχώς...
Επίσης η ΔΕΗ ετοιμάζει εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας από λιθάνθρακα (πολύ πιο μολυσματογόνο από το λιγμίτη) μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η συγκεκριμένη μονάδα προοριζόταν για τη Γερμανία και επειδή οι κάτοικοι εκεί αντέδρασαν και το "έδιωξαν", ώστε να μην κατασκευαστεί, χρησιμοποιούν τη Βόρεια Έυβοια ως "εναλακτική λύση"
Πρέπει να αντιδράσουμε και εμείς! Δεν μπορεί να επιτρέπουμε στη ΔΕΗ να επενδύει σήμερα ακόμη 2δις σε τέτοια εργοστάσια!
Έγραψα και στην Greenpeace σχετικά.
Τόσο η Greenpeace όσο και το ΣΚΑΙ, το οποίο ομολογουμένως δείνει ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον, έχουν πέσει στην παγίδα να ζητούν τη συνδρομή των πολιτών προοθώντας λάμπες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης!
Καίστους δύο έστειλα επιστολές. Η Greenppeace παραδέχτηκε λοιπόν, πως οι λαμπτήρες αυτοί εκπέμπουν ακτινοβολία, "αλλά είναι όση αυτής ενός μόνιοτορ". Επίσης παραδέχτηκε, πως περιέχουν βαρέα μέταλλα όπως κάδμιο, μόλυβδο και υδράργυρο, τα οποία μολύνουν το έδαφος και είναι τοξικά.
Και ρωτάω και από εδώ: γνωρίζουν οι πολίτες αυτές τις "λεπτομέρειες" όταν τα ΜΜΕ και η Greenpeace, τα παρουσιάζουν ως "κάνε κάτι κι εσυ για το περιβάλλον-άλλαξε τις λάμπες σου"????
Αυτή η πολιτική είναι για γέλια (ή για κλάματα....)
Οι λάμπες αυτές ΔΕΝ επιτέπεται να πετιούνται στα σκουπίδια, αλλά χρειάζονται ειδική ανακύκλωση. Το ξέρει κανείς?
Εκπέμπουν ακτινοβολίες βλαβερές για την υγεία. Το ξέρει κανείς?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΣΤΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΒΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΟΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΗΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝAΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣOYΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΡΗ........ΕΜΕΙΣ!!!!! ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ !!!!!
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΑΧΝΟΥΝ ΑΜΑΧΙΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ !!!! ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.....
ΠΡΩSOΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η GREENPEACE KAI TO SKAI EXOYN PESEI SE KAPOIA PAGIDA AYTOI EINAI H PAGIDA......
quote:
ΤΟΧΟΤΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΒΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥΛΕΝΕ???? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΒΟΥΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΟΣΟ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ???? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ......ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΝ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ευχαριστω για την ενημερωση
Ναι φίλε μου,
για αυτές ακριβώς μιλάω!
Η σωστότερη ονομασία τους είναι λάμπες φθορισμού.
Δεν πρόκειται για νέο "επαναστατικό προϊόν" που σώζει το περιβάλλον. Η εφεύρεση είχε γίνει πριν από αρκετά χρόνια, αλλά το κόστος και η επικυνδινότητα τους, τις κράτησαν μακρυά από τον καταναλωτή.
Τώρα πλέον χτίζεται ολόκληρη (δήθεν) καμπάνια υπέρ του περιβάλλοντος πάνω σε αυτο το βλαβερό προϊόν, ΔΙΧΩΣ να ενημερώνεται ο καταναλωτής. Επιπλέον έχουν το θράσος να ζητούν την πλήρη απαγόρευση των απλών λαμπτήρων πυρακτώσεως!
Γιατί παρακαλώ θα πρέπει να βομβαρδίζομαι από ακτινοβολία σε όλο μου το σπίτι ανάβοντας το φως? Στο΄ν υπολογιστή μπροστά το γνωρίζω και φροντίζω να μην μένω για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι μου μέσα τι μπορώ να κάνω?
Να μείνω με κλειστό το φως...
Πράγματι προ ενός έτους είχα "πέσει στην παγίδα". Είχα παντού τέτοιους λαμπτήρες, μόλις έπεσα πάνω στις πληροφορίες -ψάχνοντας σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση- εννοείται πως τις έβγαλα όλες και τοποθετησα και πάλι απλές λάμπες πυρακτώσεως!
Η αλήθεια είναι πως όσο καιρό είχα τις λάμπες φθορισμού στο πορτατιφ δίπλα μου όπου διάβαζα για αρκετή ώρα, είχα πολύ συχνά περίεργους πονοκεφάλους σαν ναυτία... την αιτία την έμαθα αρκετά αργότερα: πιθανότατα οφειλόταν στις λάμπες.
Σέπτομαι να ανοίξω ξέχωρο τόπικα για το ζήτημα, μιας και νομίζω πως η παραπληροφόρηση γύρω από τις λάμπες αυτές είναι μεγάλο πρόβλημα με πολλές επιμέρους επιρροές...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΙΟΥΣ ΙΛΛΙΓΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΟΚ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΕΙ 1 ΜΒΟΥΚΑΛΑ ΟΥΖΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.....ΔΕΝ ΜΒΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΙΛΛΙΓΓΟΥΣ ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ.....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΥ ΞΑΝΑΡΘΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΞΕΡΑ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ......... ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
σας προσκαλεί
στη διάλεξη του Καθηγητή κ. Δημήτρη Λάλα , μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
με θέμα:
"Τα αποτελέσματα της συνόδου στο Μπαλί"
Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008, και ώρα 19.00
στο κτήριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Τριπόδων 28, Πλάκα (μετρό Ακρόπολης)
Για πληροφορίες καλέστε στο 210-3215218, 3226693
ΑΙΓΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.................
ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΒΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ
......ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ........
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΨΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ......ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ???? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ??? ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ???
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ......ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ........
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ .....ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ???
ΕΛΑΧΙΣΤΑ................
το ίδιο παρατηρώ και στη Θεσσαλονίκη σήμερα.
Με "εκπλήσσει" το εξής: μόλις δηλώσουν στο δελτίο καιρού "απότομη πτώση της θερμοκρασίας και έντονη κακοκαιρία" ακολουθεί την επόμενη μέρα επιχείρηση με chemtrails...
Τόσο τυχαίο είναι το γεγονός και τόσο άσχετο με την "δραματική μεταβολή των καιρικών συνθηκών"...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....
ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΔΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!??????
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΚΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΝΕΡΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΚΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΠΕ
«Η προσπάθεια για μία δίκαιη, ισόνομη κοινωνία ναρκοθετείται από την υποταγή των πολιτικών στα συμφέροντα»
«Η σύγκρουση ισχύος και δικαίου βρίσκεται πίσω από το διαχρονικό και διεθνές φαινόμενο της διαφθοράς, είτε πρόκειται για το «μαύρο» πολιτικό χρήμα, είτε πρόκειται για τη συναλλαγή της οικονομικής με την πολιτική ελίτ».
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ..
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΠΙΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ......
.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΞΑΝΑ.... ΑΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...... ΕΙΔΩΜΕΝ